Erkeği çok istedim ve büyü yaptım. Tutmuş müdür. Onca kavgaya rağmen birlikteyiz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cadılar bayramı da yaklaşıyor, happy halloween 🎃 evladım, tutmuş gibi
Dalga geçme gerçek söylüyorum
Nasıl yaptın büyücülük işini?
Internette yazılanı yaptım
Sonra? Ne kadar sürede senin oldu erkeğin?
Tam benim oldu sayılmaz
Olayı ayrıntılı anlatırsan daha iyi anlayacağız? Nasıl yarım mı senin oldu?
Adam evliymiş
Yeni mi öğrendin? Dalga mı geçiyosun?
Seneler sonra itiraf etti
Senelerce anlamadın mı evli olduğunu?
Hayır. Kaç kez sordum kızdı değilim dedi. Bir de karısı kisirmis çocuğu olmuyor
Baştan bilseydim bulaşmazdım
Neyse kendi bilir bana erkek mi yok. Ama kucaktan kucağa da atlayacak değilim. Başka erkekle mutlu olunca da kıskanıyor beni. Bir elinde 2 karpuz tutmak istiyor
Ben kimseye büyü yapmadım hanımefendi. Eğer öyle olsaydı bu kadar mücadele etmezdim. O beyefendiye söyleyin yaptığı şeylerin hesabını bana çıkarmasın.
Belki de bana yaptılar. Ne zaman mutlu olsam sorun çıkıyor
Ne zaman yüzüm gülse sorun çıkıyor
Öyle bir dua ettim ki ve benim dualarım kabul olur, beni deği yaratıcıyı bulmasıydı. Tam tersi beni buldu. Benim hikayem böyle yanlış aktarılmış sana
Anlamadım.
Açık yazar mısın
Ben sıkıntılı bir dönem geçirdim ve bu dönemde bu kişiyle karşılaşmak zorunda kaldım. Gerçekten benim dikkatimi çeken bir kişi, olay veya durum yoktu çünkü içinde bulunduğum durum çok üzücü ve yıpratıcıydı. Ölümle burun burunaydım ve evladımı bu kişi emanet almıştı
Ben kandırıldım, içinde bulunduğum süreçte bana destek olduğuna inandığım ve de çok sevdiğim iyi niyetli olduğunu düşündüğüm kişi, bana çok sıkıntılı bir zaman dilimi içerisinde olduğumu ve günlük kontrol gerektiğini belirtip ortadan kayboldu. Etrafımdaki yetkili kişilere anlatıyorum bakın hareket etmiyor, cevap; kalbi atıyor ya! siz ona bakın. Ciddiye alan ve ilgilenen kimse yok
Sonuçta kaybettik ve üstüne bir görüşme esnasında “benimle dalga geçer bir tarzda, açıklama yok, karşısındaki insanı aptal yerine koyan bir ifade şekli” …. Çok ciddiyetsiz ve samimiyetsizdi. Bir daha gel !!! Bu cümle üzerine bir daha asla oraya gitmeyeceğime yemin ettim. Hayatım boyunca kimse bana bu denli ciddiyetsiz yaklaşmadı. Üzerine işini iyi yaptığına inandığın biri ve gözlemliyosun ve güveniyosun. Hareketlerinden ben de çok sevimli ve güvenilir bulmuştum ve iki insan olarak çok da yakın hissetmiştim kendisine
Çok büyük bir yıkımdı, bir gün dua etmeyi ve rahatlamayı istediğim bir gün! Eğer bana karşı farklı bir düşünce ve yaklaşım içerisinde olupta bı duruma bilerek sebebiyet verdiyse, öyle büyük bir acılı süreç yaşasın ki beni değil inancını, yaratıcıyı bulsun” ettiğim dua buydu. Asla kendi lehime bir şey yapmadım. Zaten bunu yapmak istesem yanına giderdim
Her şey kabusa döndü. Bir büyücü ve tayfası 7 yıldır benimle uğraşıyor
Geçmiş olsun
Şunu asla unutma; kadın eğer gerçekten o insanı almak isterse alır. Kadınlar böyledir, farklı şeylerle uğraşmanın manası yok evlat. Sana kim ne anlatmış bilmiyorum ama yaptıklarının bedelini ödüyosun
Ama ben neyin bedelini ödüyorum? Belki de o duayı etmemem gerekirdi
Ne duası ettin ki
Yazdım ya yukarıda. Bildiğin ayetlerden oluşan bir duaydı ve zaten türkçe dua ettim sonrasında. İçinde zerre art niyetli bir iş yoktu. İşin garibi şu ki o kişi acı çekti evet dua yarı kabul oldu ama bana da çektirdi. Ve yaratıcının değil hâlâ benim peşimde
Bilseydim böyle olacağını en başta yanına gider, ellerimle boğardım. İkimizde rahatlardık
Ben arapça falan da bilmem biliyo musun? Bildiğin dua kitabını alıp okumuştum. Olanlara bak , gerçekten insan ettiği dualara dikkat etmeli.
Kime dua ettin anlamadım ki
Ebenin … halısı duruyor mu hala?
Antika değerinde biliyo musun? Satarsan 2 bin veririm
Neyi satarsam?
Evladım, derdin ne? Bak anlattım daha ne anlatıyım? Yakında cadılar bayramı var, kabak tatlısı yapıcak mısın evladım? Üzerine tahin ve ceviz koy daha güzel olur.
Sen yap ben yiyeyim
Daha yeni yedim. İkimizin de büyük yanlışları var ama en büyük suçlu sensin. Ben de o duayı asla etmemeliydim. Yaparım evladım, yine yaparım
İri kabaktan al çocum, diğerleri kart oluyor malum.
Ben ne yaptım ki
Olur evladım, bağırsak sendromun başladı yine acaba hangi karaktersin? Neyse çocum size hayırlı cadılar bayramı diliyorum. Ailene iyi bak evlat. Bir daha büyülerle uğraşma. Ne senin başına bir şey gelsin ne de benim başıma. Ben tüm haklarımı helal ediyorum sana çocum. Asla arkandan konuşmayacağım bundan sonra zaten hep yüzüne yazdım ama neyse. Adios amigos
Nereden biliyorsun bağırsak sendromumun olduğunu
Ayrıca sen beni nereden tanıyorsun ki?
İnan herkesi bana büyü yapan sevgili değerli arkadaşım olarak görüyorum şu an. Zaten normalde benim yazdıklarımı ondan başka kimse anlamaz. Eğer burada birileri beni biliyosa ya kendisidir ya arkadaşları. Ben ondan başka kimseyi tanımıyorum çünkü
O dediğin kim ya sevdiğin kadın mi?
Hayır, sevdiğim kadın diye anlattığımı hatırlamıyorum! Kanlı bıçaklıyız diye biliyorum. Her gün tartışma her gün dırdır… Ben seni affettim diyorum artık samimiyim. Daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Değer mi büyü falan büyük işler. Bozdur olmazsa da olmasın.
Umarım sana döner ve beter olur sürünürsün pislik
Neden böyle bir şey dedin ki
Büyü yapan insanlardan nefret ediyorum ve mesela o erkek ben olsaydım senden bir ömür nefret eder belki öldürmek bile isterdim çünkü iğrenç
lanetlendin, gecmis olsun artik sana rahat yok...
Ne yapacağım peki
bu saatten sonra napilir bilmiyom...
Bana mı bağlı yani erkek
ne diyon
Büyüyle bağladım mı yani
bilmiyom
Kusup duruyorum
🤷♂️🤷♂️
Büyünün etkisi ya da hamile kaldım:D
Dogrudur knk bilmiyom
Manyak manyak işler.
kurtulmanin bir yolu var