Sevgilimle 2 senelik ilişkim vardı ve istagramda 7.8 kişi ile konuştuğunu konuların başka yerlere gittiğini ne yapmam lazım?

Sevgilimle 2 senelik ilişkim vardı ve istagramda 7.8 kişi ile konuştuğunu konuların başka yerlere gittiğini gördüm eski mesajlarına baktigimda 4 ay boyunca bunu devam ettirmis neden yaptin dedigimde sana inat yaptim sana sinirliydim dedi çok pismanim diyor ama yaptiklarini unutamiyorum ona artik guvenmiyorum sevgim de bitti ama beni bırakirsan ben nasil nefes alirim sensiz yapamam diyor gercekten çok kotu durumdayim durduk yerde agliyorum piskolojik olarak kotuyum kalbim agriyor uyuyamiyorum bir insan ne kadar kizgin olursa olsun konustu diyelim nasil baska birinden haz alir kiz bir sey yazmis kizin mesajina agzim açık okudum oyle seyler yazma fena oluyorum gibisinden karsilik vermiş sonuçta rahatsiz olsaydi basardı engeli birde bana diyor ki o an haz almadim denedim ama almadim ee neden oyle yazdin diyorum diyor ki sussun diye ne alaka susturmak istese basardi engeli ne yapmam lazım aklım hep düşünüyor acaba gerçekten zevk aldımı gizli numaradan aradığı kişiler için arasında ne geçti lütfen iğrençlesmeden bi akıl verin karşımdaki insan beni aldatmış 1 kişi ile de değil 8.9 kişi ile konuşmuş arkadaş flört ilanı bile vermiş sayfaya bizim evet aramız kötü olsada hiç ayrılmadık yani biz baristikdan sonra da devam etmis yani neden yapar bunu bi insan ya da ne yapmam lazım bana dediki tüm güvenini kazancam sevgini ama gün geçtikçe daha çok soguyorum? Sadece kendisine bir şey yapar diye çekip gidemiyorum vijdan merhamet pesimi bırakmıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN AÇIKLAMA KISMINI 25 YAŞINDAYIM VE BAZEN YAŞ böyle YETMIYOR BAZI ŞEYLERİ ANLAMAK İÇİN TAVSIYE GEREKIYOR IYI BI ARKADASIM YOK SIZE SORUYORUM ALAY ETMEDEN CEVAPLAYIN
Sevgilimle 2 senelik ilişkim vardı ve istagramda 7.8 kişi ile konuştuğunu konuların başka yerlere gittiğini ne yapmam lazım?