Lütfen yardım eder misinizzz?

Merhaba ben normal hayatta da çok takıntılı bir insanım simdi kaç zamandır bununla bogusuyorum kendi içimde lütfen biraz akıl verin benim sekiz aylık bir ilişkim var ve çok ciddiyiz aileler tanıştı bi kaç aya Nisan düşünüyoruz benim bundan önce bir ilişkim olmuştu ve hayatımda ki en büyük hatam di aklıma geldikçe kendimden nefret ediyorum öyle bir insanla nasıl oldum diyorum beni defalarca aldattı ve o yüzden bitti iyi ki de bitmiş Şu an hayatımdaki insanı çok ama çok seviyorum ve onu kaybetmekten çok korkuyorum bir önceki ilişkimde bi kere beraber aynı evde kaldık ama hiç bisey geçmedi aramızda ben çok pişman oldum ama işte o zaman aklım yokmuş sanki Şu an ki sevgilim o kişiyle olan geçmişimi biliyor neden ayrıldığımızı falan ama kaldım falan demedim hani gerek duymadım sonuçta geçmiş diye sizce bunu öğrenir mi öğrenirse bi sorun yaşar mıyım ama sonuçta geçmiş onunla iken hiç hata yapmadım çok şükür sadece söylemedim sizce bi sorun olur mu neden söylemedin denir mi veya öğrenir mi ama söyle bisey var öğrense şimdiye çoktan öğrenirdi sekiz sy oldu ve beni sürekli sosyal medyada paylaşıyor lütfen biraz içimi rahatlatır mısınız 😒
Lütfen yardım eder misinizzz?