Çok zor durumda herkesden darbe yıyor. Ve ben çok fazla maddi destek veriyordum. Hemen hemen hergun yazardı. Ama bir iki yalanını yakaladım, kudurdu. Olmaz paranoyaksın felan dedi. İşte tartışma oldu. Artık özgürsün, karışmayacagım dedim. 2 gundur yazmıyor. Kredi borcu var ve şu an işsiz. Sizce bir bahane ile yazar mı?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen dün de sormuş muydun bu soruyu? Başka enayi bulmazsa yazar
Sanırım sormuştum, buna benzer bir soru fkfk
Benzer değil aynısı zaten :D Sen niye maddi destek veriyordun ki?
Ya yetim kendısı bide cidden çok zor durumda. Gezer tozar yardım ederdık. 1 kere de cinsel ilişkiye girdik. Sonra aramız daha iyi oldu. Ama son zamanlar da değişti. Ve biz dostuz felan demeye başladı. İşte bende bir yalanını yakaladım
Kız yazar bence öyle hissediyorum yani ben de böyle bir saf bulsam bırakmazdım ne yalan söyleyeyim :D
Bencede cevap vermedim 4 kere mesaj attı. Ama 2 gun oncekı tartışma başkaydı. Ve ben başka kızla gezip story atsam kudurur mu
Duygusal bir şey hissetseydi yani sevseydi belki kudururdu
Arkdşı olarak cidden çok seviyor, gecen bulustuk çok anlamlı bakıyordu. Ve gecen kazık yedi arkadasından işte bana seni çok seviyorum. Iyı kı varsın dedı. Aglayarak.
Arkadaşı olarak sevdiği ne malum :D Bence yazarsa bile sen karşılık verme
Bakışları açıklıyor. Hergun yazan kız. hergün. Alışkanlık bıle olmuştur
O zaman sen yaz bu kadar enayilik yapmaya meraklıysan :D O çoktan yolunacak bir kaz bulmuştur bile, millete güvenip borç yapan ve erkekler yoluyla geçimini sağlayan biri boşta kalmaz.
Bence yanılıyorsun. Telefonunu görsen ağlarsın. Borç batagına düşmüş ben 1 ay yoktum. O taşındı İzmir'e para ister diye köye gıtcem dedim. Telefon cekmıyor orada dedım. Kız o arada 2 kere kazıklanmış. Hatta intihar bıe edecekken zor tutmuşlar. Şimdi kı ev arkadaşı da 10 bın ıstemıs. Esyaları getircez dıyr ama telefonlarını açmıyor. Çok ağladı çok.
Yalan söylüyor bariz belli inanma ya da inan banane ya :D ne desem boş anlamazsın.
Sence yazar mı ona cevap ver yetrlı fjfj
Yazar senin de duygularınla bir güzel oynar eminim :D Yazarsa veya tam tersi olursa bana yazar mısın yorum olarak merak ederim :D
Tamam ağladı ya. Ben aradığım da ağlıyordu. 2000 TL attom fkfk düşün
3 gun once atmıştım gkgk
Ne diyelim sana bol kandırılmalar diliyorum :D
Kız aradı ama açmadım...
Niye açmadın? kaç gündür yazar mı diye sorular açıyorsun :D
Yzacagını bılıyorım. Borcu var ıletısıme gecersem param gıdecek fjfjf
Yazsa yine para ister ya :D
Evet, sence yıne cinsel ilişki yaşar mıyız?
Para verirsen yaşarsın eskort gibi yani :D Ben biliyordum ilişki için sorduğunu yoksa kızın duyguları yaşadıkları senin umurunda mı sanki
Ara sen de kurtul ben de kurtulayım valla :D
Hayır aramam. Para zaten veriyordum ama istemıyordu. Yardım ediyordum ama o benı kullanırsa bende onu kullanırım. Ama sanmam ya.
Sen zaten çoktan kullanılıyorsun da neyse :D
İşte artık kendimi geri çekme vaktı geldi. Bakalım neler yapacak. f. fkfjf