Erkek arkadaşım"ayrılmak istiyorum özür dilerim" diyerek bir mesajla ayrıldı benden bi kaç saat önce. sebebini sordum bir şey demeyerek engelledi her yerden. Sebebini öğrenmek istedim sadece. Şimdi abisine yazmak istiyorum sizce yazmalımıyım. Bana ulaşsın sebebini söylesin kardeşiniz vs demeliyim saygı çerçevesinde sizce? Ki krtada kavga tartışma bişey yokken birden mesajla ayrıldı.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yazma kimseye başkasını bulduğu için gitmiştir genelde böyle olur yazarsan onun peşinden koşuyormuş gbi olursun gidene ahını et Allaha havale et yoluna bak
Nerden buluyorsunuz böyle dengesiz insanları adam 2 cümle yazmaya üşenmis böyle aile mi kurulur
İşte. Abisine yazsam değersiz olur muyum gözlerinde. Yapışkan kız derler mi ki. Sadece sebebini öğrenmek için başka bişey değil
Yapışkani bırak saplantılı derler o daha ağır olur
Asla takıntılı saplantılı bir insan değilim. Sebebini öğrenmek hakkım değil mi. Bunu öğrenmeyi istemek saplantılılık mıdır?
Onlara göre öyle olur sebebini öğrenmen hakkın ama geri pas atarsan yani kendini geriye çekersen kıymetin artar ama üzerine gidip illa ben illa sem dersen o iş yatar
Yaa çok doğru. Biye böyle niye ilgini sevgini gösterdiğinde karşı taraf için cepte veya değersiz oluyorsun nasıl olsa bu benim elimde diye düşünülüyor yaa. Ama kendini çekip, soğuk davranınca umursamadıkça değerli oluyorsun. Ne diyim :(
Aynen kanka üzerine düşme kaçan kovalanir
Benim de başıma geldi, 3 yıllık ilişki "istemiyorum sktr git" diye bitti sebebini hâlâ bilmiyorum.
Ulaşmaya çalışmadın mı. Ben abisine yazmayı düşünüyoeum. Ama kendimi küçük düşürür müyüm gözlerinde diye de düşünüyorum
Uğraştım tabi ama istemiyorum artık falan dedi yani başka bir cevap alamadım sonra bıraktım peşini işte 2 yıl öyle zaman kaybettim işte anlamsız olunca.
Üstünde düşmemelisin kendine değer vermelisin demekki sevmiyordu ayrıldıııı
Kalbim acıyor böyle ansızın. "Ayrılmak istiyorum özür dilerim" bu cümle çok ağır ortada kavga tartışmada yok ayrıca. Abisine yazmalımıyım en azından sebebini söylemesi için. Yoksa kendimi düşürür müyüm gözlerinde
Ayrılan birinin peşinden koşarsan düşürürsün bırak olduğu gibi kalsın her şey kendine yoğunlaş kafanı meşgul edecek şeyler yap eninde sonunda geçicek
Yok ben sadece sebebini öğrenmek istiyorum yoksa asla takıntılı değilim
O zaman yazıp öğrenebilirsin yapcak bişey yok
gizlice birşeyini görmüştür ya da ciddi olmadıgını görmüştür
Ama öyle olsa demez mi sebebini söyler ki. Ayrılmak istiyorum özür dilerim dedi niye özür dilesin haklı olsa. Mantıken değil mi
Yeni manita vizyona girdi demekki
Size geçmiş olsun
Reise hayırlı olsun
Sebebini bilmeni istemiyo ya kendinde var bişey hata ya da sende var daha fazla üzülme diye de olablir ya da bi şey düşünüyor
Bazen sebebi olmaz soğursun ya da sıkılırsın
Haklısın ama yazsa ya sebebinin sordum söylemedi engelledi. Abisine yazsam ezik mi dururum gözlerinde acaba
Basacan tekmeyi geçecen valla böyle peşinden koşarsan gidersen çok kullanılırsın onu umursadığını çok belli ediyorsun mesela beni reddeden veya beni terk edenin ben varlığını reddediyorum bir anda dünya üzerinden yok oluyor benim için o kimse o yüzden değer verme bazen insanlara b*k muamelesi yapmadığım için kendime kızıyorum
Çok haklısın bir şeyin üzerine düşünce ya kaçıyor ya kendini bir şey sanıyorlar.
Tamam cevabını aldıysan şimdi uza
Sende gule gule de ve engelle
Zaten o beni engelledi. Acaba sebebini öğrenmek için abisine yazsam değersiz ezik olur muyum gözerimde. :/
Kesin olursun ugrasma bejce
Başka sini bulmuş olabilir
Bitmiş işte
Ama en azından sebebini öğrensem nedenini kalbim acıyo böyle birden ansızın.