10 ay oldu biteli engel kaldırıp birde rehberine eklemiş erkekler neden yapar bunu

10 ay oldu biteli engel kaldırıp birde rehberine eklemiş erkekler neden yapar bunu
Wpyi silmistir yeniden yüklemiştir öyle olunca engeller kalkıyor veya seni de kaydetmemiştir herkese açık yapmıştır. Asıl sorman gereken 10 ay geçtiği halde ben niye bakıyorum? Nasıl bir hastayım?
Hayır beni kaydetmiş rehberine baktım diğer numaralardan da gözükmüyor profili yani ben ekliyim onda
Eee? Boşta kalmıstır, sen 10 ay gectigi halde niye bakıyorsun peki?
Pişman olmasını bekliyorum sanırım
Olacak birisi degilsin, yedege attırmissın kendini ayrıldıktan sonra yazarak falan. Pisman olmasını da istemiyorsun, kendini kandırıyorsun. Hala seviyorsun, kenarda bekliyorsun kemik atarsa diye. Kendini koyduğun igrenc konuma dısarıdan bak.
Ağır oldu biraz sanki ya
Ağır olsun, senin faydana.
Cevap
6Cevap
Boşlukta kalmamak için
Son gorulmeyi açma nedenleri de bakk ne zaman girip çıkıyorum gözün son gorulmemde kalsın der gibi🤣yeme bunları
Senin kendine saygın yok önce bunu bi düzeltmen lazım yoksa sen daha çok ğzülürsün
Neden böyle düşünüyorsun
Diğer arkdaşlara yazdığın yorumlara baktım
Hala seviyosun onu sen
Sevmiyorum ya beni çok üzdü sadece pişman olsun istiyorum o kadar dönse de istemem ki artık onu
Kendine bile yalan söyliyosun kendini kandırma skdkd
Sadece kafa karıştırmak için ve kendini hatırlamak için yaparlar askom gelme bu oyunlara
Yani iki kere Instagram engel kaldırmıştı canım gibi ben yazmıştım tekrar engellemişti bu sefer her yerden engeli kaldırmış yetmemiş beni rehberine kaydetmiş ne yapmalıyım
Şimdilik hiçbir şey yapma farkında değilmişsin gibi davran o zaten hamle yapacaktır eğer seninle iletişim içerisine girmek istiyorsa
Tamam canım
Senin gibi güzel kızı neden bırakmış
Özlemiştir
Özleyen yazmaz mı
Daha önce instadan engeli kaldırınca iki kere yazdım direk engelledi bu sefer aradan zaman geçince tüm engelleri kaldırmış bide wp rehberine kaydetmiş yüzsüzlük yapıp bi daha yazamam
Yokluğa düşmüştür
Eklemem.
Ya nasip demiş adam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?