Arkadaşlar ben biri ile konuşuyorum okul arkadaşımdı ama bazı kelimelerin anlamını bilmiyor bir şaka yapiyorum mesela bu ne anlama geliyor diye soruyor bi kutuda yaşamış gibi bu bana itici geliyor sizce ilerde büyük bir sorun olur mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
dar görüşlü de olabilir, kendini saflığa vurup anlamamış gibi davranıp seni konuşturma çabasıda olabilir.. bunuda konuşarak gene zaman içinde anlarsın
Espiri anlayışınız bir değil demekki
Büyük sorun değil mi
Aynı şeylerle gülüp eylenmediğin birisi ile ne kadar devam edebilirsin sence?
Bir örnek versene mesela
Bir konu açılıyor mesela ben bilmem him öylemi diyor ya da kaban gibi bir seyle r al dedim kabanın ne olduğunu bilmiyor. Konuşurken kallafi bir cevabı yok
Hayat enerjisi kalmamış eğer biraz sana değer verse bilmese bile Googleye yazar yine belli etmez
:)
Òğret ona biraz bilmediklerini
Ornek veriyorum mesela yuzgorumlugu demistim o ne ki dedi insan böyle bir şeyi nasıl bilmez ki?
Adam bu hayatta hiç işine yaramamış nerden bilsin sen öğret bence ona bazi şeyleri
Kaç yaşında bir insan hicmi duymamış madem bilmiyorsun googleye yaz cahil görünmemek için
Yani orada sen haklısın insan ne diye araştırır dimi insanda merak olcak biraz
Böyle bir şeye takilmalimiyim ill defa olmadi ama?
Belki para gitmesin diye bilmemeizliğe yatıyodur:))
şimdi şöyle bisey var yasi kucukse daha evlilik felan bilmiyorsa hiç takılma ama evlenme çağına gelmisse bunları bilmiyorsa sikinti
Halsiz hanım bunla ilişki durumhn ne boyutta senin
30 yaşında yani ben bir şey hissetmiyorum ama o sevdiğini söyledi belki sende ilerde hissedersin dedi zaman vermelimiyim gerçi 1 yıl oldu nerdeyse
zaman ver qma bisey hissetmeden ciddi anlamda umut verme derim kendi içinde yaşa dene yani sevebilirsen devam sevemezsen sonradan pişman olacağın kararlar alma derim. yani onun sevmesi yeterli olmaz seninde bisey beslemen gerekir sana anlatıyorum ama ben bekarım:)) hiç evlilik yapmadım kız arkdsmda yok ama cevremden edindiğim tecrübeyi sana aktarıyorum bak. yasanmisliklar var cevremde onyuzden en iyi kararı kişi kendisi verir
Teşekkür ederim yorumun icin yani onunla konuşurken aradığım kişi bu değil diyor icim malum yaşta geldi bir baskı oluyor
Rica ederim efendim sen kalbinin sesini dinle ama mantiginida kullan tabi bir ömür yaşayacak kişi sensin onunla içine sinmiyirsa ona göre hareket et. karsi taraf üzülecek duygusuyla harket etme sakın. sen gekecini planla bu adamla hayat geçermiş geçmezmi onu sürekli dene bence ailenle dene başka seyle dene sağlam alt yapı kur yani neyse senin aklını karsitrmiyim kiz ben sonra bana saydiririsin :) zaten bugün bereketli geldi bak fener maçına bir bilet daha sattım benim bilet bedavaya geldi :)
Sorun..