Birçok şeyi görmezden gelip, kabul edince belki hayatımızda biri var gibi görünür ama ilişkinin ne kadar sağlıklı ve sağlam olduğu tartışılır.. İçimize sinmeyen, kendimizi zorlayarak taviz vermek, mutlaka bir yerde patlak verecektir..

Birçok şeyi görmezden gelip, kabul edince belki hayatımızda biri var gibi görünür ama ilişkinin ne kadar sağlıklı ve sağlam olduğu tartışılır.. İçimize sinmeyen, kendimizi zorlayarak taviz vermek, mutlaka bir yerde patlak verecektir..

netice itibarıyla ben böyleyim beni böyle kabul et dediğin de tanıştığın birisine kabul etmiyor kimse çünkü insanlar hep bir kafasındaki profile uygun birisi istiyor hayatında..
o olmayınca birtakım özelliklerine uyan birisi bulduklarında diğer şeyleri uydururuz diye düşünüyorlar uymayınca da olmuyor işte..
Ufak tefek jest ve tavizler olur ama büyük değişim bekleyen isteyen birisiyle birlikte olmak zor bence.. imkansız
Hayatımda kimseciklerin olmama nedeni tüm kalbimi, bedenimi ve itibarımı hak etmeyen birine yıllarca teslim etmem. Çeyiz sandığını teslim ettiğim adamın, çeyizimi paramparça etmesi. Haa şu da var. Ben uzun zamandır kaderciyim. İnsanın kaderi de güzel olacak. Koca bir dağı tınaklarıyla kazmaya çalışmayacak. Şansını zorlamayacak. Olmayanı oldurmaya çalışmayacak. Aşk var diye tüm fedakârlıkları yapmayacak (kendi köklerini koparmayacak kadar) rolünü değiştirmeyecek, sevgili anne olmaya çalışmayacak, olmazlara rağmen asitlik hissetmeyecek ve en önemlisi aşkı yakışmayacak bedenlerde görmek istemeyecek. Bunlar olmuş olsa idi ve bu güzelliklerin farkına varmış olsa idi aşk, sevgi ve sadakat olurdu. Bu nedenle bunlara layık bir kalp olmadığı için hayatımda kimse yok.. Taziye çadırını kaldıralı yıl oldu.
Sen de yalnız öleceksin desene.. 😄
Sevenin çoksa taziye kalabalık olur tabi.. 😄
Allah bağışlasın.. :))
Rica ederim.. :))
Bu bir tercihte olabilir. Hayatımızda biri olmak zorunda değil.
Biri olduğunda ise o uyum sağlanması için çoğu şey görmezden geliniyor, alttan alınıyor, taviz veriliyor vs. katılıyorum detayda yazdıklarına. Zaten kabul etmemek sona getiriyor ilişkiyi.
Kendini kuş gibi hissettiğin bir ilişki sanırım hiç mümkün değil ve bu da elbette yalnızlığa itiyor.
Bazı şeyler kabul edilemez dert olur dertli yaşamak istemez kimse o yüzden hayatımıza yalnız devam etmekte bir tercihtir
Rica ederim.. Ben de teşekkür ederim çay için.. 😋
Help me.. 😅
Allah razı olsun senden.. 😂
Cevap
5Cevap
Çoğu şeyi kabul edecek kukla bulsunlar o kafada ve o niyette olanlar...
Hayır parasız ve yakışıklı olmamam.
Hayatımızda olması gereken kişiyle zaten uyum içinde ve birbirimize denk olacağımız için bu gibi eğilip bükülme durumları yaşamamalıyız zaten. İlla ki esnememiz gereken durumlar, fedakarlık göstermemiz gereken durumlar olacaktır. Ama bu da eğer sağlıklı ilerleyen bir ilişkiyse kuvvetli bir bağın olduğu ilişkiyse iki tarafı da zorlamaz. Hatta severek, içinize sinerek kendiliğinden oluşur her şey.
Kaç kere okudum anlamadım uykum var sanırım. ask meşk okadar anlamak istemiyorum ki demekki sorusu bile
Ne diyonla bu oluyorum🤣🤣
Anca uyu sen.. Aşk o.. 😄
Amaaannn aşkınıza so... mm dedim
🤣🤣🤭
Terbiyesiz.. 😂
Evet çünkü genelde ensesine vur al ekmeği gibimsi olmamızı istiyolar 😄
Ben enseye vuruyorum ama ekmeğini almıyorum neyseki.. 😄
Akıl, ruh...
Bir şey daha vardı da unuttum.. 😄
Ölülerden keyif almam.. 😄
Hayatımızda birinin olmamasının nedeni, olmasını istemediğimiz içindir bu kadar basit aslında.
Bazen sadece kendimize ihtiyacımız vardır, kadamızı dinlemeye, ruhumuzun dinginleşmesini beklemeye..
Aynen öyle 😂 her şeyi takan insanın olmuyor maalesef. Olmadı ayrılırız diyerek önemsemeyen insanlar hiç boşta değil zaten 😂
Henuz vaktin tamam olmadigindandir. Cunku her sey olmasi gerektigi zamanda ve tam da olmasi gerektigi sekliyle oluyor. Nasibe inanirim.
kader kısmet, nasip, hayırlısı dersin
ama bazen hani istediğinden değil istediğin için nefret edersin.
Tam tersi, aslında herşeye tamam dediğim için hep kaybetmişim geriye dönüp baktığımda ve asıl bu yüzden yalnızım
bazen kendini dinlemek istersin ln wc de bile huzur yok mng deyip gtnü silmeden kalkarsın ahahah yaşanmadı ln ahahah element uydurdum
yalnızlık sorgulanır ve kendi kendine cevaplar bulunur :D
Herkes kendisine kriter belirlemiş onu arıyor ama yok işte boşa beklenti
Her şeye tamam denilerek başlanılan bir ilişkinin geleceğinin olması imkansızdır
Hayatımda birinin olmaması benim tercihim. Bir şeyi kabul edip etmemem değil.
Zaten doğru olan da bu. Hayatımda biri olsun diye hiç sorgulamadan artı ve eksileri düşünmeden bir ilişkiye başlamak olgun aklı başında bir insandan beklenecek şey değil. Deli cesareti lazım insana.
Yooo bence birini istemiyor oluşumuzdur başka seye baglamam
Her durum için doğru diyemem.
Kırıldığımız içinde olabilir..
Benim icin oyle, bazi seyleri kabul edemiyorum
se. x olmasa aklıma gelmez ılıskı ama ıhtıyac ıste ve gıdermenın yolu evlılık
Sinirlamalar ve kiskanmalar yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?