Aşk İlişkileri Sizin kaç tane sevgiliniz oldu tahmin edelim mi? IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor @blacknightttt ile kaç sevgiliniz olduğunu tahmin ediyoruz geliiiin Güncellemeler+1 yıl @blacknightttt Sizin kaç tane sevgiliniz oldu tahmin edelim mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Et. Bende seninkini tahmin ediyorum; görünürde 2, görünmeyen de 1 milyon seksan iki wskskjsk 3 7 Yorumla IXARESXI +1 yıl Dhdhdhdhshssss benimkini karıştırma xndjdndsSen baya çapkınsın ya 89 falan vardır senin Yorumla blacknightttt +1 yıl 1? Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Ay bu tipler bir de böyle çamurunu sicratmadan duramaz sksj çapkın olsam sana yüz verirdim sjshjs Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl @blacknightttt Doğru 🌷 Yorumla blacknightttt +1 yıl İkinci doğru tahminim😂😏 Yorumla IXARESXI +1 yıl Yav bırak bırak nsjsjs Yorumla yeleklimont +1 yıl hahahahahah :D Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sorunun üzerinden neredeyse 1 gün geçmiş ama tahmin edebilirsin. 1 4 Yorumla IXARESXI +1 yıl 13 diyorum Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Ne yaptın ya😂 Yorumla IXARESXI +1 yıl Yav salladım bir sayı nddndk Yorumla blacknightttt +1 yıl 4? Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Olur edin bakalım kaç tane olmuş bende merak ettim şu an 😬 1 6 Yorumla IXARESXI +1 yıl Hiç olmamış sbsjsj Yorumla Pikauv +1 yıl Yanlış cevap 🤞 Yorumla IXARESXI +1 yıl O zaman üç diyorummm Yorumla Pikauv +1 yıl Iı-ııhh Yorumla IXARESXI +1 yıl Aşağı mi yukarı mi Yorumla Pikauv +1 yıl Sayısını bende bilmiyorum ama fazla 3’den jfjd Yorumla
TheLeonard Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 56% +1 yıl Sırf goygoy olsun diye geldim. 1 4 Yorumla IXARESXI +1 yıl 6 diyorum Yorumla blacknightttt +1 yıl 2? Yorumla TheLeonard +1 yıl @blacknightttt ikinizin ortalaması Yorumla blacknightttt +1 yıl 4?😄 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hadi edin bakalım edebilecek misiniz 1 14 Yorumla blacknightttt +1 yıl 3?😄 Yorumla Sorucannn +1 yıl @blacknightttt aslında sayılabilir ama aşkm kelimesini yani sevgiliyiz cümlesini 6 kişide kullandım Yorumla blacknightttt +1 yıl Yani net kaç sevgilin oldu? Karşılıklı ciddi ama😁 Yorumla Sorucannn +1 yıl Bana kaç sevgilin oldu sorusuna 6 cevabını veriyorum İlk üçü ile 3'er hafta sürdü ve hiç bulusmadık O nedenle 3 kişide sayılır dedim 😅 Yorumla blacknightttt +1 yıl 6 diyorsan benim tahmin tutmadı diyebilirim bende😅 neyse 5 doğruyla devamm😄 Yorumla IXARESXI +1 yıl 6 diyorum hghg Yorumla blacknightttt +1 yıl Bak sen🙄😅🤭 Yorumla IXARESXI +1 yıl Nolduuu dhdhd Yorumla blacknightttt +1 yıl @IXARESXI Kopya çektiin🙄🤭😂 Yorumla IXARESXI +1 yıl Aaa nerden neeeerdennn Yorumla blacknightttt +1 yıl @IXARESXI Masum rolü oynama🤭😒 Kaç doğrun vaar?😏 Yorumla IXARESXI +1 yıl Bence sekiz tane var znzns Yorumla blacknightttt +1 yıl @IXARESXI Ben de beş...😅 Yorumla IXARESXI +1 yıl Ksk sahilde bir kahve içeyim Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. tamam edin bakalim 🤓😁 1 18 Yorumla IXARESXI +1 yıl Yaş 43 tarza bakılırsa 185 diyorum dbdhdisd Yorumla wkertenkele +1 yıl Hahaha kotu bi hbrim var; tahminler berbat 😁😬👎🏻 Yorumla IXARESXI +1 yıl Nasıl ya nasıl Yorumla wkertenkele +1 yıl Ne bide tutmasini mi bekliodun 🤦🏻♀️ Yorumla IXARESXI +1 yıl Belki tutar demiştim... Yorumla wkertenkele +1 yıl Biraz daha calis ustunde bence 🤓👍🏻 Yorumla IXARESXI +1 yıl Peki 🥹 Yorumla blacknightttt +1 yıl 0? Yorumla wkertenkele +1 yıl @blacknightttt hahahah bu dhaa da berbat bi tahmin 🤓🤓😁 43 yasindayim dikkatini cekerim 👍🏻😀 Yorumla blacknightttt +1 yıl 😄 7? Yorumla wkertenkele +1 yıl @blacknightttt wayy 0'dsn 7'ye yukseldik. Ha gayret 😀 Yorumla blacknightttt +1 yıl 13?😀 Yorumla wkertenkele +1 yıl @blacknightttt e yani o civardadir. Saymadim ama tutmus kabul ediyorum. 3. tahmin yalniz dikkatini cekerim ,😜 Yorumla blacknightttt +1 yıl Olsun en fazla 3. De başardım😅 bununla 4. Doğru tahminim 😄 Yorumla wkertenkele +1 yıl @blacknightttt dogru demiyorum yalniz, dogru kabul ettim diyorum. Cunku tam sayiyi ben de bilmiyorum 😀😀🙈😜 Yorumla blacknightttt +1 yıl Olsun kabul etmişsin şşt çaktırma 4. Doğru tahminim bu😁 Yorumla wkertenkele +1 yıl @blacknightttt piki piki tamam 🤫😜 Yorumla blacknightttt +1 yıl 😃👍🏻😘 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Olur 1 17 Yorumla IXARESXI +1 yıl Etmiyorum seni Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Niye ben üye değil miyim :D Yorumla IXARESXI +1 yıl 16 diyorum tamam. Yorumla blacknightttt +1 yıl 1?😁 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Eh yuh diyorum Yorumla IXARESXI +1 yıl Hangimize 🤔 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @blacknightttt sana demiyorum , şu arkadaşa yuh dedim :D Yorumla IXARESXI +1 yıl Hıh peki Yorumla IXARESXI +1 yıl Arkadaşmış Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Tövbe est. Ne lan başka 😅 Yorumla IXARESXI +1 yıl Sus be Yorumla blacknightttt +1 yıl Biliyorum)) Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @blacknightttt 🌺Sen Sus hadsiiiz Yorumla blacknightttt +1 yıl Peki bana ne diyorsun? Bir yazdım doğru mu?😅 Yoksa flörtün mü var?😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @blacknightttt ne sevgilim, ne flörtüm, nede eşim var :D yinede bu zamana kadar kaç tane sevgilim oldu konusuna girmeyelim 😬 Yorumla blacknightttt +1 yıl Nasıl istersen öyle olsun😊. Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl :) 🌺 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Et bakam 1 7 Yorumla IXARESXI +1 yıl 23 diyorum Yorumla deli_xatûn +1 yıl Uhaaaa Yorumla IXARESXI +1 yıl Az önceki sorundan sonra beklerim djdjd Yorumla deli_xatûn +1 yıl :) Yorumla blacknightttt +1 yıl 1? Yorumla deli_xatûn +1 yıl O kadarda az değil flörtler harici 8 😂 Yorumla blacknightttt +1 yıl Tamam😅 Yorumla
AşkınDiliEvrenseldir Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Sevgilim olmadı 1 6 Yorumla IXARESXI +1 yıl Sıfır diyorum Yorumla blacknightttt +1 yıl @IXARESXI Zaten cevabı vermişş😅 Yorumla IXARESXI +1 yıl Olsun bildim mi bildim hfhfgf Yorumla blacknightttt +1 yıl @IXARESXI Geçersiz😏. Yorumla IXARESXI +1 yıl Yooo yoooooo Yorumla blacknightttt +1 yıl @IXARESXI 🙄😶😒 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hiç olmadı 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Sıfır Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Olur bakalım 1 19 Yorumla blacknightttt +1 yıl 5?😀 Yorumla IXARESXI +1 yıl Bu çapkın değil 3 diyorum Yorumla Mario45 +1 yıl İkinizde milyon demediniz olmaz sjdfhdsj Yorumla blacknightttt +1 yıl @IXARESXI 😅 Yorumla blacknightttt +1 yıl 5 milyon🙄🤩 Yorumla Mario45 +1 yıl @blacknightttt Doğru dfjkgdfjk Yorumla blacknightttt +1 yıl 5. Olduu😀🥳 (şaka mı?😬) Yorumla Mario45 +1 yıl @blacknightttt Aresin de başarılı tahminleri var :D Yorumla blacknightttt +1 yıl Tamam ama bu 5 milyonu doğru kabul edebilir miyiz? 5. Doğru tahminim diye sevinebilir miyim?😅😁 Yorumla Mario45 +1 yıl @blacknightttt Kabul edebiliriz evet :D Yorumla blacknightttt +1 yıl Sağool😄 Yorumla IXARESXI +1 yıl Yayına giriyorum beeen Yorumla blacknightttt +1 yıl @IXARESXI Yayın atmosferin🔥 Yorumla Mario45 +1 yıl Alev yanan laptopu gösteriyor muhtemelen shshshdjAres üzgün Yorumla blacknightttt +1 yıl Hayırr😂 Yayın ortamı çok sıcak😎 Yorumla IXARESXI +1 yıl Ahahahaahaaha 😍 Yorumla Mario45 +1 yıl Laptop yanıyor 🥲Albion oynayan ares üzgün shshshjd Yorumla blacknightttt +1 yıl 😅😅😅 Yorumla IXARESXI +1 yıl LoL oynamam dışında sorun yok dndjd Yorumla
Kohlhaas Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Buyrun. 1 5 Yorumla blacknightttt +1 yıl 6? Yorumla IXARESXI +1 yıl Bende sekiz diyorum Yorumla Kohlhaas +1 yıl Hiç olmadı. Yorumla IXARESXI +1 yıl 🥹🥹🥹 Yorumla blacknightttt +1 yıl Tüh! 4 doğru tahminimle kaldım şuan😬😅 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. evet 1 2 Yorumla blacknightttt +1 yıl 4? Yorumla IXARESXI +1 yıl 3 diyorummm bende Yorumla
onlytuba Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hiç olmadı 👎 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Nasıl yav Yorumla onlytuba +1 yıl bilmiyorum 🤷♀️ Yorumla IXARESXI +1 yıl Haydaaaaa Yorumla
daisy___ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Edin bakalım 1 7 Yorumla IXARESXI +1 yıl 6 diyorum Yorumla daisy___ +1 yıl Bilemedin Yorumla IXARESXI +1 yıl Aşağı mi yukarı mi sjsjs Yorumla daisy___ +1 yıl Aşağı Yorumla IXARESXI +1 yıl 2 diyorum Yorumla daisy___ +1 yıl Bildin 👌🏻👏🏻 Yorumla IXARESXI +1 yıl İlginç sjsjs Yorumla
Adeenn Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. Et bakalım 1 8 Yorumla IXARESXI +1 yıl İki diyorum Yorumla Adeenn +1 yıl Müneccim misin sen bsbdbsh Yorumla IXARESXI +1 yıl Tabi ne sandın dbdhsjs Yorumla Adeenn +1 yıl Bildin baya bdhshs Yorumla IXARESXI +1 yıl Yav bileyim bsshsi Yorumla Adeenn +1 yıl Aferim gjdhshs Yorumla IXARESXI +1 yıl teşekkür sjsj Yorumla Adeenn +1 yıl Ricaa gshhe Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sole 1 20 Yorumla blacknightttt +1 yıl 5? Yorumla IXARESXI +1 yıl 2 diyorum Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sifir Yorumla IXARESXI +1 yıl Kaaalbim yaralıı Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl @blacknightttt çapkınlarımı benziyorumPüüüuu Yorumla IXARESXI +1 yıl Kanka beş dedi ne çapkını Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Olum az mı Yorumla blacknightttt +1 yıl Neyse 4 doğru tahminimle devam😁😅 Yorumla IXARESXI +1 yıl Çok mu oğlum 21 senedir hayattasın dbdbd Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Tabi coook 5 ne demek beOtoban mı kalp Yorumla IXARESXI +1 yıl Az bende dbdbd Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sen 20 mi Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ben takılmalı ilişki sevmiyorum kankaKızları kullanıp atamadigimdan Belli kıstası geçemeyenler kendiliğinden eleniyorKarakterim müsait degil Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ama biraz kaşar olmak lazım Yorumla IXARESXI +1 yıl Ulen hiç ilişkin olmamış ne show yapıyorsun jdhddid Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl KankaOlmadi ama benden hoşlanmayan tavlamak istemeyen kız olmadığı anlamına gelmiyor Yorumla IXARESXI +1 yıl Tamam kank Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ya da daha önce hiç kız tavlamadigim anlamına da gelmiyor Yorumla blacknightttt +1 yıl @IXARESXI 😅 Yorumla IXARESXI +1 yıl Bu nasıl saçma ortam ame Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl oluurrr 1 8 Yorumla IXARESXI +1 yıl 15 diyorum Yorumla Meryyc +1 yıl 🧿🧿🧿 Yorumla IXARESXI +1 yıl Doğru mu sbsbss Yorumla Meryyc +1 yıl gibi gibi xmmsmsnflwlqşq Yorumla IXARESXI +1 yıl Tutması daha çok şaşırttı... Yorumla Meryyc +1 yıl tam tutmadı ama olsunn Yorumla IXARESXI +1 yıl 20 mi Yorumla blacknightttt +1 yıl 10?😅 Yorumla
Moongirl82737374 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kaç tane 1 2 Yorumla IXARESXI +1 yıl Yetmiş sekiz Yorumla blacknightttt +1 yıl 1? Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Buyrun 1 9 Yorumla IXARESXI +1 yıl Yaş 21 6 diyorum Yorumla blacknightttt +1 yıl 0? Yorumla Boavistaa +1 yıl 0 Yorumla IXARESXI +1 yıl Yav nasıl be nasıl Yorumla Boavistaa +1 yıl Kendi halimde takıldığım için olmadı diye düşünüyorum Yorumla IXARESXI +1 yıl Olabilir kanka Yorumla blacknightttt +1 yıl Üçüncü doğru tahminim😅 Yorumla Boavistaa +1 yıl Bravo :D Yorumla blacknightttt +1 yıl Teşekkürler 4. Oldumm yeni😏 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kaç tane? 1 6 Yorumla IXARESXI +1 yıl 77 diyorum karşim Yorumla blacknightttt +1 yıl 2😅 Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl 0 doğru cevap. :D Yorumla IXARESXI +1 yıl Yıkıldım dhdhs Yorumla blacknightttt +1 yıl İçimden geçti😅 Yorumla IXARESXI +1 yıl 🥹🥹🥹 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Et bakalım 1 10 Yorumla IXARESXI +1 yıl 25 diyorum ben Yorumla Bilgolog +1 yıl Ama yuh 😄 Yorumla IXARESXI +1 yıl Ne be sjsjsj Yorumla Bilgolog +1 yıl Az olmuş dkjdfk Yorumla blacknightttt +1 yıl 1?😀 Yorumla IXARESXI +1 yıl Haydaaaaa bdshsj Yorumla Bilgolog +1 yıl @blacknightttt bravo 👏😄 Yorumla IXARESXI +1 yıl Yav dnsjsjsks Yorumla blacknightttt +1 yıl 🤩😁Sağol. Yorumla blacknightttt +1 yıl 😅😅😅 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olur.. 0 2 Yorumla IXARESXI +1 yıl 25 diyorum Yorumla igdonducakss +1 yıl Bende unutmuştum hatırladığım kadarıyla 9 saydım :)) Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Edebilirsiniz 1 2 Yorumla blacknightttt +1 yıl 2? Yorumla IXARESXI +1 yıl 6 diyorum Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Söyle kral 1 13 Yorumla IXARESXI +1 yıl 3 buçuk diyorum xndid Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Fazla bile demişim sağol 😂😂 Yorumla blacknightttt +1 yıl 0?🤨 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @blacknightttt yok la 1.5 tabi sanal aşk geçerliyse Yorumla IXARESXI +1 yıl Sanalı buçuk sayıyorum kank Yorumla IXARESXI +1 yıl Lan üzüldüm nddndjd Yorumla blacknightttt +1 yıl Sevgili olsun da geçerlidir😅 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl 😂😂 🚬🚬 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @blacknightttt oda tam olmadida sevgilim varsayıyorum Yorumla blacknightttt +1 yıl Nasıl istersen...😄 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @blacknightttt 🥰🥰 Yorumla blacknightttt +1 yıl 😊 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @blacknightttt ☺️☺️ Yorumla
finnwittrock Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Gönder 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Sekiz diyorum Yorumla finnwittrock +1 yıl 2 Yorumla IXARESXI +1 yıl Helal len sana Yorumla
CcC_ulkucuhatun_CcC Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur. 0 6 Yorumla blacknightttt +1 yıl 2? Yorumla CcC_ulkucuhatun_CcC +1 yıl @blacknightttt bildinnn Yorumla IXARESXI +1 yıl iki diyorum ndjds Yorumla blacknightttt +1 yıl 😍Wow Yorumla blacknightttt +1 yıl @IXARESXI Kopya çekme 🙄😂 6. Olduuu🥳 Yorumla IXARESXI +1 yıl Ya ahahaha Yorumla
lucifer_devil Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Olur 0 16 Yorumla blacknightttt +1 yıl 2? Yorumla lucifer_devil +1 yıl Hayır 1 tane oldu Yorumla blacknightttt +1 yıl Öyle mi? Sağlık olsun yanlış tahmin😬 Yorumla lucifer_devil +1 yıl Yorumun için teşekkür ederim Yorumla blacknightttt +1 yıl Rica ederim, ben de teşekkür ediyorum görüşün için). Yorumla lucifer_devil +1 yıl ❤️❤️ Yorumla blacknightttt +1 yıl 😊❤️ Yorumla IXARESXI +1 yıl 1 diyorum knk Yorumla blacknightttt +1 yıl @IXARESXI 😂 Yorumla IXARESXI +1 yıl Tutmuş be Yorumla blacknightttt +1 yıl @IXARESXI 2. Görüşüm bu bak😅 cevabı vermişti zateen😄 Yorumla IXARESXI +1 yıl Ya ben görmedim bdhdjd Yorumla blacknightttt +1 yıl @IXARESXI İnandım😄 Yorumla IXARESXI +1 yıl Hıh peki jghvbv Yorumla blacknightttt +1 yıl @IXARESXI Hihimmm😄😂 Yorumla IXARESXI +1 yıl Hahahaahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Et. Bende seninkini tahmin ediyorum; görünürde 2, görünmeyen de 1 milyon seksan iki wskskjsk
Dhdhdhdhshssss benimkini karıştırma xndjdnds
Sen baya çapkınsın ya 89 falan vardır senin
1?
Ay bu tipler bir de böyle çamurunu sicratmadan duramaz sksj çapkın olsam sana yüz verirdim sjshjs
@blacknightttt Doğru 🌷
İkinci doğru tahminim😂😏
Yav bırak bırak nsjsjs
hahahahahah :D
Sorunun üzerinden neredeyse 1 gün geçmiş ama tahmin edebilirsin.
13 diyorum
Ne yaptın ya😂
Yav salladım bir sayı nddndk
4?
Olur edin bakalım kaç tane olmuş bende merak ettim şu an 😬
Hiç olmamış sbsjsj
Yanlış cevap 🤞
O zaman üç diyorummm
Iı-ııhh
Aşağı mi yukarı mi
Sayısını bende bilmiyorum ama fazla 3’den jfjd
Sırf goygoy olsun diye geldim.
6 diyorum
2?
@blacknightttt ikinizin ortalaması
4?😄
Hadi edin bakalım edebilecek misiniz
3?😄
@blacknightttt aslında sayılabilir ama aşkm kelimesini yani sevgiliyiz cümlesini 6 kişide kullandım
Yani net kaç sevgilin oldu? Karşılıklı ciddi ama😁
Bana kaç sevgilin oldu sorusuna 6 cevabını veriyorum
İlk üçü ile 3'er hafta sürdü ve hiç bulusmadık
O nedenle 3 kişide sayılır dedim 😅
6 diyorsan benim tahmin tutmadı diyebilirim bende😅 neyse 5 doğruyla devamm😄
6 diyorum hghg
Bak sen🙄😅🤭
Nolduuu dhdhd
@IXARESXI Kopya çektiin🙄🤭😂
Aaa nerden neeeerdennn
@IXARESXI Masum rolü oynama🤭😒 Kaç doğrun vaar?😏
Bence sekiz tane var znzns
@IXARESXI Ben de beş...😅
Ksk sahilde bir kahve içeyim
tamam edin bakalim 🤓😁
Yaş 43 tarza bakılırsa 185 diyorum dbdhdisd
Hahaha kotu bi hbrim var; tahminler berbat 😁😬👎🏻
Nasıl ya nasıl
Ne bide tutmasini mi bekliodun 🤦🏻♀️
Belki tutar demiştim...
Biraz daha calis ustunde bence 🤓👍🏻
Peki 🥹
0?
@blacknightttt hahahah bu dhaa da berbat bi tahmin 🤓🤓😁 43 yasindayim dikkatini cekerim 👍🏻😀
😄 7?
@blacknightttt wayy 0'dsn 7'ye yukseldik. Ha gayret 😀
13?😀
@blacknightttt e yani o civardadir. Saymadim ama tutmus kabul ediyorum.
3. tahmin yalniz dikkatini cekerim ,😜
Olsun en fazla 3. De başardım😅 bununla 4. Doğru tahminim 😄
@blacknightttt dogru demiyorum yalniz, dogru kabul ettim diyorum. Cunku tam sayiyi ben de bilmiyorum 😀😀🙈😜
Olsun kabul etmişsin şşt çaktırma 4. Doğru tahminim bu😁
@blacknightttt piki piki tamam 🤫😜
😃👍🏻😘
Olur
Etmiyorum seni
Niye ben üye değil miyim :D
16 diyorum tamam.
1?😁
Eh yuh diyorum
Hangimize 🤔
@blacknightttt sana demiyorum , şu arkadaşa yuh dedim :D
Hıh peki
Arkadaşmış
Tövbe est. Ne lan başka 😅
Sus be
Biliyorum))
@blacknightttt 🌺
Sen Sus hadsiiiz
Peki bana ne diyorsun? Bir yazdım doğru mu?😅 Yoksa flörtün mü var?😄
@blacknightttt ne sevgilim, ne flörtüm, nede eşim var :D yinede bu zamana kadar kaç tane sevgilim oldu konusuna girmeyelim 😬
Nasıl istersen öyle olsun😊.
:) 🌺
Et bakam
23 diyorum
Uhaaaa
Az önceki sorundan sonra beklerim djdjd
:)
1?
O kadarda az değil flörtler harici 8 😂
Tamam😅
Sevgilim olmadı
Sıfır diyorum
@IXARESXI Zaten cevabı vermişş😅
Olsun bildim mi bildim hfhfgf
@IXARESXI Geçersiz😏.
Yooo yoooooo
@IXARESXI 🙄😶😒
Hiç olmadı
Sıfır
Olur bakalım
5?😀
Bu çapkın değil 3 diyorum
İkinizde milyon demediniz olmaz sjdfhdsj
@IXARESXI 😅
5 milyon🙄🤩
@blacknightttt Doğru dfjkgdfjk
5. Olduu😀🥳 (şaka mı?😬)
@blacknightttt Aresin de başarılı tahminleri var :D
Tamam ama bu 5 milyonu doğru kabul edebilir miyiz? 5. Doğru tahminim diye sevinebilir miyim?😅😁
@blacknightttt Kabul edebiliriz evet :D
Sağool😄
Yayına giriyorum beeen
@IXARESXI Yayın atmosferin🔥
Alev yanan laptopu gösteriyor muhtemelen shshshdj
Ares üzgün
Hayırr😂 Yayın ortamı çok sıcak😎
Ahahahaahaaha 😍
Laptop yanıyor 🥲
Albion oynayan ares üzgün shshshjd
😅😅😅
LoL oynamam dışında sorun yok dndjd
Buyrun.
6?
Bende sekiz diyorum
Hiç olmadı.
🥹🥹🥹
Tüh! 4 doğru tahminimle kaldım şuan😬😅
evet
4?
3 diyorummm bende
Hiç olmadı 👎
Nasıl yav
bilmiyorum 🤷♀️
Haydaaaaa
Edin bakalım
6 diyorum
Bilemedin
Aşağı mi yukarı mi sjsjs
Aşağı
2 diyorum
Bildin 👌🏻👏🏻
İlginç sjsjs
Et bakalım
İki diyorum
Müneccim misin sen bsbdbsh
Tabi ne sandın dbdhsjs
Bildin baya bdhshs
Yav bileyim bsshsi
Aferim gjdhshs
teşekkür sjsj
Ricaa gshhe
Sole
5?
2 diyorum
Sifir
Kaaalbim yaralıı
@blacknightttt çapkınlarımı benziyorum
Püüüuu
Kanka beş dedi ne çapkını
Olum az mı
Neyse 4 doğru tahminimle devam😁😅
Çok mu oğlum 21 senedir hayattasın dbdbd
Tabi coook
5 ne demek be
Otoban mı kalp
Az bende dbdbd
Sen 20 mi
Ben takılmalı ilişki sevmiyorum kanka
Kızları kullanıp atamadigimdan
Belli kıstası geçemeyenler kendiliğinden eleniyor
Karakterim müsait degil
Ama biraz kaşar olmak lazım
Ulen hiç ilişkin olmamış ne show yapıyorsun jdhddid
Kanka
Olmadi ama benden hoşlanmayan tavlamak istemeyen kız olmadığı anlamına gelmiyor
Tamam kank
Ya da daha önce hiç kız tavlamadigim anlamına da gelmiyor
@IXARESXI 😅
Bu nasıl saçma ortam ame
oluurrr
15 diyorum
🧿🧿🧿
Doğru mu sbsbss
gibi gibi xmmsmsnflwlqşq
Tutması daha çok şaşırttı...
tam tutmadı ama olsunn
20 mi
10?😅
Kaç tane
Yetmiş sekiz
1?
Buyrun
Yaş 21 6 diyorum
0?
0
Yav nasıl be nasıl
Kendi halimde takıldığım için olmadı diye düşünüyorum
Olabilir kanka
Üçüncü doğru tahminim😅
Bravo :D
Teşekkürler 4. Oldumm yeni😏
Kaç tane?
77 diyorum karşim
2😅
0 doğru cevap. :D
Yıkıldım dhdhs
İçimden geçti😅
🥹🥹🥹
Et bakalım
25 diyorum ben
Ama yuh 😄
Ne be sjsjsj
Az olmuş dkjdfk
1?😀
Haydaaaaa bdshsj
@blacknightttt bravo 👏😄
Yav dnsjsjsks
🤩😁Sağol.
😅😅😅
Olur..
25 diyorum
Bende unutmuştum hatırladığım kadarıyla 9 saydım :))
Edebilirsiniz
2?
6 diyorum
Söyle kral
3 buçuk diyorum xndid
Fazla bile demişim sağol 😂😂
0?🤨
@blacknightttt yok la 1.5 tabi sanal aşk geçerliyse
Sanalı buçuk sayıyorum kank
Lan üzüldüm nddndjd
Sevgili olsun da geçerlidir😅
😂😂 🚬🚬
@blacknightttt oda tam olmadida sevgilim varsayıyorum
Nasıl istersen...😄
@blacknightttt 🥰🥰
😊
@blacknightttt ☺️☺️
Gönder
Sekiz diyorum
2
Helal len sana
Olur.
2?
@blacknightttt bildinnn
iki diyorum ndjds
😍Wow
@IXARESXI Kopya çekme 🙄😂 6. Olduuu🥳
Ya ahahaha
Olur
2?
Hayır 1 tane oldu
Öyle mi? Sağlık olsun yanlış tahmin😬
Yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim, ben de teşekkür ediyorum görüşün için).
❤️❤️
😊❤️
1 diyorum knk
@IXARESXI 😂
Tutmuş be
@IXARESXI 2. Görüşüm bu bak😅 cevabı vermişti zateen😄
Ya ben görmedim bdhdjd
@IXARESXI İnandım😄
Hıh peki jghvbv
@IXARESXI Hihimmm😄😂
Hahahaahaha