Geçen akşam otururken birden aklima eniştemlerin bize geleceği doğdu her zamanda gelmezler ve 1 saat sonra geldiler. Hadi bu tesadüf. Sonra ben gece çalişiyorum o yüzden de gece 4te uyaniyorum. O gece 3te uyumuştum. 1 saatlik uykuyla rüya gördüm. Uyandim rüyanin anlamina falan baktim ertesi gün geldiğimde anneme anne bak buraya yaziyorum kuzenim esra hamile dedim. Aaa sen nerden biliyosun dedi.
Ne? Hamile mi gerçekten dedim
Evet de sen nerden biliyosun dedi
Rüyamda gordüm dedim. Sizce neden böyle.
Sadece ayrı olan sevgilimle ilgili hissiyatlarim çıkmıyor :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Böyle şeyler herkese anlatılmaz Rabbimden gelen bir özelliktir kayıp edebilirsin sende kalsın anlatma.
Boyle bisey duymustum gercekten kaybediliyor mu?
Ruyada gördüğümü mu soylememeliyim yoksa hissettigimi mi?
Ve neden sevdigimle hissettiğim şeyler çikmiyo
Ne rüyanı anlat nede hislerini kaybedersin bunlar doğru şeyler herkese malum olmaz tavsiyem 5 vakit namaza başla bol bol Allah'ın isimlerini zikir et
Millet boyle hisler için yapmadığı şey yok kimi fal cin şeytan yolundan kimi alnini secdeden kaldirmayarak sürekli zikir çekerek dua ederek yapmaya çalışır Allah aşkına böyle çok güzel bir özellik malum olmuş rabbim tarafından birde begenmeyip sevdiğimi neden hissetmiyorummu diyorsun şükür etmesini bil bahane etmesini değil.
Şükretmesini de bilirim ancak su anda kötü bi durumdayim diye aklim böyle gidik. Allah a şükürler olsun
Hayırdır inşallah
4 yııllık sevgilim ayrıldı başkasıyla sevgili şu anda
Rabbim yardımcın olsun zikir verebilirim çekmek istersen Esma zikri unutmak acıyı hafifletmek için Allah'ın izni ile
Sence dönmez mi çünkü beni kiskandirmak icin yapmis ta olabilir birebir gormedim sadece harf vardi. Donmesi ya da sevmesi için esma var mı? Her boş kaldigimda Ya Vedud Ya Allah zikrini çekiyorum
Yaziyorum
Sen takip etmediğin sürece yazamiyor muşum
Şuraya yazayım sana
Dilek ve İstekler için;
_Allah c. c rızası için 2 rekat namaz
7 adet tövbe istiğfar
7 adet Peygamberimize salavat
İstenilen şeye niyet edilir
7 gün içerisinde 9999
( İnnâ fetehnâ leke fethan mubinâ) okunur.
Ama şunuda unutma herşeyin evvela hayırlısını dile.
Namaz tövbe istiğfar salavat ve niyet sadece 1. gün. Geri kalan dua 7 gün içinde istedigimiz zaman toplamda 9999 defa olucak şekilde okunacak degil mi? Hic ara vermeden ayni gün içinde okursak olur mu? Ve hangi salavatı ve tövbe istiğfarı okumaliyim
Evet hayırlısı ama inşallah Allah isteğimi hayırlı kılar
Evet onlar sadece ilk gün için
Salavat: Allahümme salli alâ Muhammed ve alâ âli Muhammed.
Tövbe istiğfarda estağfurullah çeksen yeterli olacaktır. 9999 defa 1 güne sigdiramazsin 7 gün icersinde tamamlamaya calis bu süre icersinde 5 vakit namazınıda eksik etme sürekli kılmaya çalıs tek dilek içinde değil namazı bırakma
İnşallah. Çok teşekkür ederim özel bir ilminiz mi var
6. gözün açık , çakralarin açık o yüzden oluyor. Bende de çok sık olan bir durum bu
Vuhuuuuu güçlerimizi birleştirelim. Cinleri gorüyor musun?
Evet görüyorum , bazen gölge şeklinde bazen insan figürü şeklinde ama bunlar iyi ruhlar
Sen peki?
Iyi olduklarini nerden biliyorsun. Ben sadece hissediyorum bazen
Gölge şeklinde olanlar cinler , insan figüründe görünenler iyi ruhlardır. Ben bir yakınımın ne zaman öleceğini ve mezarına kimlerin gideceğini bile gördüm ve bunları söyledim birebir çıktı hepsi maalesef bunun gibi çok şey var yaşamış olduğum
Peki başkasi hakkinda bisey hissediyor musun ona bakarak. Evet insan figuründe olanlar ruhlar ölen kişilerin ruhlari olabilir. Genelde perşembe geceleri gelir.
Evet hissediyorum fazlasıyla hemde, hiç yanılmadım hislerimde
Fotodan o enerjiyi alabileceğimi hiç sanmıyorum
Hm anladim başka yolu yok yani
Korkmuyor musunuz
Hayır
Me yaşadiniz da boyle oldu
Bu bişey yaşamakla ilgili bir durum değil bazı insanların cakralari açık oluyor belki de nedeni kalbin temizligi ile ilgili olabilir... Ruh ile yaşam arasındaki bağı kuran 6. gözün açık olması diğer boyutu da görmeye neden oluyor ve haberci rüya kanalını da açıyor
Benimki yari açık o zaman. Bazen çok hissediyorum bişeylerin olacağini bazense hissettiklerim yanliş çikiyor. Bu sanirim yaşamda yaptiğim bişey tetikliyor o yuzden bazen oluyor bazen olmuyor