Zihinsel engelli kıza aşık oldum?

Lütfen diyeceklerimi atlamadan okuyun çok ÖNEMLİ !!!

Arkadaşım onun kardeşiyle yakınlaşmak için eskiden onla sevgiliydi sonra kardeşiyle yakınlaşıp sevgili olunca beni onla tanıştırdı bizde onla sevgili olduk ama kıza cidden baya aşık oldum ve arkadaşım bana özel eğitimi olupta o kadar ağır zihinsel engeli (yüzde 70) olduğunu söylememişti herkeste diyiyor bu kızla ilerde evlenmeyi düşünsen onun evlenmesi mümkün değil falan diyiyor

Kızın en hoşlandığım yönüde benim gibi sessiz sakin biri olması buluşmalarda hiçbir şey konuşmadan boş boş bakışıp birbirimize güleriz çok sevdik birbirimizi 1 aydan beri

Sonra arkadaşım bu kızın bir açığını yakaladı para karşılığı sosyal medyada millete uygunsuz görüntüler paylaşıyormuş benle tanışmadan önce arkadaşımda bunu bana söyledi Bende ona fena kızdım tabi ama ayrılmadım tabi çünkü geçmiş geçmişte kaldı artık yapmıyor ve onu çok seviyorum Bende merak ettim tabi o görüntülerini Bende ondan istedim ve ailesi zaten sevgilisi olsun istemez ve o muhabetlerimizi telefonunu kurcalayıp gördüklerinde baya kızdılar ve beni polise şikayet ettiler bizde arkadaşımla mevzuyu kapatmak için ailesiyle konuşmaya gittik arkadaşımda yanımda olmasaydı ben orada konuşma fırsatı vermeden dayak yerdim büyük ihtimal ben orada suspus olmuşken arkadaşım konuşuyordu ve ailesi arkadaşıma delikanlı çocuk havaları yaptı ve arkadaşıma eğer bundan sonra görüştüklerinde bize ulaşmasan sen adam değilsin falan dediler arkadaşımda gelmiş bana artık uzak dur bu kızdan ben bu insanların gözünde daha fazla mahçup düşmek istemiyorum falan dedi bende ozaman sende kendi sevgilinden ayrıl dedim çünkü onun sevgilisiyle benim sevgilim kardeş sonuçta oda bana eğer ayrılmasan o görüntülerden senin aileninde haberi olur falan dedi hem aileme rezil olmak hemde onunla ayrılmak istemiyordum beni dün baya ağlatmıştı en sonundada acımadan gösterdi herşeyi anneme annemde çok kızmadı zaten ama annemden başka aile fertlerimin haberi olsa bana baya Bi nefret kusarlardı o yüzden annem bu mevzudan kimseye bahsetmedi ama annemin dedikleride bu kızla ilerde evlenemezsin hem Allah katında günah hemde kanunen suç falan dedi

Sizce annem haklımı yani o görüntüler birbirimizle karşılıklı paylaşılmış olmasaydı bile benim bu kızla çıkmam kanunen suçmu

Ve arkadaşım bu kız sırf onu unutsun başka birinin kahrını çeksin diye beni kullanmış olabilirmi çünkü kızda beni baya sevdi ve kendine zarar verebilir diye korkuyorum oyüzden suçlu hissedecek olsam bile ayrılmak istemiyorum

Zihinsel engelli kıza aşık oldum?