Neden ben degilde onu seçtin?

Bir tane çocuk var böyle okuldan tanisiyoruz ama çocuk yakisikli (benim kavramimla), kivircik, kumral, uzun boylu, basket futbol voleybol ne istersen var çocuk afeeet herkesin gözdesi biz geçen sene bu çocukla yakin arkadastik her seyimizu paylasiyoduk birbirimize ben sonra bu cocuga acildim cunku 1.5 seneden beri hoslaniyorum çocuktan birçok kiside biliyo sadece 3 kisiye söylemiştim 20 kisi ogrenmis her neyse çocuga ben acildim tabi yuzune soylicek cesareti vulamadim wp den yazdim o da bana napim yazdi ergwn gibi üstüne engelledi ben aglayamamistim da icimde hâlâ bir umut vardı kesin utandi o yuzden oyle yazdi demsitim simdi bu sene anladım cocuk sizin deyisinizle a*cı cikti kardeşim her kiza yavsiyo ben boyle bu sene ondan ümidi kestim ama bu aralar benle iyi anlasmaya basladi göz teması kuruyoruz arada bana bakiyo falan ama bana cok agir laflar etmisti "olmelisin, oksijen israfisin, senin yerine 1 ordu doyururuz" falan dye benim anlamadigim şey şu niye ben değil neden siniftaki erkek yalakasi o kiz seni kullandigi belli sadece bunu sormak istiyorum Ali neden ben değil?
Neden ben degilde onu seçtin?