Bazen bilerek elimi elime degdiriyor bazen beni izliyor bazen bakislarini kaciyor kendisi 6 yillik evli cocugu yok 34 yasinda 25 yasindayim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Demek ki sende ona bakmışın ışık almış senden.
Benimde ona karşi ilgim vardi aleni sekilde belli etmistim. Sonra uzaklasmisti benden ve mesafe koymustu 1 bucuk sene calisiyorum 1 bucuk sene onceydi sonra evli oldugunu ogrendjm uzak durdum
Ama hala içinde bir şeyler var değil mi , çünkü gözler yalan söylemez. :D
Kafami karistiriyor oyle yaparak
Farklı şeyler de yapıyor değil mi. tahmin ediyorum yoksa bu soru kolay ortaya çıkmaz. değil mi?
Sana yaklaşmaya çalışıyor ama cesaret edemiyor
Benimde ona karşi ilgim vardi aleni sekilde belli etmistim. Sonra uzaklasmisti benden ve mesafe koymustu 1 bucuk sene calisiyorum 1 bucuk sene onceydi sonra evli oldugunu ogrendjm uzak durdum
Yapman gereken de o, seni kullanır başka birsey olmaz
Hala ilgim var ama yok yanasmam olan bana olucak biliyorum olmasa bile esinin yerinde olmak istemezdim
Evet empati yapmak gerek
Seni istediğini belli etmek içi daha ne yapsın?
Tüm bunlara rağmen halen o şirkette çalışmaya devam ediyorsan bence pekte uzak durmuş sayılmazsın
4 5 kere cikmak istedim birakmadilar sonra hersey yoluna girince bende artik cikmadim
Bazı şeyler yeniden ateşlenmiş o zaman. Sanırım sana yeniden bir karar verme yolu görünüyor
Karar verilecek bir sey yok evli bitti benim icin ilgim var evet ama yanasmam
İlgin varsa dene ne kaybedersin ki? Yaşanmamış olan şeylerin pişmanlığ yaşanmış olanlarınkinden daha az oluyor buna emin olabilirsin
Tesetturluyum oda muhafazakar bende teswtturden cikicam gozunde degerimde kalmiyicak beni eskisi gibi saf ve masumda goemiyicek olan ilgiside biter
En azından bitecekse bitsin sürekli böyle davranmaz ve sende arafta kalmazsın.
Arafta kaldigim yok ben kendi halimdeyim zaten
Günaydın
Gunaydin
nasılsın
Iyiyim tesekkur ederim. Işteyim
İyi çalışmalar kolay gelsin. Özelden devam edebilir miyiz? senin içinde uygunsa
sana nerden dokunduruyor? arkadan mı?
yaşlar kaç?
Hayir tabikide sadece parmagini elime degdiriyor yanlislikla drgil bilerek yapiyor 25 yasindayim 34 yasinda evli 6 yillik cocugu yok
senin de hoşuna gidiyor mu bu durum
Tehlikeli sularda geziyorsun
Bir sey yapmiyorumki uzak duruyorum zaten
Öğrenince uzak durdum diyorsun bu konu da sonuna kadar kendine güveniyor musun
Kapılma sonra
Bilmiyorum ama zannetmiyorum
Bu yaptığı istismara giriyor. Şikayet etmelisin
Tesetturluyum oda muhafazakar bende teswtturden cikicam gozunde degerimde kalmiyicak beni eskisi gibi saf ve masumda goemiyicek olan ilgiside biter
Niyeti kotu olsa basinda rest cekmezdi Benimde ona karşi ilgim vardi aleni sekilde belli etmistim. Sonra uzaklasmisti benden ve mesafe koymustu 1 bucuk sene calisiyorum 1 bucuk sene onceydi sonra evli oldugunu ogrendjm uzak durdum. Aslinda hala uzak duruyor sadece bazen dokunduruyor
Seni gözüne kestirmiş razı olsan metresi olmanı ister
Tamam işte şimdi yanaşıyor he desen bu ilişki başlar
Karısına söyle ama önce kendine iş bul. Sonrada o adamı karısına söyle. Gerekirse iş yerinde rezil et zaten çalışanlar karısının kulağına gönderir.
Karisini tanimiyorum hiç. gormedim
Sen bekarsın o evli olmaz sizden bir şey, adam sadece seni kullanır ve atar aslada boşanmaz bunu bil. Sana yalanlar söyler ve kandırır seni sakın bunlara inanma. Çünkü evli erkeklerin hep yaptığı şey bu. Hayat senin hayatın kararı sen ver. Ancak bekarlar dururken evlilere zaman ayırmak çöpe giden bir zaman bunu unutma sadece zamanını çalar. Ve sen uzak durarak en doğru kararı verdin şuanda.
Tabikide oyle olur ki oyle olmasa bile patron personel iliskisinin cogu kullanilmaya yonelik oldugunu biliyorum ki hayatima bu yasima kadar kimseyi almadim 25 yasindayim iliskiye cok onem veriyorum dikkat ediyorum buyuk sozume tovbe ama gidipde bu yasimda 34 yasinda evlo bir adamla iliski yasayip hayatimi o tarz basit seylere cop etmem buyuk sozume tovbe cok sevsemde asik olsamda birinin aldatilmasina sebepte olmam. Zaten tesetturluyum oda muhafazakar aile yapisina sahip ben tesetturden cikinca olan ilgiside biticek benden soguyucaktir bilr o yuzden suanlik ciddiye bile almiyorum
seks için seni arzuluyor dur ya da seksi giyiniyor isen ondan bakıyordur
Benimde ona karşi ilgim vardi aleni sekilde belli etmistim. Sonra uzaklasmisti benden ve mesafe koymustu 1 bucuk sene calisiyorum 1 bucuk sene onceydi sonra evli oldugunu ogrendjm uzak durdum. Aslinda hala uzak duruyor sadece bazen dokunduruyor
demek ki tesettürlü olsan da vücudun seksi ve güzel ki belli oluyor giydiklerin ile
S sen ne düşünüyorsun
Birsey dusunmuyorum kendisi evli yuz vermuyorum yuz vermemde
Yokluyor düt yol ariyor
Benimde ona karşi ilgim vardi aleni sekilde belli etmistim. Sonra uzaklasmisti benden ve mesafe koymustu 1 bucuk sene calisiyorum 1 bucuk sene onceydi sonra evli oldugunu ogrendjm uzak durdum. Aslinda hala uzak duruyor sadece bazen dokunduruyor
Hala akli sende seninde niyetin varsa belli et madem
Ilgim var niyetim yok evli oldugunu soyledim okumadiniz galiba
Olabilir f*ck body olarak dedim zaten
patron ayağına sana iş atıyor :D
Biraz oncede baya bakti bana
ahaha niyeti bozmuş dikkat et derim :D
tesettürlü olman bir şeyi değiştirmez, aksine dahada sana sarabilir. başka yerde iş bak derim
Bakiyorum yok
bu konuyula ilgili ozle sormak istediğim bazı sorular var
pekı takılmak ıstermısın
Hayir evli
kısa surelı bırsey mesela
Hoşlanıyor ve beğeniyor
Doğru olan🙏🏼
çok fena şeyler olacak
tamam işte çakacak sana
Belli olmaz annede gelebilir
cakmak icin tabi niye olcak
Etkileyici bir fiziğin mi var
1.58 boyum kilom ise 45
Vücudun güzel ise bilerek yapıyor
sana göz koymuş ve niyeti kötü bence.
Niyeti kotu olsa basinda rest cekmezdi Benimde ona karşi ilgim vardi aleni sekilde belli etmistim. Sonra uzaklasmisti benden ve mesafe koymustu 1 bucuk sene calisiyorum 1 bucuk sene onceydi sonra evli oldugunu ogrendjm uzak durdum. Aslinda hala uzak duruyor sadece bazen dokunduruyor
işte yokluyor arada niyetini öğrenmek için.
ilgi gösterip karşılık versen devamı için cesaret bulacak kendinde.
benim dediğime geliyor sonuç olarak.
tüm bunların hepsinden önce, bu bahse konu kişi evli !
Ben ne diyiyorum farkli bisey mi?
bakayım; son yazdığında ben kapalıyım o da muhafazakar gözünde şöyle görüneceğim falan demişsin.
evli olduğu ile alakalı bir şey yok.
Sende istersen devamı gelir
Ben istemiyorum 34 yasinda evli basta istiyordum ama evli oldugunu bilmiyordum Şu an ise istesemde olamaz kendimi ona tabikide kullandirmam ve kendimi gectim baskasinin mutsuzlugunada sebep olmak istemem eşinin yerinde olmak istemezdim.
O zaman işi bırak
4 5 kere birakmak istedim duygusal davranip kimse istemedi personeller bile ve brn insanlarini seviyorum issizde yapamam o yuzden kalmaya karar verdim. Ben kendimden eminim yuz vermem belki yanlislikla eli degiyordur
İhtiyaç kanki
Sana hisleri var bence seqs yapmak isteyebilir
Arzuluyor
Vur kaç yapacak
Umrumda degil
Yazsana bana
niyeti bozmuş.
kararsız demek ki.
Ama bana karsi ilgisi oldugunu seziyorum oda biticek zaten
muhafazakar olmasının çok önemi yok. asıl olay onlarda dönüyor.
Tesetturden ciktigimi gorunce sizcr ne düşünür
Tesettursuz halimi herkes cok begeniyor taniyamiyorlar arada cok fark var
yakınlık kurmak ister.
Niye
Brni saf ve masum buluyordu tesetturden ciktigimi gorunce bana kotu kiz gozuyle bakarmi
Mjdurum patronum patronumun ortagi 3 de beni begeniyor ve saf temiz buluyorlar
tesettürsüz insanlarda saf ve masum olabilir. sizin yönetici tayfasıyla benim düşünce yapım tutmuyor, hiç muhafazakar olmadığım için.
Tabiki oyle ama tesetturden cikan kisilere kotu bakiliyor
her bakış sahibini ilgilendirir.
İstiyor gibi
Sende istiyorsun hala belli
Evli
Ama olur gibi
Olmaz
Alakası yok
Niye
İstiyorsan ozldn dvm edelim
Seni beğenmiş sanırım
Sen ne tepki veriyorsun rahatsız oluyor musun
Bir sey yapmiyorum sadece değiyor eli elime biraz once serce parmagini dokundurdu biseu yapamiyorum ne yapabilirim ki o an
Anladım istiyor musun onu
Cevabim evet olsa ne olucak ki evli barkli bir adam bana ait degil baskasina ait biri
İlgileniyor olabilir
Yeni yeni topluyor demek ki cesaretini
Tam tersi ilgisi de artabilir
Niye
Muhtemelen cinsel arzu taşıyor açılmanın da ona iyi gözükmeyi çalıştığını düşünebilir
Benim artil kendi halimde oldugumu goruyor acilmamda onunla alakasi yok
Gibis istiyot
Sevüşmek içiN :D
Uzak dur
Sömürecek.
Yazdım... İkinizin de hedefi aynı... Cinsellik.
Benim hedefim felan yok oda benim cinsellik icin kullanilack biri olmadigimi kaldiramiyacagimi bilir
O başka.
Ne başka
Olmaz bir şey yani
Olmasin zaten