Ayrılalı 3 hafta falan oldu numaramı silmemis hala whatsappta durumlarımın hepsini goruyor ama ayrilir ayrilmaz instagramdan cikarmisti amacı ne bunun sizce ben ayrildigimiz gece silmistim numarasini 5 gün sonra gece tekrar yazdı bana bende dahs silmedim o hic silmiyor
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Madem eski sanane? :D :D Rahatsız oluyorsan engellersin :D
Neden engellim kötu bi sekilde ayrilmadık insani sekilde ayrildik
belki lazım olur diyor
Yazdı ayrildiktan 5 gun sonra dogum gunumdu gece yazdi iste seni istiyorum ozledim gormek istiyotum bende hayir asla olmaz uyuyorum biz ayrildik 2 yabanciyiz sen ayrilmak istedin hatta dedim sonrada konusmadik
tamam işte ona olan zaafını biliyor ve zamanı gelince yine koynuna alacak seni sen istediğin kadar istemem yan cebime koy de oda koyacak zaten ama cebine değil :D
Koynuna falan alamaz da fransada kendisi Şu an zaten turkiyede olsada alamazdi oyle bi seye izin vermem
Vermeyecegimi kendisi de biliyor zaten
hım o zaman zamanı gelene kadar bekle
Instadan sildi ama hemen numarami silmiyor cok sinir oldum bide kızları ekliyor falan
seninle işi bitmiş şimdilik
Sonra ne olacak çok salagim aydinlat lutfen yaaa
seni umursamıyorsa sende umursama ve içinden geldiği gibi yaşa
Sonra dönerse napim peki donecek gibi duruyor cunku bende hic yazmiyorum biraz özlesin diye
dönerse senindir ne istiyorsan öyle yap
Bence benden nude isteyen bi erkegi donse bile hadi ordan etmeliyim
Bekliyorum o da acı ceksin istiyorum bana cektirdi cunku
senden nude isteyen erkek acı çekmez ama
Asigim diyordu evlenicez diyordu 5 ay sevgiliydik yalan miydi her sey
tabiki yalandı nude için her şeyi yapar erkekler :D
Allah belasini versin o zaman 5 ay niye konustu nude fslanda atmadim zaten ona
çok acele etme böyle bırak kalsın zaman gösterir sanaldan aşk meşk işllerine çok girme sanal sanalda kalır seks sanalda oluyor ama aşk meşk işleri çok olmuyor
Geri donecegini hissediyorum eminim benden baska o canım idare edecek kiz yok bulmaya calisir benim gibi seveni bulamaz
nasıl istersen
Niye silsin
Ayrıldık silmesi gerekmiyor mu instagramdan sildi anında baska kizlari eklemeye basladi hemen wpden niye silmiyor ben sildim tekrar mesaj atinca yine geldi numarasi
Özleyince yazıyor demek ki ben de sevgilime bu dediklerinin aynısını yapmıştım ve o takip ettiğim erkeklerden bir hayır görmedim yine sevgilime döndüm bu kadar kalpsiz olma
Hayır bende onu seviyorum hala duygularım aynı zaten benden ayrılan o ben ayrilmak istemedim soguk yapti bana karsi sonra instadan sildi
Bazen erkekler öyle takipten çıkıyor sonra geri takip ediyor sen şu anlık bir şey yazma 1 ay falan bakalım ne yapacak
Hicbise yazmadim asla yazmiyorumda zaten ama o yazsin istiyorum
Tamam bekle biraz naz yapmakta haklısın canını yakmış çünkü üstelik kız takip etmiş bırak o yazsın eğer böyle şeyler yapmasaydı yaz derdim ama yaptıkları şeyler hafif değil
Evet ben numaramı silmemesine sasirdim sadece acaba beni yedekte mi tutuyor diye dusundum
engelle
Neden
arayamaz
Aramiyor ki zaten mesaj atmisti 1 kez ayrildiktan 5 gun sonra daha da konusmadik
çok kıırlmış
Neden kırılsın bise yapmadım ki
Ayrilmak isteyen bile oydu ben istememistim
Ayrica hemen instagramdan sildi baska kizlari ekledi falan
ilginç kişiymiş
Evet sen erkeksin anlarsin beni yedekte mi tutuyor sence Şu an baska birilerini ariyor muhtemelen ben aglarken o baska kizlarla takiplesiyordu
simemesini gerekçesio sen fazla değer vermişsin sein vaz geçmez bendne diye düşlüyor
Duyguları var
Gercekten mi ben seviyorum ama yazmiyorum çünkü toxic bi iliskiydi beni cok yipratiyordu kendisi ayrildi zaten ben ayrilmadım ama instagramdan aninda sildi yani ona sasirdim
Seninde duyguların var yani? Nasıl toxicdi naptı
Var duygularım evet seviyorum hala ama fransada yasiyor gorusemiyoruz yani tartisiyorduk son zamanda surekli yazmiyordu gec cevap veriyordu falan
Sana bir şey diyeyim mi o ilişki olmaz
Neden
Görüşemiyorsunuz bile sen nerde yaşıyorsun ki
Turkiyede antalyada o fransada ama gorusurduk illaki erzurumlu o
Vatandaşlık için mi istiyorsun sen çocuğu
Hayır ne sacmaliyosun o da daha haziranda gitti zaten oraya bi kac ay once ne vatandasligi türk vatandasi zaten o da orada teyzesinin yaninda kaliyor
Ben ona gercekten asiktim hala da asigim zaten
Peki öyle olsun bakalım
Fotoğraftaki sensen şansın var
Ne olur sence beni yedekte falan mi tutuyor yardimci ol erkeksin sen bilirsin
Dürüst olayım mı sana
Erkeklerin çoğu ciddi ilişkiye bakmıyor artık
Tek amaç yatağa atmak ve şimdi o fransada neler yapıyordur
Yedekte tutuyor evet
Oyle bir sey yapamaz abileri gebertir bu arada onu yataga falan beni yanimda olsada atamazdi bunu kendisi de biliyor asla olmayacagini evlenmeden soylemistim
Demek ki aranızda bu konu geçmişse bile amacı bu yönde hala nasıl anlamadın saf mısın
Evet zaten nude falan istedi ya da surekli resim istiyordu ben atiyordum ama nude atmadim asla
Uzakta diye atiyordum kendimi gormek istiyor sonucta hakli diyordum
Ben cok safım beni kullanir herkes zaten
Oha ya şclvldkxjks ona rağmen duyguların var bu çocuğa sana tamamen ters kendine gel ve asla kimseyi nude atma atacaksanda yüzünü gizle öyle at
Kendine saf deme bu şekilde yani böyle şartlandırma
Offf kurtulamiyorum birine baglandimin onu hayatimin merkezine koyuyorum kurtulmak istiyorum hislerimden cok yakisikli birini gorsem bile o daha yakisikliydi diyorum sanki ondan baska erkek yokmus gibi
Kıyamam lan kurtulursun merak etme sen kendine gerçekleri açıklaman lazım sadece
Nude istediginde butun arkadaslarim kuzenlerim zaten engelle hemen dedi ama ben sevdigim icin yapamadim cok istekli sacma sapan gercekten niye asik oldum ben yaa allah kahretsin
Profil fotoğrafındaki sen misin
Ama ilgileniyordu da benle yani hasta olunca falan cok iyi geliyordu konusmak
İşte anında engelleseydin o an bunların hiçbiri yaşanmayacaktı
Sende ilgi eksikliği mi var
Ben degilim bi oyuncu bu ama bana benziyor diye onu koydum
İyiymiş fotoğraftaki seni merak ettim ama atabilir misin bana 😂
Engelleyemiyorum yine ilerde belki bulusuruz falan bi yerde gorurum diye umut ediyorum
Hayir foto falan atamam
Sen çok hayal kuruyorsun yaaa olmaz böyle
Peki
Neden ama yaaa kurmamam lazım boyle biriyle hayal beni üzüyordu ama engel olamiyorum
İlgi eksikliği var aş bunları
Evet daha once boyle ilgi gormemistim cunku bir erkekten sevgili anlaminda
İlk sevgilin miydi
Hayır 2. Ama 1. si yazilmaz lisede ergenlikte olan biseydi sacmalikti bunu gercekten seviyordum
Peki bakalım