Güncellemeler
+1 yıl
Adam Instagram 'a sadece kadını beğenmek için giriyor 607 kişiyi takip ediyor hepsi de tanıdik onların çoğu paylaşımını beğenmiyor bu kadın ne paylassa anında beğeni ikisi de doktor bu arada
Aşık olduğu keşke eşi olsa ama değil kendinden 10 yaş büyük kadın ve sevgilisi olan kadın kadınla karışılikli takiplesiyorlar ortak arkadaşları çok ama ne bileyim kadına hayran gibi ne paylassa beğeniyor her şeyini meslektaşı uzun boylu sarışın zayıf bir kadın o zayıf sevmezdi fazla ama kadına resmen hayran hayran beni yolda gördü tanımamazlıktan geldi resmen yüzüme bakmadı Altan istemez gibi baktı bitti dediğim mesajı açmadı bile artık işletisim de bulunmuyor kadını ayartma ya çalışıyor resmen beni unuttu ben ondan 11 yaş küçüğüm o kendisinden 10 yaş Büyük kadının peşinde gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
E eşine sadık kalmayan sana mı sadık kalacaktı bir diğer alternatifi olduğunda şu ankini de bırakır aşkım
Adam benle her şeyi fake hesaptan yaptı o kadınla açıkça kendi hesabından yapıyor Instagrama kadının fotoğraflarini beğenmek için giriyor resmen ne ben ne eşi umrumda değiliz
""eşine sadık kalmayan sana mı sadık kalacak"" Bravo resmen 👏👏👍👍 ilk kez mantıklı ve durumu doğru anlayan bir yorum çoğu zaman bunu biz söylemek zorunda kalıyoruz tavsiye olarak cidden bravo
En son herkes bahçıvana herhalde bu ne ya herkes birbirine aşık
Valla kadına aşık gibi Instagram a sadece kadını beğeni yapmak için giriyor adamın gözü beni görmüyor
İyi de evli değil mi bu xD
Onu geç kadının sevgilisi var kapı gibi korkusu olmadan kadına açıkça kendi hesabından kur yapıyor
:D :D onu istiyorsan dikkatini çekmen gerek
Adamin gözü eşini görmüyor beni mi görsün 😞bence kadına hayran asık baya ben ne yapsam bos dün fakeme ekledim kabul etmedi normal de kabul etmese bile ekledim diye bana ulaşırdi bu sefer takmadı
En az 3 sezonluk Türk dizi çıkar bu posttan.
Valla kadına aşık oldu gibi gözü beni bile görmüyor artık
calma el kapisini calarlar kapini. sen diskapinin dis mandalisin. adam zaten evli amaci gonul eglendirmek yataga atip zevkine bakmak. memleket senin gibilerden gecilmiyor gidin duzgun bekar adamlari sevin onlari sahiplenin. evlilerin sahibi var
Adam başkasına asılıyor ben suçlu oldum aklıma giren oydu aslında
mesaj kutun niye kapali senin
yav boş ver adami genc kadinsin. baska adammi yok mutlu edecek
İ*ğren herif ya
Bence de kadının sevgilisi var açıkça kendi hesabından kur yapıyor afedersin kadın b*k paylaşsa beğenicek
Git peşinden gülüm
Eşini düşünme. Sahip çıksın kocasına
Ben ilgilendirmez artık adam alnene açıkça kendinden kadına asılıyor neler olucak bakalım
Keyfine bak geç
Yaşlarınız kaç
Kadın 37 o adam 37 bende 26
Beğendiği kadın 47 yaşında pardon
Adam slakmış resmen
Bence de tam slakkk
Ekle beni
Garip bir ilişkiler yumağı. Böyle sarmala dönmüş ilişkilerden uzak durmalı insan.
Kadını tavlamaya çalışıyor valla eşi bilir
senden büyük yasa bakınca sorun yok onda olunca mı sorun?
Kadının tek yaşı sorun değil sevgilisi var korkmuyor mu?
adamında karısı var korkmuyor musun?
Beni geç o korkmuyor mu açıkça Instagram da kendi hesabından kadına kur yapıyor
seni geçiyorsak onuda geçeceksin
Bana fakelerden yaptı kadına gözü dönmüş gibi kendi hesabından kur yapıyor kadının sevgilisi var
evli birine aşıksın o baska birine , e bu evli adamın evli oldugu evli kadın kime aşık. nasıl bir döngü bu
Okey takımı al oynarsiniz beraber
Sen neyin peşindesin kızım
Unutmak en iyisi
brakma onu
O kadını istiyor beni istemiyor
yaşlar kaç cane
İlginç ama yaa
Kadına aşık bence gözü beni görmedi Instagram a kadını beğeni için giriyor
Olabılır evet
Kadın çok zayıf sadec uzun boylu botokslu falan nesini beğendi bana fazla zayıf sevmem kuru teneke gibi derdi kadın tam kuru teneke neden aşık oldu
Tam aşık olmuş olmuyabılir ya
Ee derdj ne neden her şeyini beğeniyor afedersin kadın b*kunu paylaşsa beğenicek
Yaaa o kadar yanii
Evet ne paylassa şak diye beğeni kadını resmen takip ediyor kadın farkında mı acaba
Farkındadır tabıkı
bana aşık olarak
Sal adamı bi
Sıkıntı