Sevgilimle buluşurken heyecan neredeyse yoktu bende normal mi? Bu adamla evlenilir mi?

2 senedir görüşüyoruz. Uzak mesafe ilişkimiz vardı, geçen hafta ilk kez yüz yüze buluştuğumuz da heyecan vardı bayağı bende. Ama hemen geçti. İçim kıpır kıpır da olmadı ama elimi tuttuğunda. Arkadaş gibiyiz zaten biz genel olarak ama belki dedim gördüğümde farklı olur... Olmadı ama. Dün üçüncü kez buluştuk. Halam da vardı ve bizi yalnız bıraktı yine... Gezdik dolaştık falan neyse beni dudağımdan bir an öptü. İçim yine tuhaflaşmadı. Sonra öpüştük ve yine ayni. Öpme demiştim sonrada öpmedi... Bütün bunlara rağmen çok güzel bir gün geçirdik. Çok eğlendik güldük falan. Halam, o ve ben bir mekâna girdik canlı müzikli falan o da güzeldi fakat halamın karşında ki oturma tarzı hoşuma gitmedi. Ayağını bacağının üzerine koyup da yayılmıştı Ne bileyim... Evlenecek kızının halkasının karşısında bu şekilde oturması hoş değil diye düşünüyorum... ya siz? Seviyorum bu adamı ama evlenecek kadar seviyor muyum onu bilemiyorum. Mantık insanıyım ben, her şeyimiz uyumlu aslında gülüp eğleniriz vesaire ama bunlar yeter midir sizce?
Sevgilimle buluşurken heyecan neredeyse yoktu bende normal mi? Bu adamla evlenilir mi?