Iki kişi arasında kaldım. Kimi secmeliyim?

Merhaba arkadaşlar. Yaptığımı bencillik olarak düşünmeyin lütfen. Şu an bir sevgilim var. Aynı meslekteyiz ve is arkadasiyiz. Bana değer veriyor, beni seviyor biliyorum, ama karakterinde sevmediğim bazı yönler var. Ilk buluştuğumuzun ertesi günü ona mesaj geldi. Daha sevgili değildik o zaman. Kimden diye ısrar ettim, kuzenim dedi. Iliskimiz henuz baslamadan biter dedim, küstüm üzüldüm, mesaji göstermedi. Üzerinden bir kac gun gectikten ve ben hâlâ israr ettikten sonra flört ettiği bir kız olduğunu söyledi. Henüz sevgili değildik. Ben de kapattım o konuyu dedi. Şimdi bir kaç ay oldu. Evlilik yaşımız da geldi, evlenmek istediğini söylüyor. Ama ben ona hâlâ guvenmedigimi söylüyorum o yalanindan ötürü. Üstelik ben yurtdışında okumaya hazirlaniyorum, o yabancı dil öğrenmeye bile başlamadı. Önce burada iş kurup para kazanmam gerek diyor. Annemle köyde yaşarsın diyor evlenince. Diğer yandan bir şekilde başka birisi girdi hayatıma. O benim gideceğim ülkede yaşıyor. Sana vize gönderirim, her seyi hall ederim, işe girmene yardim ederim diyor. Akıllı mantıkli birisi. Bulusmadim, ama beni görmek icin işten bir aylık izin alip Türkiye'ye geldi. Onun karakterini bilmiyorum henüz. Ama bana hep hayal ettiğim hayati vaat ediyor. Diğer yandan tanımadığım biri için şimdiki iliskimi bitirmek istemiyorum. Ama onu tanımak ta istiyorum. Arada kaldım lütfen bana yardım edin.

Iki kişi arasında kaldım. Kimi secmeliyim?