Benim 9 yaşında kız kardeşim var çok yaramaz annemin ve benim bazen sabrımı taşırır bizde bazen döveriz öyle kötü bi şekilde değil tabi ağladığında bi garip ağlıyo aaa diye bağırdıktan sonra olduğu yerde sekerken 5 6 saniye katılarak ağlıyo sonra canı çok yandığı için mi bilmiyom acıdan sesi degisiyo sesi daha gür boğuk ve derinden cikiyo neden acaba yaştaşlarina göre daha kötü ağlıyo
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doverseniz herkes kötü ağlar ne travma yaşattinizsa çocuğa
Canım biz hep şefkat gösteriyoz konu o değil konu yaştaşlarina göre daha kötü ağlaması diyom ya sesi gür boğuk ve derinden cikiyo bizim var çevremizde aynı hastası onlarda dayak yediği oluyo ama dediğim gibi ağlamıyorlar ki biz yavaş vuruyo diğer anneler daha hızlı vuruyo
Şiddetin yavasi hızlısı olduğunu da senden duyuyorum
Ya o anlamda değil acaba canı çok yandığı için mi sesi degisiyo diyorum
Bence ondan daha kibar daha nazik anlatırsanız yaptığı yanlislari ağlamasına gerek kalmaz
Knk zaten sürekli dövmüyoz sende ne ettin annem en son 4 ay önce dövdü kardeşimi oda iki tane koluna ve bir tane poposuna vurdu bıraktı yavaşça ben diyorum ki acaba sesi neden değişiyo
Normal ya
Knk kız kardeşimle aynı yaşta olanlar böyle aglamiyo ama kız kardesimin sesi daha gür boğuk ve derinden cikiyo çevremizde var yaştasi anneleri bazen dövüyo hiç kiz kardesim gibi ağlamıyorlar ki onların anneleri daha hızlı vuruyo
Çocuk işte sen aglamadin mi hiç
Kız kardeşim in sesi gür boğuk ve derinden cikiyo yaşayanları böyle ağlamıyo çevremizde var hastası onların anneleride bazen dövüyo ama kızlar normal ağlıyo benim kız kardeşim gibi aglamiyo ki biz yavaş vuruyoz diğer anneler daha sert vuruyo
Bişey olnaz büyüdükçe dehisir
Sanmam sesi neden değişiyo canı çok yandığı için mi acaba
Fazlada vurmayın kıza yazıktır
Yok knk annem 2 tane kolunadır tane poposuna vuruyo en son 4 ay önce dövdü yani ben sadece sesi neden değişiyo merek ediyorum canı çok mu yanıyo
Orasını bilmemde benim kardesimde bağırıyor sesi değişik 😂 ona bakarsan hhhhaahha
Kız mı
Evet bir dokunuyorum oda aynı bağırıyor sesi değişik
Kaç yasinda
18
Lan pardon 10 yazacaktım 😂
Bisey dicem gür boğuk ve derinden diyorum anlayabiliyon demi nasıl ağladığını ve sesini
Anlayabiliyorum da takma ya düzeltirler merak etme sen canım 🥰
Düzelir merak etme
Senin kardeşinde mi ağlarken sesi gür boğuk ve derinden cikiyo
Evet
Ama bu normal bişey ya ne taktın sende 😂
Knk canları çok mu yanıyo acaba sesleri degisiyo
Haha yok yok yanmaz sizde fazla üstüne gitmeyin ağlamasın bir daha 😂
Ya peki diğer kendi yaştaşlari ve kendinden küçük kızların ağlarken sesi normal cikiyo kız kardeşiminki neden gür boğuk ve derinden cikiyo
Mesajlardan konuşalım bari knk