Sevgilimin aklı hâlâ o ucuz kızda mıdır?

Uzun zamandır arkadaş olduğum birisi vardı, yakın zamanda sevgili olduk. Kendisi Alman. Öğrendiğime göre sevgilim 2 ay önce, başka bir kızla görüşmek için yaşadığı şehre kadar gitmiş ama sonra kızı çocuksu bulup onunla iletişimi kesmiş (kız 10 yaş küçükmüş). O zamanlar bizim bir ilişkimiz yoktu. 2 gün önce ise bu kız, sevgilime mesaj atmış ve sevgilim gizlice fotoğraflarımı çekip ona göndermiş. Üstelik kıza ilişkimiz hakkında pek çok açıklamada bulunmuş (beni çok sevdiğini ve yakında evleneceğimizi falan söylemiş. Hatta ona "2 kadınla mı beraber olmalıyım" gibi bir cümle kurmuş). Sonra haberim oldu ve engelledik o ucuz kızı. Üstelik bana da ses kaydı attırdı o kıza mesaj olarak. Sevgilim hikayesine attığımız fotoğrafı da 24 saat dolmadan kaldırmış. O kız sahte hesaptan hikayedeki fotoğraflarımızı görüp onun için yazmış olabilir o gün. Ve sevgilim o kızı izliyor olabilir, bizim fotoğraf attığımız günden önceki gün o kız bir erkekle fotoğraf paylaşmış sanırım. Ayrıca sevgilim o kızın numarasını da silmemiş. Neden böyle davranıyor olabilir? Aklı hâlâ o ucuz kızda olabilir mi? Üstelik bildiğim kadarıyla kız biraz fakir fakat benim ve sevgilimin maddi durumu iyi.

Sevgilimin aklı hâlâ o ucuz kızda mıdır?