Engelleyen erkek pişman olur mu?

Sevgilimle ayrılmıştık (oysa evlenme kararı almıştık) bir ay sonra ben ona yazdım. Çünkü hatalıydım, özür diledim ve tekrar denemek istedim. Büyük bir hata değildi arkadaşlar. Sadece ona bir konuda sert davranıştım. Hepsi bu. İki ay boyunca benimle konuşması için her şeyi yaptım. Evet belki gurursuzluk gibi. Ama kendime, kalbime engel olamadım işte, e biraz da hatam olunca beni affetsin diye elimden geleni yaptım. İki ay boyunca sürekli mesaj attım.(farklı şehirlerdeyiz) Her türlü problemimizi halledebiliriz, bir konuşalım deneyelim lütfen dedim. Bir İki kez mesajlarıma cevap verdi ama ağır şeyler yazdı. Yine de ben devam ettim her şeyi düzeltmek için. En sonunda bu bir gün mesajıma cevap verdi ben sana haksızlık ettiğimi düşünüyorum artık falan dedi, güzel bir şeyler söyledi. O an barıştık yani. Sonradan yine mesajlarıma 4-5 gün sonra cevap vermeye başladı. Gerekçe olarak meşgulüm falan dedi. Sonraki günlerde de bunu yaptı. Aktif olduğunda bile mesajıma bakmayinca ben de kızdım tabi nasil bu kadar saygısızlaştın, neden bakmıyorsun, neden konuşmak istemiyorsun falan dedim. Görüldü attı ertesi gün de baktım engellemiş. Oysa ben normalde onu darlayan sürekli mesaj atan biri değilim ki. Sadece hatam olduğu için küslük dönemimizde böyle yaptım. O da barışmak için. Pişman olup engeli kaldırır mı acaba sadece merak ediyorum, o pişman halini görmek istiyorum.

(Bu ilk ilişkim, gerçekten bilgisizim ilişkiler konusunda. umarım sert şeyler yazmazsınız. Yeterince kalbim kırık çünkü.)

Engelleyen erkek pişman olur mu?