6 aylık ilşkimiz var kavgalarda olsa seviyoruz benim ailem öğrendi getir tanıştır diyolar ama o henüz ailesiyle tanıştırmadı 33 yasında ve evlilik istiyrum diyor ama tık yok birlikte hikaye benim zorumla paylaşıyor post zaten atmıyor 1 yıldan önce ciddi adım atmam iyce emin olmam lazım demişti daha önce bana işini yeni kurmuş bilmiyorum aşıırrıda seviyorum özellikle olgun kişilerden fikir bekliyorum sizce ayrılmalımıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence sevgiliniz sizi seviyor ama biraz güven sorunu yaşıyor gibi geldi bana açıkçası. Evlilik yoluna adım atmadan önce sanırım iyice emin olmak ve biraz zamana bırakmak istiyor. Siz onu bizden daha iyi tanıyorsunuz açıkçası gerçekten size değer verip sizi seven biriyse bence biraz daha zamana bırakın ve bekleyin derim. Sadece orada burada resim paylaşmak ile sevgisini ölçmeyin. Mesela bende sevgilim olsa resim paylaşmayı pek tercih etmem.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. bence zaman vermeni öneririm, 6 aylık bir sürec cok değil hani desen yıllardır beraberiz konuyu cıtlat diyebilirdim. ayrıca kendisinden de duymussun 1 yıldan önce ciddi adım atmam demis, hem isini de yeni kurmus diyorsun bu sartlarda adım atmaması doğal bence. cok üstüne gitme iliskinizi yasayın birbirinizi tanıyın, zaten ciddi dusundugunu hareketlerinden anlayabilirsin zaman icinde, mesela seni yakın cevresiyle tanıstırır, gelecegi icin yatırımlarından bahseder sana para biriktirmekten bahseder, cocuk sevgisinden bahseder, sana karsı sorumluluk duygusu artar aranızda aramıyor arıyor muhabbetleri biter seni haberdar eder sık sık mesela bu gibi belirtilerden seni gercekten hayatına dahil ettiğini anlayabilirsin. fakat su an sürec biraz erken gozukuyor biraz iliskinizi yasamaya bak , su an üstüne gidersen baskı deyip ayrılabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılAşırı sorumuluk sahibidir arar sorar ilgilidir sadıktır ortağı ve en yakın arkadaşıyla tanıştım bana para biriktirmeye başladğından evlenince kirada değil kendi evi oldugundan bahsetti kıskanır korur kollar sadece şaka işi değil iyi tanımak istiyorum diyor birde ben ona güvenmediğimi belli edip takıntılı ve baskıcı davranıyorum bunlardan emin olmak istiyorum diyor yoksa evlilik lafı hep agzında zaman diyor sadece
- +1 yıl
işte kendi hatandan bahsediyorsun aslında hatalı davranmıssın, bir erkek bunları dusunur sen eger baskıcı ve takıntılı imaj ciziyorsan kafasında soru isareti olusturuyorsun demektir, karsındaki acaba böyle birisiyle hayatı gecirebilir miyim diye illa ki dusunuyordur. o imajı bozmaya calıs bence, iliskinizin tadını cıkartın ona hayatı birlikte gecirebilecek onu rahatlatacak birisi oldugun imajını vermeye calıs. yoksa belli bir süre sonra ya ben cok düsündüm ama farklıyız deyip cayabilir. daha iliskiniz yeni, ayrıca bak sana gelecek planlarından da bahsetmis senin yapabilecegin tek sey o baskıcı imajı yıkmak. biraz süre verirsin sonra hafiften evlilik dusundugunun sinyallerini verirsin ona gore adımını atarsın, ama bu su an değil
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıl6 ay çok da uzun bir süre değil ama sanırım yaşın itibariyle artık evlenip bir yuva kurmak istiyorsun en doğal hakkın diğer tarafta 1 senenin dolmasını bekleyen bir partner var 1 sene dolunca seninle ciddi bir yola gireceğinin garantisini maalesef veremez belki oyalıyor belki de gerçekten oturtması gereken şeyler vardır al karşına sitem etmeden durumu anlat hiç değil ise tanışma faslına geçmek istediğini söyle eğer gerçekten seviyorsa seni mutlu olman için fedakarlık yapacaktır işi yokuşa sürmek gibi bir niyete sahip ise zaten o erkek evlenmek istemiyordur bu durumda da terk etmen ve isteklerine karşılık verecek bir partner arayışına girmeni tavsiye ederim
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi her şey değildir, evlilik ciddi bir kurum, beraberinde birsürü sorumluluk getiriyor, sevgiliniz de dikkatli, pişman olmayacağı adım atmak istiyor, demek ki 6 ay onun için yeterli bir süre deyil, demek ki sizi daha iyi tanımak istiyor, bence sizde acele etmeyin sizde onu daha iyi tanımaya çalışın, kısmetse zaten olur bu evlilik
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAbartmasaniz mi, aceleniz ne. 6 ay nedir ki göz açıp kapayincaya kadar geçer. Bu kadar evlilik meraklısı olmayın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki öyle bir ciddi ilişki niyeti yok
00 Yorumla
+1 yılNie ayriliyorsun anlamadim ben sindi? Ayrilmayi dusunebiliyorsan bence zaten 💯 sevmiyorsun demeki. 6 ay ne ki tani tabi biraz daha yangindan mal mi kaciriyorsun belkide daha tanidikca sacma sapan huylari cikicak hoslanmican falan canim cicim evresinde kimse gercek yuzunu gostermiyor zaten millet sonra ondan bosaniyor bosancana anla bastan iyice. Adam akilliymis bak bir sene de anca tanirim demis zaten biz kulturel olarak kapali bir toplum oldumuz icin ayni evin icine sokmadan iki kisi o hayati surdurebilirmi saglikli cocuklar yetisirmi o o evde goremiyoruz sonunda da ya bosaniyor ya da tiktokdan baska adama kaciyor aynisi erkek icinde gecerlidir.
Bence relaxz zaten bogazina basarsan Iyice uyuz olur. Hatta hic iplemiyormus gibi gozuk evliligi neticede kacan kovalanir sende onu kovaliyosun iste12 Yorumla- +1 yıl
Tam benim vereceğim tavsiyeee yüzde yüz haklisssin
- +1 yıl
@Sinirliguzinabla Tesekkurler canim
Sen ne istiyosun? Önce bu soruyu kendine sor. Evlenmek mi? Evlilik olmadan o çocukla devam etmek mi? Seni her an bırakabilecek ama sevdiğin biri mi olsun yanında, yoksa sıradakine geçip şansını başka birinde denemek mi istersin? Her ikisinin sonunda da yalnızlık olabilir... Ayrıca ben senin yerinde olsam ona "Ben seninle bir hayat kurmak, evlenmek istiyorum. Bu konuda bir adım atmayı düşünüyorsan bunun zamanını sevgilin olarak bilmek isterim. Ancak böyle bir zaman veremeyeceksen birbirimizi oyalamamızın bir manası yok. " diyerek ayrılma veya devam etme kararını ona bırakırdım. Sonuçta sen evlenmek istiyosun ama hareket yok? İlişki unutma, iki kişiliktir. Onun istekleri kadar seninkiler de önemli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgini hikayeye, posta vs sığdırma. Sevgini kalıplara koyma. Tavırları ve davranışlarıyla sevdiğini hissetirebiliyosa eğer fazlasında gözün olmasın. Çünkü bu zamanda sevdiğini hissettiren o kadar az kişi kaldı ki. Sevgiyi sözcüklerde arama, davranışlarda ara. Sözcükler anlıktır, dilden dökülür. Davranışlar kalpten gelir, kolay kolay bozulmaz. Diğer yandan 6 ay böyle ciddi adımlar için kısa bi süre gibi. Bir çok erkeğin yaşadığı evlilik korkusunu da kenara atmamak gerek. Belki böyle bi korku yaşıyordur, kim bilir. Biraz zaman ver, sonra oturup konuşursunuz :)
10 Yorumla
+1 yıl6 ayda ne ciddiyeti ne evliliği :)
Lütfen aşık olaiblirsiniz de evlilik öyle basit bir karar değil , olmamalı.
Şu hikayye posta falan takılmayın ayrıca. Atınca ne olacak ciddi olduğumu kesinleşecek :)
bence aceleye getirme böyle büyük bir kararı. Sonra erkekler zorla verdikleri sözlerden pişman olup dönemiyorlar onlar da mutsuz oluyor evlendikleri kadınlar da...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiyetinizi alenen belli ettiyseniz yakın tarihte evlilik olmasa bile en azından bir adım atabilir size değer verdiğini ve ciddi düşündüğünü gösteren.. Eğer bunu yapmıyorsa geri duruyorsa o zaman emin olmadığı anlamına gelir bu tutumu.. Siz de aceleci davranmayın yani evlilik delisi gibi görünen insanlar her zaman itici bir tablo sergiler.. Tabi ki niyetinizi söyleyin ama sık boğaz etmeden.. Zamana bırakın derim.. Keyifli günler..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Yuh 6 ayda evlenmeye ne çok meraklısınız ya adam seni alttan alıyor. Bizin Türk kızları tanımadan kısa sürede evlenmeye çok meraklı. Umarım bir an önce adam senden ayrılır. Çünkü kısa sürede evlilik isteyen bir kadına guvenilmez kendini zorla aldırıyor gibi ucuz görünürsün.
00 YorumlaAyrılmak demeyelim de arkadaşın işini sağlama oturtmaya çalışan bir adam belli. Yani doğru olanda bu aslında işinizi ciddiye almanız için altı ay çok kısa bir süreç tanimaniz lazım daha çok zaman. Geçirip huylarınızi daha iyi öğrenmeniz lazım çok aceleci gibi gördüm seni
00 Yorumla
+1 yılBazıları 6 ay erken demiş ama bence değil. İlk zamanlarda o kafaya girdiyse tamam seni her halinle sevmiş demektir. Sonradan evlilik kafasına girmesi zor. 4 sene seninle sevgili olsa bile ayrılır gider Bi bakmışsın başkasına nikahı 3 ayda basmış. Bu işler böyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgun birisni seviyorsun da biraz sen mi olgunlassan belki de karşındaki su tavrindan dolayı ciddi bir adım atmıyordur.6ay öyle ciddi adım atmak için çok da geç zaman değil biraz daha tanımak isteyebilir, ayrıca hikaye paylaşmak zorunda değil neden sevgini böyle şeylerle ölçüp onu darliyorsun ki post atınca mi sevmiş oluyor seni?
02 Yorumla
Soran+1 yılama insan sevdiğini paylaşmak ister ailesiyle tanışssın ister küçük değiliz ki ben 29 yasındayım evlenmek istiyorum hakkım değil mi kaçak oynamak niye?
Cevap sahibi+1 yılSosyal medyayla arası yoksa ya da paylaşmayı sevmiyorsa istmeyebilir ben de sevmiyorum mesela. Ha diyorsan adam gayet aktif kendi resmini böyle paylasiyor bana gelince yapmıyor diye tamam o zaman hayatında demekki başkaları var derim de. Aileyle tanışma için erken olabilir seni yeterince gormedoyse u 6ay icjnde nasıl iletişim kurduğunuzda ne sıklıkla yüz yüze buluştuğunuza ve iletişim şeklinize bağlı 6ay dediğim gibi çok bir süre değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı erkekler garantici. Bence 6 ay evlilik icin erken ailene keske bahsetmeseydin cunkü sıkıştıriyorlar hadi evlenin istesinler vs.. başıma su geldi ciddiyim evlilik istiyorum dedi 5. ayında bıraktı beni. Ciddi dusunmuyorum seninle hayaller kurma dedi. Herk erkek ayni degil belki işleri guclerini yoluna sokmak istiyordur bence de en mantıklisı o kafanuz rahat yaşayın evliligi. Bunu onla konusmayi dene.
00 Yorumla
+1 yılYa kızım şöyle adamlar için ömürlerinizi tüketmeyin lütfen. Ülke de adam mı kalmadı! Seven her şekilde sevdiğini belli eder. Benimde bir sevgilim vardı hiç hikaye paylaşmazdı meğer aldatılıyormuşum. Böyle adamlarda her zaman yedeğin oluyor merak etme. Bence güzel bir çizgi Çek ona göre netleştir her şeyi..
22 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir çizgi mesela alıp karşıma konuşmalımıyım ayrılmalımıyım
- +1 yıl
Konuşmalısın bence net bir şekilde kendini ifade etmelisin böyle olacaksa şöyle olacak gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyor çünkü!! Sevenin hali böyle mi olur Allah aşkına açın gözünüzü. Ben seveni de gördüm sevmeyeni de kendilerini apaçık belli ediyor benim de senin gibiydi sonra ne mi oldu aldatıldığımı öğrendim. Kendine bunu yapma değersiz veya sevgiyi hissetmediğin bir yerde asla durma
02 Yorumla- +1 yıl
Bence abartılı bir tutum söylediğiniz henüz bunun demek için erken. Daha böyle 6ayda seviyorum ölüyorum benim niyetim ciddi diyen bir erkek biraz atuyirdur bana göre zaten bir insami çok sevmek için de 6ay erken bir süre. Zamanla tanımak isteyen saçma sapan vaat vermeyen abartmadan seven erkek gerçekçidir ve düzgün adamdır
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirliguzinabla 6 ayda da evleneceğin insanı hissedersin o enerjiyi alırsın zaar gayet yeterli bir süreç gece gündüz konuştuğunu varsayarsak en azından bir nişan olmalı kesinlikle bir de yaşları çok büyük yani niyet belli uzatmaya gerek yok.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Henüz 6 ay olmuş bu ne acele? Adam istemiyorsa neden evlilik için ya da foto paylaşsın diye zorluyorsun anlamıyorum ki.. senin istediğin gibi biri değilse ayrılsan mı acaba..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,6b cevap paylaştı. Ciddiyetin nişanesi olarak bir söz yüzüğü takın sonra Nisan ve diğer prosedürler devam etsin adam daha hazmedemediği anlaşılıyor. Artık adım atma zamanıdır ona çekmeye çalış.
00 Yorumlasevgililik döneminde kavga iyi bir şey aslında 4 duvara girince sıkıntı yaşamamanız için kişiler birilerini tanıma huyunu suyunu öğrenme iyi kötü yönlerini öğrenme dönemidir sizde bu dönemde kafanızda bir karar belirlemeniz gerekli insanız konuşarak anlaşmamız gerekiyor
söyle bir gerçekte var hiç-bir insana zorla bir şey yaptıramazsınız eğer zorla oluyorsa ilişkinizi gözden geçirin derim
bu hayatta kimse vazgeçilmez değildir00 YorumlaŞimdi gerçekten seni isteyip istemediğini mi öğrenmek istiyosun rest cekeceksin büyük oynayacaksın ya bana ciddi düşündüğünü belli et ya da ben yokum diyeceksin eğer bunun için bir çaba harciyosa seni gerçekten istiyordur gitmene izin veriyorsa zaten dünden razıdır ayrılmaya geçmiş olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İstek yoksa bahane başlar, bu davranışının mutlaka vardır bilmediğiniz bir nedeni. Seven insanda kaybetme korkusu olur o korku yoksa emin olun sevgi de yoktur. Vaktinizi boşa harcamayın derim.
00 Yorumla
+1 yıl6 ay icinde evlenmeye niyeti olmayan sonrasında zor evlenir. Genelde gönüllü olan erkektir. Ikna etmeye çalışmayın biraz kendinizi geri çekin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Konuş bu konuyu onunla. 33 yaşında ve ailesini söylemiyor henüz tuhaf. Söyle ve itiraz ederse ayrıl bence daha çok uzar süre
00 Yorumla
+1 yıl6 ay ayrılma aşaması için erken güzelce konuş niyetini belli et seviyorsan zaten evlenmese de ayrılmak istemezdin ki
00 Yorumlabu hak etmiş s*ktir olmayı bir de 33 yaşında 50 yaşında falan mı evlenmeyi düşünüyor acaba vakit kaybı böyleleri
00 Yorumla
+1 yıl6 ayda nikahı basmalıydın ya. Çok pasifsin :) kafesle onu hemen. ailesi istemeye gelene kadar görüşme.
Kaçırma bunu :)00 Yorumla
+1 yılUstune duş sıkıştır biraz nedenini sor soylesin olmaz boyke
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış anlamayın ama erkekler evlilik konusunda biraz daha çekimser ne kadar çok sevsede veya evlenmek istese de biraz bunu zamana bırakıyor çünkü ne olacağı ne yaşayacağını bilmiyor güvenemiyor ama kadınlar öyle değil 6 ay geçti hadi evlenelim sonra da niye sürekli kavga ediyoruz 6 ay 1 senede adam akıllı tanımadığınız için adamı biraz zaman ver emin ol gelecek ama ona sürekli baskı yaparsan kaçar bende söylemesi
00 Yorumla6 aylık ilişkide ne adımı lan? Bu ne evlilik merakı müptezel
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yıldemek ki ciddi dusunmuyo ayril eger sen ciddi bi iliski isteyen biriysen bunla olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
+1 yıl6 ay da tanımak zor ama hani maddi durular mı engel acaba
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevip sevmediğinden şüpheliyim, ona 1 hafta ver kesin adım atmasını iste, ona göre kararını ver.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ciddi adım atmaktan çekiniyor altı ay erken bir süre
ama sen bu süreyi kısaltmak için kendince bişeyler yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok çocukça düşünüyorsun. 6 ayda bir insanı nasıl tanıyıp ciddi düşünebilirsin ki? Adam zaten bekarlığa alışmış belkide evlilik hiç düşünmüyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 ay ciddi bir adım için uzun bir süre değil. Bence biraz daha zaman ver. ikinizin de kendinizi hazır hissetmeniz önemli bu konuda.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılacağını söyle bakalım ne tepki verecek?
00 Yorumla
+1 yılŞimdi 6 ay da çok uzun bir süre yani şimdiye evli mutlu çocuklu olmanız lazımdı
00 YorumlaSeven insan oylmaz bi an icin olsun bitsn ister diakatttt et gonlunu egldrmsn sakin
00 YorumlaAz bekle kız 6 ayda adamın nesini tanıdın da evleniyon az daha tanı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcümlenin sonunda ayrılmalı mıyım sorusunu ekledigine göre. Ayrıl gitsin yazık
01 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle dedin
+1 yılseks üzerine kurulu bir ilişki daha
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir erkeğin en cin olduğu zamanlar, dikkat et..
00 Yorumla
+1 yılHazir hissetmiyodur belkide...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Demekki ciddi düşünmüyor
00 Yorumla
+1 yılHerkes evlilik düşünmez ki odaklarınız farklı
00 Yorumla
+1 yılAdım atmıyorsa artık ayrılık vakti gelmiştir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiyeti ciddi degil ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam haklı daha çok yenisiniz 6 ay me
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki seninle evlenmek istemiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah yardımcın olsun ablacım zor durumdasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNafaka dan korkuo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyril 40 na gelmis liseli aşkimi aryor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsine gelmiyorsa ayril tabi
00 Yorumla
+1 yılGayet normal bir seneyi bekle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılKolay mi evlenmek
00 Yorumla Ayrıl ciddi dusuuyorsa
00 YorumlaTartıştıktan sonra sevisiyormusunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKafası karışmış
00 Yorumla
+1 yılcinsellik oldumu?
00 Yorumla
+1 yılerken daha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılma zamana bırak
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında