Allah onu benden daha iyisine layikim diyemi aldi? bakar mısınız arkadaşlar? Sona kadar okuyun lütfen?

Arkadaşlar ben çok aptal biriyim her şeye çabuk kaniyorum fazla safim , şimdiye kadar bu yüzden kimseye şans vermedim ama biri geldi hayatima çok farkli biriydi çok farkli gördüm onu sanaldi basit kiz kaşar kiz falan o asla düşünmez dedim nasil efendi nasil iyi biri dedim , çocukta benimle konuşurken hep hayal etdiğim kizsin diyordu evlilikti niyeti ilk başta sormuştu b**kiremisin diye evet dedim sen çok farklisin dedi evlilik hayalleri kuruyordu ailem seni çok sevecek diyordu sürekli konuşuyordu böyle yapicaz öyle yapicaz ama zamanla cinsel konulara girmeye başladi ben onu gözümde nasil yüceltdiysem niyetinin kötü olucağini anlamadim benim kati olduğumu biliyordu ama sürekli aliştirmaya çalişti sürekli bilmiyorum belki ben de safliğimdan bu kiz eğlenilicek kizdir demiştir hatirlamiyorum tam , nude aldi en son ondan sonrada soğumaya başladi gözünde ne kadar güzel yerde olduğunu bile bile beni terk edip gitdi ve şu an canim yaniyor ben zinayida safliğimdan aptalliğimdan yaptim neden kullandi bu kadar saf her şeye inan olduğumu bilerek neden yalan söyledi her şeyi söylemiştim evlenmeden birlikte olmam o konulardan utanirim açma bir sürü şey söylemiştim ama yok kendime gelemiyorum 2 aydir

Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Allah onu benden daha iyisine layikim diyemi aldi? bakar mısınız arkadaşlar? Sona kadar okuyun lütfen?