AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Esinle konuşup ortaklaşa bir hale bakılmalı bence tek taraflı her iki kişi içinde zor.
hayatım iş böyle yeni bir proje aldım ona uğraşıyorum bitecek az daha sabır para kazanmak daha rahat etmek için buna mecburuz bebiğimizin geleceğini düşünmek zorundayız dedi
Ya orası öyle de elbette. Bir sonu vardır herhalde bu halin ilelebet böyle çalışma olmayacağına göre. Olmadi aileniz yardımcı oldun dönüşümlü bakılsın çocuğa ikinizinde annesi bir gün baksın
1 Aydır doğru düzgün göremiyorum ama az kalmış bitecek inşallah eski günlere döneceğiz , öyle oluyor zaten eşimin annesi sık sık gelip gidiyor bazı geceler bizde kalıyor ilgileniyor , keza bende bazen annemlere bırakıyorum
Keyfi bir durum değil ki. Ne yapsın kadın. Ben de çalışıyorum, anlıyorum yani
Biliyorum ama evli barklı kadınsın ve 1,5 yaşında bebeğimiz var bizim için de zor
Ne iş yapıyor
İç Mimar
Çizim vs. derken işi uzuyordur tabi. Bu ekonomide de bebeğe bakmak icin çalışmak zorunda. Çocuk olunca her şey daha zor maalesef
Haklısın ona bir şey demiyorum ama bebeğim uyanıyor hep ben bakmak zorundayım gece gözümü ayırmıyorum zor oluyor bende çalışıyorum üstelik ve gece sarılacağım biri yok 1 aydır böyle sıkıldım mecburlukdan duruyorum
Yardımcı vs. Tutma ihtimaliniz var mı?
Kime güvenebiliriz ki
Gerçi o da doğru. Bu devirde sağlam birisini bulmak zor
Eşimde hayatım iş böyle yeni bir proje aldım ona uğraşıyorum bitecek az daha sabır para kazanmak daha rahat etmek için buna mecburuz bebiğimizin geleceğini düşünmek zorundayız dedi.. Bitecek az daha sabır dedi ondan sonra söz geceye kalacak iş almayacağım dedi
Valla nerede oturduğunuzu bilsem gelip yardım ederim yani. Hem çalışıp hem evi çekip çevirmek çok zor. İnşallah işleri hafiflediğinde daha da düze çıkarsınız
sağolasın eşimin annesi sık sık geliyor zaten bebekle ilgileniyor bazen annemlere bırakıyorum 1 aydır böyle az daha sabır herhalde.. inşallah şu proje bitsin de hele
yeni düzen böyle ilerliyor maalesef herkes calısmak zorunda
o da bilerek sizi ihmal etmiyor zaten mecbur oldugu icin yoksa o da ister yanınızda olmayı
Karımla 1 aydır uyuyamadım eskisinden daha çok az görüyorum bebeğimde öyle az görüyoruz bu ekonomi hayat yüzünden
allah yardımcınız olsun
başka iş bul o zaman eşine ne iş yapıyor
eşim bu mesleği kendi istemiş nasıl bıraksın , iç mimar
iç mimar bi insan gece niye çalışıyor ki.
yetiştirilmesi acil gereken projeler için
planlamasını ona göre yapsın o zaman o kadar saat çalışılmazki her gün
1 aydır hiç gece göremiyorum desem
sen bence biraz sorgulamaya başla gerçekten işmi başka bişeymi
günahını almayalım eşimin düşünmem bile hata.. annemlere bıraktığımda bebeği gidip gördüğümde gerçekden çalışıyor ters bir durum yok olamaz ki zaten
peki madem geçicidir umarım bu dönem eski düzenine dönersin yakında
İnş çok özledim
konus onunla
hayatım iş böyle yeni bir proje aldım ona uğraşıyorum bitecek az daha sabır para kazanmak daha rahat etmek için buna mecburuz bebiğimizin geleceğini düşünmek zorundayız dedi
tamam da bi aile buyugu yok mu o ilgilensin, bebek anne ilgisi gormuyosa bi deye yaramaz ki geleceginin maddi acidan iyi olmasi
Var annem eşimin annesi sık sık gidip geliyor bize belirli geceler bizde kalıyor bakıyor sık sık kontrol ediyor merak etme ayrıca anne ilgisi gibi olmasa da bende çok ilgileniyorum eşimde zaten belirli saatlerde mola alıp gelip ilgileniyor bende o zamanlarda görebiliyorum tabi
anladim umarim cabuk biter projeleri o zaman da hallolur bu mesele
İnşallah sırf bebek yüzünde de değil bende karıma 1 aydır sarılıp uyuyamadım
hayirlisi
Hayırlısı dediğin gibi bakalım insan gelecekteki mutlulukları için neye katlanıyor gör
Kolay gelsin
İşi nedir. aldatıyor bende
Ne iş yapıyorsun
destek ol