İçi zengin olan;
dışını süsleme ihtiyacı duymaz.
Muhyiddin İbn Arabi...

İçi zengin olan;
dışını süsleme ihtiyacı duymaz.
Muhyiddin İbn Arabi...

Güzelliğe nasıl baktığınıza bağlı olan bir durum. bazı insanlar güzeldir işte, yüz kişiye sorunca 50 popüler cevap içinde adları yoktur ama bana çok güzellerdir. içlerinden taşıyor dışlarına.
bazılarında da bir anne şefkati güzelliği vardır, bazılarında baba sevecenliği hele çocuk şımarıklığı tatlılığı yok mu. aşıkken ben kendimi ooo nasıl güzel görürüm. hele aşık olduğum kişide bendeki görünen dahil tüm saydıklarım.
ünlü bir düşünür demiş ki: bana hep soruyolar'lar iç güzellik mi dış güzellik mi? fikirler yani iç güzellik elbette önemlidir fakat dışını beğenmediğinin içini merak etmezmiş insan... elmanın portakalın parlaklığı insanı onu almaya iter fakat, iç güzellik nihai amaçtır kabuk eninde sonunda çöpü boylar.
maalesef meyve sebze alır gibi kabuğuna güvenip seçiyoruz insanları. 🤷
Tabi ki iç güzellik, dış güzellik gelip geçicidir
Haklisin ama cirkini kimse sevmiyor 😉
Çirkinlik güzellik kavramları görecelidir çirkin denilen insanın öyle güzel huyları vardır ki size dünyanın en güzeli gelir
Cevap
3Cevap
İç güzellik tabi ki
Benim icin ilk ic guzellik onemli sonra dis gorunus. Dis gorunus guzel olup karaktersiz olanlarda cok
Bu konuda haklisim onun icim alem suslenip pusleniyor
Dış güzellik dediğimiz olay bir insanın aurasıdır. Önemli olan da iç güzelliktir.
Cirkini kimse sevmiyor ama ☺️
Çirkin insan yoktur aurası düşük insan vardır
Aura ne ya
Araştır
ic guzellik diyen yalan soyluyordur efendim. Disi hosuna gitmezse azicik olsa bile yuzune bakmazsin bu kadar basit hafif guzelligi varsa ici de guzelse ozaman o 40 puanlik guzel sahis olur sana 80 90 belkide 100 oyle yani dis gorunum onemli
Kesinlikle haklisin bro
Disi güzel olup çok kötü karakterde bir sürü insan var bence önce iç sonra dış.
Haklisiniz. İc curuk ise dis guzel olsa ne yazar
Aynen kesinlikle.
İç güzellik ama dışı da çok çirkin olmamalı.
Herkes disa onem verdigi bir zaman dayiz
Evvela ruh... Tabiat güzelliği
İç güzellik bi adım önde
2 Side önemli
İc guzellik bakidir,
dis guzellik fanidir.
Bakilik ve fanilik arasinda sıkıştırlmışız
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?