Herseye rağmen evli kal boşanma, baskısı?

Merhaba arkadaslar. Bakın ben normalde herkesle konusan bırı degılm sadece amacım onların goruslerını alayım benım yerım de olsaydınız ne yapardınız kendi halımde bı İnsanım ve buraya gelme amacım yabancı İnsanların ban bakıs acısı ve goruslerı sızlerın goruslerını cok merak edıyorum ve sız benım yerım de olsaydınız ne duusnurdunuz ve ne yapardınız? Eşimle hemen hemen hergun tartışan bırıyız ve ısın ıcınde sıddette var ve bunları hep cocugun onunde yapıyo bunları soyleyınce sen yaptın dıyo sıddetın sebebi sensın dıyo ve gorsenız gercekten hıc bısey yuzunden vuruyo ve asla vurduğuna dgcek bısey olmamıştır sımdı ye kadar her zaman benle kavga eder canı sıkılınca sınırlıyse acısını benden cıkarır ve ben artık hergun sesımı baskalarının duymasını ıstemıyorum nefret edıyorum boyle olunca o an olmek ıstıyorum yemı ederım ki onun aılesıne anlatınca mevzuyu onu cok savunmuyolar oyle ama bısey de yapmıyorlar kocandır sana vurur dıye kendılerının esıyle yasadığı seylerı ornek gosterıyo babası ben annesıne yıllarca vurdum ama benı bı kere gıdıp sıkayet etmedı ben sıkayet etcem onu bana vurunca kımle ona yapma boyle yaparsan bak boyle olur cocugunuzunda psikolojisinı bozarsınız demıyo dur da demıyo ama nasıhatta vermıyo allah var sonra bu ıs karakola gıder se sonlanır bu ıs yanı bosanırsınız dıyo pekı ben ne yapcam dedım nereye kadar boyle hergun bıktım artık kavga etmekten bakın bende kafa dıye bısey kalmadı yemın edıyorum eskıden o kadar sakın bı ınsandım kı sımdı sınır hastası oldum yasımdaymda 24 ve bu yasta sekerım sınırda seker hastası olcam nerdeyse ve ben 7 yıldır evliyim 6 yasında oglum var herseye bugune kadar onun ıcın katlandım ama artık son raddede hıssedıyorum kendımı artık datancagımı zannetmiyorum ve uuctumun esıgındeyım son bır adımdayım ne olursunuz bana ne yapmam gerektıgını soyleyın ben kendı fıkırlerımı beyan edemiyorum benı esım surekli sen beyınsızsın ve sen hıc bısey yapamazsın dıyerek benı asagılıyo ve aglıyorum hep bana bi yol gosterın lutfen..
Herseye rağmen evli kal boşanma, baskısı?