Kızların genellikle verdikleri cevaplar birbirine yakın oluyor ama erkekler daha farklı cevaplar veriyor diye düşünüyorum. Dış görünüş ve karekter olarak nasıl kızlardan hoşlanırsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEgosu yüksek olmayan, dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanmayan, bencil olmayan, sürekli olarak kendi isteklerini ön planda tutmayan, anlayışlı, özgüvenli, kıskançlığı abartmayan, olur olmaz şeyden tartışma çıkarmayan, kendini geliştirmiş, görgülü, alçakgönüllü, merhametli, zeki (kurnaz değil) kadınlar bana çok çekici geliyor. Fizik olarak da fit veya hafif kilolu, ince belli, dolgun ve yuvarlak, sıkı kalçaları, normal büyüklükte biçimli memeleri olan, dolgun dudaklı kadınlardan hoşlanıyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYormayan ve kendini sevdiren kızlardan ne hemen sevdirsin nede işi çok yokuşa sürüp naz la anamızı ağlatan kızlar gibi olmasınlar onlar dan hoşlanmıyoruz. çünkü onlar yanlışın biz ise doğrunun o istediğine sevdirir. Biz se sevdiğimizi severiz.
Genelleme değil aşko gözü yukarda olan kızlardan güzelsin ama işte o öyle güzel olduğu için bırakmazlar sanıyor niye çünkü güç arsızı bir lavuğa denk gelip onla geçirecek zamanı ama o adam ondan iyisini bulduğun da uçacak
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Dış görünüş biraz değişik bir durum arzuları kabarık olanların derdi belli zaten bunlar ayrı şeyler Ama karakteristik olarak kafadar uyumlu takılabileceği biri Huzur veren sıkmayan güvenen inanan Mütevazi ve kanaatkar kişilik
00 Yorumla
Erkekler, kendilerine itaat edecek, kendilerinin bir dediğini iki etmeyecek hizmetkar kadınlara ilgi duyarlar. Bir de bu hizmetkar kadınların dış görünüşü de manken gibiyse o kadına aşık olurlar adeta. Bana gelirsek, kimseye itaat etmem, kimsenin de kölesi olmam.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
96Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBen zeki kızlardan hoşlanmıyorum ve esprili
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılSağlam bir duruş sergilemesi ,
zeki olması , cesaretli olması ,
yeni şeyler öğrenme isteği ve yeniliklere açık olması ,
Dış dünyaya karşı duruşu ve tutumu.
hayattaki sorumluluklarını bilen
gezmekten keşfetmekten hoşlanan.
hayatın zor zamanlarından kaçmayıp mücadele edebilen.
Zamanın ve anın kıymetini bilebilmesi.
Sadık olması sevdiği insanın duygularına sahip çıkması , saygı göstermesi.018 Yorumla- +1 yıl
Çok zor ama boğa erkeği bir numara araştırın ve görün duruşuyla cesaretiyle aklıyla çevresiyle mükemmel karakter huyu süper ama onu tavlama cesaret yürek ister her şeyde sınırsızdır
- +1 yıl
Ben bir erkeğim ve burçlara inanmıyorum
- +1 yıl
Ama sınırlarını gizli tutar
- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
Bütün sınavları teredüdsüz başarır ve başarılı olur
- +1 yıl
Kardeşim deli misin?
- +1 yıl
Senin yaptığın liste ve yorumuna baktım ve cevabını verdim arkadaşım
- +1 yıl
Evet inanma zor ama bu bir gerçek
- +1 yıl
Cevabınız alakasız yoksa cevabınıza saygı duymadığımdan değil anlamadım diyorum bütün sınavları tereddütsüz başarır ve başarılı olur diyorsunuz.
- +1 yıl
Sen hangi burçsun öğrenebiliryim arkadaşım
- +1 yıl
Erkeğim diyorum boğa erkeği araştırın diyorsunuz?
- +1 yıl
Arkadaşım yanlış anladın boğa burçulu olan erkeklerden bahsedim
- +1 yıl
Oğlak burcuymuşum burçlara göre
- +1 yıl
Teşekür ederim
- +1 yıl
Söylediğin için
- +1 yıl
Arkadaşım
- +1 yıl
Sordunuz diye söyledim bir an da sıralayınca herşeyi deli dedim kusura bakmayın
- +1 yıl
Yok rica ederim arkadaşım olur sıkıntı yok teşekür ederim saol:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzel olsun ilk sart bu kendi tipsiz de oksa guzel ister. Sonra yataga girsin onla. Ciddi iliski istemesin takılsın. Hayatında olsun ama karışmasın o arada çapkinlıklar yapsın takılsın. Bazıları aptal kadın seviyor ki uyanmasın bazi şeylerine akılli kadın bulur yakalar cunkü.
28 Yorumla- +1 yıl
Siz neden bukadar kötü kalplisiniz hiçmi romantik dürüst erkek yok?
- +1 yıl
Kadin hakli oyle istiyoruz
- +1 yıl
Kadınlar ve kızlarda olduğu gibi erkeklerde seçicidir yakışıklı olacak uzun boylu olaçak kısa olmuyor orta olmuyor aynı terazide tartılıp gidiyor ama jigolo erkekler bütün güzel onları ayıklıyor
- +1 yıl
@Hedai_lili tipsiz erkek yalnız kalmaz ama tipsiz kız yalnız kalır yani erkekler tipe %100onem veriyorsa kızlar daha az veriyor
- +1 yıl
Ben olsam jigolo olurdum ama para almadım sadece ihtiyaç karşılardım dul kadınlar çünkü kızlar aynı
- +1 yıl
Akılı ve mantıklı düşünüyorsun
- +1 yıl
Sen varya pek yamansın arkadaşım:)
+1 yılMesela erkeklere memnun etmek yerine bir şeyleri akışına bırakıp erkekleriniz senden hoşlanmasını sağlayabilirsin
210 Yorumla- +1 yıl
What
- +1 yıl
Diyorum ki bırak erkekleri Hayatına bak erkek erkek nereye kadar
- +1 yıl
Erkek erkek nereye kadar mı ne alaka
- +1 yıl
Bilmem Sorduğun soruya bir oku anlarsın
- +1 yıl
Takma bu kadar sallll
- +1 yıl
Hayatı bu kadar salarsan hayatta bir gün seni salar
- +1 yıl
Of sus
- +1 yıl
Yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum sanırım haklı olduğum için soruldum
- +1 yıl
Ablacım sal beni.
- +1 yıl
Karlarda çiçek açan abla sen soruyu baya bir tersten anlamışsın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek beyni görsel odaklıdır. Bilimsel olan cevabı vereyim. Tabi ki bu genel olan bi cevap, istisnalar her zaman vardır. Erkek beyni görsel odaklıdır, gördüğünü beğenir. Kadın beyni işitseldir, duyduğunu beğenir :)
00 Yorumla
+1 yıl1. Feminist olmasın
2. Dominant olmasın, itaatkar olsun
3. Nefret, kin dolu, takıntılı, alıngan sevmem
4. Hoşsohbet olsun, mizahtan anlasın.
5. Seksi giyinsin, cilveli olsun bana karşı isterim.00 YorumlaFiziken zayıf yapılı, bronz tenli, ince belli, yüz hatları belirgin.
Karakter olarak mütevazı, merhametli, güler yüzlü, anlayışlı halden anlayan var yok nedir bilen , ilgili, sadık.11 YorumlaÖncelikle bu erkeğin tercihi ve beklentilerine göre değişir. Ama en çok erkekler geçmişinde hayatına çok kişi girmemiş, kendi halinde, kibar ve bakımlı kadınlardan daha çok hoşlanıyor.
00 Yorumla
+1 yıltemiz duzenli duzgun yerine gore sevgilisi ya da kocasiyla delilik yapan erkegi heryerde tasiyabilen. iradeli tutumlu evinin hanimi olabilecek kapasitede. elinden hersey yenir icilir anac ruhlu gozlerinin ici gulen yatagindada erkegini bastan cikaran.. cocuk dogurup onu guzel yetistirebicek erkegine her anlamda destek ve anlayis gosteren kapasiteye sahip kizlardan hoslanilir. gerisi teferruat
00 YorumlaGüçlü ve baskın kadınlar,
Kadın işlerinden anlayan (Olduğu kadarıyla)
Sevgi, saygı, güven, anlayış sahibi
Yanında huzur bulduğum, rahat olduğum birisi
Aklıma gelenler bunlar.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Evet hepsi farkli ozellik arar ama aslinda o aradiklari ozellikte erkek bulsa kiymetini bilmezler. Nerde yaramaz serseri kotu erkek var onu severler. Bu bi gercek.
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen adam bar ve discko clup be gider sarhoş kız her hangi bir erkekle dans edeyor tanımayan erkeklerle sürtünme seks yapıyor çünkü kendini kaybetmiş kız ve kadın bir şey görmüyor sadece sarhoş sabaha kadar seks yapıyorlar clup mekanlarda barda olsun disko olsun böyle yani çırılçıplak sevişiyorlar birbirleri tanımıyorlar bile kameralar kapalı bir kız ve ya bir kız saatlerce 10 20 erkekle seks yapıyor arka önlü gidiyor olmuş yanı sarhoş kafa işte bakir olanda var
- +1 yıl
Hata taciz kavgada çıkıyor
- +1 yıl
Ben her sorunun cevaplama ya hazırım arkadaşlar bunu bilin
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. erkekler her dişiden hoslanir guzelim cok kafa yorma ama gercek suki biz hic bir kizi haketmiyoruz cunku benciliz
02 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyetçilik yapmışsin baya
+1 yılSaygılı ve samimi olmalı. Bir de yüzü güzel oldu mu daha ne olsun ki.
12 Yorumla- +1 yıl
Yüzü güzelden kastın ne
- +1 yıl
Güzel yüzlü işte daa bunda başka ne kastım olabilir. He fizikte çok önemli değil benim için.
hepsinin ortak sevdası yok ama genelde yinede söylemek gerekirse, bakımlı, temiz fiziği güzel kız, her zaman kazanır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılCesur kadınlar.
İlgili ve sohbet etmesini bilen kızlar ilgimi çekiyor.
Keko ve aşkoo kuşkolu kızlar zaman kaybı00 Yorumla
+1 yılEğitimli, fizik ve kalp güzelliği, arzulu, şehvetli, seksi, kışkırtıcı, sadık, dürüst ve güvenilir birinden hoşlanırım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen burada arkası dönük kadına ‘ çok güzelsin tanışalım mı ‘ diye atılan görüş gördüm.
Daha da bir şey dememe gerek yok 😂00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüş olarak kızıl veya şarışın kısa boylu orta tipli olsa yeter
Kişisel olarak da sadık iyi kafa dengi olsun yeter00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir. Ben akıllı ve genel kültürlü kıza denk gelince resmen eriyorum boyu kilosu dini dili ırkı mezhebi fark etmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Anlayışlı bir kıza düşmeyecek erkek yok net trip atip bağırıp çağırmaya çemkirmeyen kizlara erkekler düşer ama böyle kızlarda çok çok az
00 YorumlaBen kalın bacak seviyom karakter çok mühim değil :d
02 Yorumla- +1 yıl
Kalın bacaklı kız seni aldattınca gelen pişmanlık... Karekter herşeydir
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bakımlı , fiziği iyi , gözleri güzel , cilveli vs vs
06 Yorumla- +1 yıl
Sizin de fiziğiniz iyimi? Yani kızlar kaslı erkeklerden hoşlanıyor şayet kaslı bir erkek değilseniz güzel fizikli kız aramanız komik
- +1 yıl
Ama her erkek güzel fizik istiyor. Zargana erkek güzel fizikli kız istiyor yağ torbası erkek güzel fizikli kız istiyor.
- +1 yıl
Tesettürlü kadınlar ne yapsın o zaman onların fiziği gözükmüyor erkekler bu durumda ne yapıyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce görünüş tabi ilk olarak görüp beğenir ve tanışmak istersin
02 Yorumla- +1 yıl
Soruda nasıl kızlardan hoşlandığını soruyorum 👍
- +1 yıl
nasıl davranmasını bilen ne giyeceğini bilen bakımlı tarz olması isterim, deli dolu neşeli olsun
+1 yılSussun sadece sussun ben hoşlanırım kadınlar çok konuşuyor
10 Yorumla
+1 yılBakışları beni etkilemeli kızın. Tahrik etmeli beni
01 Yorumla- +1 yıl
Vav süper düşünce arkadaşım seninde etkilenen lazım ama
+1 yılGüzel bir fizik dikkat çekici olur zaten dış özellik iyiyse gerisi gelir
00 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe değişir bu
Kimi cinsel çekimden hoşlanır kimi duygusal.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkeğe göre değişir net cevabı yok bunun.
00 Yorumla İnce bel küçük göğüs dolgun popolu şehvet dolu ve aynı zamanda anlayışlı
00 YorumlaBen sadakatli ve güvenilir kızlardan hoşlanirim ve kendine bakan temiz biri olursa
00 Yorumla
+1 yılFiziği iyi olan , yüzüne de bakılacak türden olan her kızdan hoşlanıyoruz
00 Yorumla
+1 yılFizik vucut hatlari dolgun iyi bir giyim bakimli olmasi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç kız arkadaşım olmadı ve nedense aklıma hiçbir şey gelmiyor. Düşün yani konuya olan uzaklığımı hayali bile yok
00 YorumlaErkeği sevdiğini abartmadan düzenli gösteren, onu gerçekten sahiplenen, sarıldığı zaman içindeki kalbindeki samimiyeti erkeğe hissettirebilen, beraber gülüp eğlenebilen kadınları sever erkekler.
00 YorumlaDış görünüş profil fotondaki hatun gibi. Boyu fiziği orantılı olacak ama. Karakter de libidosu yüksek olsun biraz. Kezban ya da concon da olmasın fok balığı gibi konuşmasın şımarık olmasın adam olsun kdkfkfk
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan karakter insanlık dış görünüş 2. planda benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönlü güzel olsun tipi boyu posu önemli degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılProfil gerçekse senin gibi güzel masum yüzlü ama içinde şeytanlık dolu olanlardan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiçbir kızdan hoşlanmıyorum hoşlanmayacağım da
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsaygısız mısın nesin illa eşcinsel mi olmam gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılyol al
Cevap sahibi+1 yılkızlar benden hoşlansın düşünürüz
Cevap sahibi+1 yıllgbt dıyen anam mı sen öyle dersen bende sana o lakabı takarım
Cevap sahibi+1 yılyol al daha fazla düşme
Cevap sahibi+1 yılhala yazıyor musun birdaha yazma şikayet ederim kızların da sapığı varmış demek anladık
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde de farklı seven var esmer kumral sarısın balık etli minyon ben minyon ve esmer seviyorum
00 Yorumla
+1 yılHer erkek ilk görüşmede dış görünüşe bakar, fakat bi o kadar kalbi ve yüreğinin temiz olmasını ister.
00 YorumlaSadakatli ve güven veren feministlik duygusuna kapılıp orkoklor çokmo sodokotlo gibi bir imada bulunmazsın umarım
00 Yorumla
+1 yıldeğişken benimki ama sade guzel makyajsiz kizlar zaafim
00 Yorumla
+1 yılHanım kızlardan hoşlanırım var burada 3-4 tane hal ve hareketleri hoşuma gidiyor
00 Yorumla
+1 yılKapali guzel giyinen kibar sevinli tatliş kızlardan hoşlanıyorum
00 Yorumla
+1 yılDeğişir erkekler seksi kızlardan daha çok ilgi gösterir dokunmak ister
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunun geneli yok. Herkesin zevki farklı sonuçta.
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam işte senin ne mesela?
- +1 yıl
Beni karıştırma, korkarım ben 😨
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük göğüslü dolgun kalcali tercihen zeki
00 Yorumla
+1 yılSamimî Güler yüzlü ve özgüvenli
00 YorumlaGüzel, Seksi ve free kızlardan
00 Yorumla
+1 yılHer erkek farklı sever ama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben en çok sohbet muhabbetine bakıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDeli dolu özgür ruhlu zeki pratik çoşkulu
00 Yorumla
+1 yılHiçbirinden hoşlanmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Sadık ve gözü dışarda olmayan
00 Yorumla
+1 yılSöyle kızlardan hoşlanıyor
00 Yorumla
+1 yılSigara içmeyen evine sahip çıkan kadın
00 Yorumla
+1 yılkapalı uzun boylu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin Pp ye koyduğun kız gibi olsun yeterli olacaktır
00 YorumlaSenin gibi kadınlardan hoşlanırız.
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem