evlenip boşanmis kadınlarla bekar birisnin evlenmesi sakıncalı mı sizce? aileler izin vermiyormu buna? çocuksuz çok güzel donalımlı biri olsa mesela...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTabiki yanlız evlenmeden önce bunu malum çocuğu var tabiki sadece çocuktan izin almak değil çünki o çocuk çok rahat kandırılabilir bu kesin ve gerçek olan bir durum asıl olan o 13yıl önce ayrılık yaşayan kişi ayrılık sebebi nedir çünkü aynı sıkıntıyı ya yaşar yafa yaşatır malum hiç bir yoğurtçu yoğurdun ekşi demediği gibi örnek olarak kendimi söyliyeyim evlendim ailemle birlikte kalmaktı amacımız lakik evliliğimizin ikinci ayında ailemden ayrılldık evet çünki eşim aşırı anneci babacı bir eş kocasına 100 tane kocam olsa anneme babama değişmem diyebiliyorsa o yuvanın temelini kökünden sarsan eş olmuştur örneği ortada şimdi evlenmiş gitmiş ne oldu şimdi belkide 100 tane koçan var ama annene babana hasretsin sen ilk eşine bu hakateti yap sonrada haklıymış gibi seni terk eden ama yinede seni kalben hala seven ilk eşi kötüle bir evlilikte tek taraflı ilgi sevgi olduğu olmuyor ben bunu o kadar iyi anladomki vr gerçekten birverkeğin kabul efemiyeceği kadar yükün altında kalmama rağmen ceketini alıp gitmek her erkek yapmaz bunu lakin 15 yıl evllik hayatında cinsel ilişkinin nerdeyse hiç olmadığınıda ekleyerek bilirim tabiki bir erkek eşine bu kadar zaman dayanmasına se ad takılır canım mı? Aptal mı? Yoksa sevdiği için mi? İşte alınması gereken verilmesi gereken detay soru ve cavap tır sevmesem benim aileme 2 ay dayanamıyan bir eş ve ailesine 15 yıl dayanan ve tehammül eden bir erkek var sorarım size evinde eşinden yakınlık görmeyen cıva gibi bir erkek ilgi gördüğü bir kadına yakınlık göstermemesi mümkünmü değil bir erkeği yanşışa iten en büyük etken eştir ben bunu erkek olduğum için söylemiyorum yaptığımın doğru oldunuda savunmuyorum ama insansak ihtiylarımızda vardır eş dediğim sevdiğim insan kölem değilki zorla yapayım keza kölede olsa zorla olmaz ya neyse durum bu asıl beni yakan boşuna gitmiş yılllarom evladım bile bana uzak kin besliyor niye gittin diye sinsi anası doldurursa öyle olur tabi ve size yemin edetimki onun anası umteye gidip geldi ve bizi ayıran anası oldu evet bir ana kızını ayırıp kendi istedi memlete verdi muradına erdi bir ana kızını ayırırmı evet ayırdı diyeceksiniz ki niye ayırdı bir evlilikte her kim olursa olsun evde alkol yok ise zulüm yok ise komşuluk ilişkilerinde harika olan birisi damatlar arasında en büyük ben diğerleri bir tarafa ben bir tarafa olan ben iş bitti menfaat bitti hadi güle güle der gibi bir erkek ancak bu kadar irdelenir aşşağıllanır öteleştirilir yine söylüyorum benim sabrım abartmıyorum peygamber sabrı korku değil düşübceli biri olmam beni nenalık ve felaketlerden korudu hisli insanım olacak şeyleri sanki önceden görür gibi oluyorum belki gitmeseydim çok büyük felaketler yaşayıp hayatımı karartıcaktım evet işte bir insan hattachakkını srmim sevdiğim ilk göz ağrım oğlumun annesi ne o hakettiği hayatı nede ben hakketiğimiz hayatı yaşadık ve de yaşıyoruz oysaki ne güzel hayallerimiz vardı olmadı işte olmadı söyliyeceğim tek gerçek şudurki bir evlilikte özellikle kız anneleri veya ailesi kızlarının ailesine sıkıntılarını anllattığında kendi ailesinin içindeki özeli hiç kimseye hatta annesine dahi anlatmaması gerektiğinin bilincinde olmaları Müslümanlığın temelinde asıl olan evlat yetiştirmenin ve evlendiğinde yabancı olduğunu hissettirmeye anne baba o kız her fırsatta anne babaya sığınır ve yuvayı yıkarlar ve biz bir şey yapmadık derler şimdi böyle cahil bir müslüman ve evladı Koşay kandırışırmı kandırılmaz mı sorarım size bana kayın valide gelirsen kefeninle gel diyecek ve ben gitmicem çorktumdan değil oğlumun geleceğini mahfetmekten korktum için ama bunu bir baba olarak evlada nasıl açıklayabilirji bir baba evet edabinde bir sürü sıkıntı dert vs vs bir süre özgürlüğüm elimden aşındı 3 yıl o esnada çok mahkemevettim en çok hatayıda kendine yükledim hatta eşiminkinide öyle söyliyeyim gidim af dilim akılboturmuş bakış, düşünce değişmiş aileme sahip çıkıl diye umut beslerken geldim gördüm o evlenmiş gitmiş evet o kadar zaman dilimi içinden bir kez bile aramaması sormaması herşeyi geçtim ayrılığımızın hemen aynı yıl içinde birisiyllen görüşüyoröuş zaten benden uzak durmuş olmasının nedenini çok sonra anlladım asıl aldatan kendisi iken bunu ben yapmışım gibi gösterip amacına ulaşan bir eş sevmişim ben evet sevdim ama ben sevdim herşeye rağmen kin beslemiyorum ben ne o be ben hak etmedik bu zulmü görmeye bir insanın insanı anlaması için ya gönül yarası alması gerek ya da fiziksel olarak kendini köle oldu hissini yaşatmak gerekli anlasın insan bu yüzden ne söylense kar etmez ben Gönlümün sultanını rabvimden rızık olarak istiyorum nasip olur işallah allah onunda yolunu açık etsin benimde sevmek ayıp değil insan hayatta her şey yaşar kimse demesin yok ya mümkün değill diye insan mümkün ollmıcak hatta hiç hayal bile edemiyeceği şeyler yaşayabiliyordu evet bu yüzden insan olmak anlamak ve kolay infaz etmemek lazım evet çok özel durumlarda var ama bu kadarı yeterli evet fazlası hakaret olur buda bana yakışmaz saygılarımla
01 Yorumla
Soran+1 yılbelli ki caninizi cok yakmislar gecmis olsun, ama bunlari sadece kiz aileleri yapmiyor erkek icin ve kadin icin gecerli. erkek aileleri de cok mudahele ediyor bazen , genelde bir taraf yapici olunca oburu yikici oluyor siz cok mucadele vermissiniz emek vermissiniz o yuzden caniniz yaniyor ama gececek merak etmeyin cocugunuza sahip cikin o kadinin onu sizden uzak tutmasina izin vermeyin , allah yolunuzu acik etsin
En İyi Cevaplar
+1 yılAradığım şartlardan birisi bu değil. Aslında bu şart değil... Mesela şunu merak ediyorum... Onun bunun kucağında gezip eğlenen bir kız, masumiyete bürünmek için kardeşim biri ile kısa süreli evlenip, boşandıktan sonra kendini temize çekmiş olur mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamadim ne kast ettigini. bence dediginiz gibi evlenmeyip ama sabah aksam iliski yasayan kizlar bekar diye ya da bakireligini korumuz diye illa masum degil, ama birisi evlenir bosanir , asil bizim cahil millet bunu sorun ediyoir bakire olmadigi icin herkesle yatar mantigi ama oyle degil hayat tam tersidir simdi
- +1 yıl
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
+1 yılEvlenirim ben bi mahsur görmüyorum. Çocuğum olsa ve böyle bi kadınla evleneceğini söylese ona da itiraz etmem. Evlenip ayrılmışsa ne var insanlıktan mı çıkıyor n'oluyo yani. Gayet evlenilir
07 Yorumla- +1 yıl
Bakire değil kıskanmaz misin?
- +1 yıl
Hayır neden kıskanayım ki bakire değil diye
- +1 yıl
Eee sen hiç evlenmedin karın bakire degil o yüzden sordum gecmisi aklına gelmez mi
- +1 yıl
Geçmişe takılırsan geleceğe gidemezsin yerinde sayarsın
- +1 yıl
Kanka bi yazar misin burdan sormayayım engel yerim bana
- +1 yıl
Neyi yazayım dediğim gibi evlenirim bakire olmaması kötü bişey değil
Soran+1 yılbravo
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boşanmış biri olarak şunu diyebilirim, bizim toplumun çoğu geri kafalılardan ibaret, kimsenin oturmamış aile ilişkisinin ortasına dalamam ve kimsenin boş laflarıyla enerjimi kaybedip kendimi mutsuz edemem. Karşı tarafın ailesi beni istemiyorsa net o an diyalogumu kesip atarım hiiç uğraşamam aile içi kargaşayla çünkü bizde cidden aileler evleniyor, sadece iki kişiyle kalmıyor.
Zaten evlilik kavramı bana aşırı uzak kalıyor bir gün oldu da evlenmek istersem yine üstteki seçenek geçerli olmaya devam eder.
15 Yorumla- +1 yıl
Sizinde mutlu olmaya hakkınız var
Soran+1 yılhaklizin
Soran+1 yıl@Mhmtkrds633 ay sagol valla, sizin de mi?
- +1 yıl
Derken
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
116Cevap
+1 yılBence sakıncalı bir durum yok ortada. Bekar olan kişi kabul ediyorsa bence sorun yok. Ama evlilik yoluna adım atmadan önce ilişkiden emin olmak çok önemli. Bir kere evlenip boşanmış birisi özellikle yeni bir ilişkiye ve bir evliliğe adım atmadan önce karşısındaki kişiden iyice emin olmalı ki aynı şeyleri tekrar yaşamasın...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇevrem de bu şekilde evlenen 4 kişi var hatta iki tanesinin cocuguda var evlendiler çok çok ta mutlular şimdi birtanesi çocuk da yaptı gayet güzel anlaşiyorlar fakat bu durumu her aile kabul etmeye bilir benim ailem şahsen etmez mesela ama seviyorsaniz ve onunla mutlu olacağınıza inanıyorsanız ailenizi birsekilde ikna edebilirsiniz sonuçta burada sizin mutluluğunuz önemli
21 Yorumla
Soran+1 yıldogru
+1 yılBence bunlar evlenmiş bekarmış Durmuş evde kalmış geçmiş yaşlıymış bunların önemi yok Önemli olan iki birey birbirine seviyorsa sevgiyi saygı Merhamet Vicdan bir aradaysa diğerleri bunların yanında etkisiz kalır yani nasıl mutluysanız hayatınızı öyle yaşayın hayatı bir defa geliyorsunuz ve bunu en iyi şekilde yaşayın tavsiyem
122 Yorumla- +1 yıl
Bu yaşta bu kadar olgunluk güzel bişi👏
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 19 yaşindamısınız?🤔
- +1 yıl
Evet 19 yasindayim ne oldu?
- +1 yıl
Şaşirdım bu olgunlukta tanıyabilirmiyim sizi?
- +1 yıl
Teşekkür ederim böyle düşünmeniz beni mutlu etti
- +1 yıl
☺🙂
- +1 yıl
Cevap vermediniz?
- +1 yıl
Ne icin
- +1 yıl
Tanıyabilirmiyim dedim ya
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Takip atıyorum o zaman
- +1 yıl
Teşekkürler istemiyorum yani
- +1 yıl
Bildiginiz erkekler gibi degilim sizi de diger kızlar gibi görmüyorum cinsellik gibi konuşma derdim de yok benim
- +1 yıl
Cinsellik ne alaka
- +1 yıl
Onu düşünursünuz dedim belki
- +1 yıl
İlgi deger görünce niye böyle yapıyorsunuz
- +1 yıl
Dayi beni sal
- +1 yıl
Ayyyyy
Soran+1 yıl@Mhmtkrds633 ?
Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Benim için daha önce evlenmiş olmasi sorun değil. Çünkü benim için önemli olan o insanın geçmişinde ne yaşadığı değil benimle neler yaşayacağı. Demek oki hoslanip sevdiğim insanın ben onun hayatında olmadığım zamanların hesabını sormam ve takilmam geçmişine.
115 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Peki sen bilirsin 😏
- +1 yıl
@scarface0707 Erkeğin bakir olduğu ne malum
- +1 yıl
Bakirse diyorum ben
- +1 yıl
@scarface0707 bekar demişsin ama soruda
- +1 yıl
Ya tamam bende öyle dedim , neyini anlamadin
- +1 yıl
@scarface0707 erkek bekar olabilir ama bakir olduğu ne belli diyorum bende genelleme konuşuyorum
- +1 yıl
Erkek tecrübeli olsun iyi cakar
- +1 yıl
Ya takiliyorum 😀uzatmasin diye atlama hemen
- +1 yıl
@scarface0707 Demek istediğim şey şu kadını geçmişiyle yargılamadan önce erkek kendi geçmişine de bir bakmalı kadın evlenerek yaşadı bişeyleri ama erkek önüne gelenle yaşadı belki yani öyleleri çok
- +1 yıl
Ceyda bakire kalarak bekleme boş ver takma bunları seviş geç
Soran+1 yılbravo
Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Evlenmek kadar yürütüyorlar bosanmakta var. Bir kadın ya da erkek boşandı diye bir daha evlenemez diye kayıtta yoktur anlatabileceğin birini bul ve evlen evlenmek tek yaşamaktan çok çok iyidir. Bol şanslar dilerim
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa ve Allah'ın emir ve yasaklarına uyan biriyse. Yani Namazlı, ağzı Kur'an'lı güzel ahlâklı biriyse sorun olmaz benim için. Güzellik hiç önemli değil ama çocuk olmaması lazım çünkü ben kıskanç biriyim evlilik hayatım boyunca eski kocanın eşimle iletişime geçmesini istemem şahsen.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. çocuklu çocuksuz fark etme. z yahu o da insan neden evlenilmesin. bu ayırımcılık saçma sapan bir şey. bir evlilik denemiş olmamış ikinciyi yaşasın ne olacak yani.
herkes ilk tercihini doğru mu yapıyor hiç mi yanılma olmuyor. işe giriyor beğenmiyor çıkıyor sonra başka işe giriyorsunuz bu da öyle ne var bunda10 YorumlaBen bekarım çocuğu da olsa sıkıntı olmaz sadece toplum olarak empati yetimizi kaybediyoruz bu çok acı ben hep şunu düşündüm aynı olayı bende yaşayabilirdim bu durumda benim mutlu olma hakkım yokmu bu hayatta herkesin sevme ve sevilme en büyük hakkı
214 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@scarface0707 ben onunla bakireliği için evlenmiycemki her şey o delikten ibaret degilki dünya bana hasta olduğum da canım çok terlemişsin atletini değiştireyim diyen kadin pahabicilemez bi kadındır net
- +1 yıl
Vay be olgun adamsin , ya çok erkekle yapmışsa geçmişinde yine alır miydin
- +1 yıl
@scarface0707 hepimizin ananeleri ve dedeleri oldu demi hepimiz onlara baktık sevdik yıkadık okşadık yeri geldi onlarla ağladık peki yalnız öldüklerinde ki manzaraya şahit olduk mu soruyorum hayat arkadaşlığı çok farklı bir şey yaş ilerledikçe o iki insanın birbirine vericeği omuz eczanede ki kutu kutu ilaçlardan daha merhem li
- +1 yıl
Keşke x per yetseydi özelden konuşurduk 😏
- +1 yıl
@scarface0707 elbette konuşmaya açığım dinlemeye de öyle siz nasıl isterseniz
- +1 yıl
Inst a varsa yazar misin buradan ali_bekar_010
- +1 yıl
@scarface0707 istek gönderdim
- +1 yıl
Evet yazdım ordan
Soran+1 yılne guzel konustunuz aslinda kinadigin basina gelir biliyormusun? millet kinamaya hazir
Soran+1 yılbravo bakis acisina hayati anlamis
Soran+1 yılyok ben bulmuyorum , ama var bu ne zaman bir erkek daha az ilgi gosterirse daha cekici geliyor kadinlara ozellikle kucuk yasta
Neden sakıncalı olsun acaba? Kadın evlendi ayrıldı Tamam bunu herkes biliyor kadının geçmişini herkes biliyor peki ya erkeğin geçmişi kaç kadınla ne yaşadı kimse bilmiyor ama sözde bekar.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen kardesim
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilir bence ama iyice tanımak gerekir. bakalım sorun onda mı sorun onda değilse yaşadığı travma ilişkinizi nasıl etkileyecek yani iki ucu pis değnek.
23 Yorumla
Soran+1 yıloooh evlenmeden tramva yasayan insanlar cok var , onu anlayamazsin, ve ya sorunsuz mu olacak , anlayamazsin belki obur kiside sorun olarak tanimlanan bisey bu kisiyle uyum olarak tanimlananacak dimi
- +1 yıl
Evlilikte işin boyutu değişiyor sonraki eşine karşı da o şekilde davranıyor
- +1 yıl
Dediğim gibi bunu anlamak gerekiyor sana yansıtıp yansıtmayacağını herkesin olaylara tepkisi farklı
Evlenilir aga dul kadın daha sevimli ve sadık olur sonuçta evlenmiş boşanmış şimdikiler daha evlenmeden cocuk yapıyor bence
111 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Tamamda ya çok erkekle yatmışsa öyle dullarda var
- +1 yıl
Alma kanka patlak kari boş ver
- +1 yıl
Kanka bi yazsana in s ta , x per yetmiyor yazayım ali_bekar_010
Soran+1 yıl@scarface0707 sanki erkekler bakir de guldurme allah askina. ya da aldiginiz kizlar hepsi dokunulmamislar kapali kizlari bile erkeklerin kucaginda metroda falan goruyorum kim bilir arkada nasillar disarida kendilerini tutamiyorlar
Soran+1 yıl@scarface0707 ayni sekilde oyle bekarlarda cok , bence belki dul kadin biraz hevesini almis belki cogu erkeklerden cok uzak duruyorlar ama bekarlar vahsi gibi metrolarda falan geziniyorlar o eski zamanlarda kaldi
Soran+1 yıl:)
Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. yaslar kac cocuksuzsa cok sorun olmaz aileden uzak bir yerde ayrı sehirde habersiz evlenebilirler sewgi uyum varsa
17 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılaslinda durum soyle sapik bir arkadas arkadasima manita olalim teklifinde bulunmus, sevgili demis de ama anlattigina gore manita istemis aileyle hic bir zaman tanistirmazmis sevgili olduktan sonra eve gidip bi film izleyemezlermisler falan birde evlilik hayali yokmus, arkadasta demis ki ben zina iliskiye girmiyorum sevgili olurum cookk seversem belki biseyler yasarim oda simdiden belli olmaz su akar yolunu bulur akisa birakalim , neyse bakmis arkadas bu laflari etmis tanistirmam falan niyetini anlamis ve demis ki ben ciddi iliski istiyorum biz olmayiz ve sadece bi kere kahveye cikti adam cok israr etti red etti sonra adam demis ki neden ben sana evlenmem dedim biliyormusun sen bosanmissin da ondan, ailem istemez seni falan, ego beslemis yani, bide gorsen adam receb ivedik kiz barbi okullu ailesi cok kulturlu falan, adam diyorki sen bosanmissin ben seni almam, oda diyor ki zaten ben seni begenmedim ikinci yemege bile cikmadim neyin tarsimasi bu, sanki ben sana gel al diyorum da, kiz aslinda nazikce red etmis okuz gibisin sapiksin git anani,, dememis de ben daha ciddi bi iliski isterim demis isteklerimiz farkli demis falan , olay bu bende soru yaptim iste bunu acaba milletin gorusu ne , bende diyorum ki deseydin 40 yasinda adamsin ailene kabul ettiremeyeceksen eger got ol sen, ana kuzusu, bence evliydi hem,
Soran+1 yılevet kizi bozmak icin oyle soyledi kendi gururu yerle bir oldugu icin red edildigi icin
Soran+1 yıl37
+1 yılAilem mi evleniyor neden onlara kararına kalsın benim evliliğim
21 Yorumla
Soran+1 yılalkislarim boyle adami.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende boşanmış çocuklu biriyim ve herkes farklı gözle bakıyor maalesef
314 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaklısın 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulü oldu ayrıca nişan da bile uzun kalmadık hemen evlendirdiler beni
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle 😔
Cevap sahibi+1 yılValla çok şey yaşıyor kadınlar ben bazen hep diyorum keşke bu yaşadıklarımın yerine aldatsa en azından dersina aldattı ama yapılanlar farklı ne kanıt ne delil kime anlatsan inanmazlar
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle ne diyeyim Allah büyük
Cevap sahibi+1 yılSağol 🙏🏻
Soran+1 yılaldirma canim herkes karerkteriyle taninir, bosvaer
Gizli Üye(30-35)+1 yılTartışılan şeylere bak ya saçma sapan önyargılar boşanmış kadın bilmem ne erkek toplumun dayattığı şeyleri kabullenmeye ne kadar meyilli siniz
12 Yorumla
Soran+1 yılben kabul etmiyorum fikirleri merak ettim
Cevap sahibi+1 yılSen kabul etmezsin o eder bu der ben et parçası demem
+1 yılSeviyorsam olabilir tabii. Şöyle ki ilk tercihim olmaz ancak hayat bu yollarımız kesişti ve sevdim, anlaştık, güzel vakit geçiriyoruz yani kısaca evlilik için uygun olduğunu düşünüyorsam ben sorun etmem. Aile hatta sülale, daha ilerisi mahalle edebilir. Benim için belirttiğim gibiyse sorun olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilesi ve çevresini dinlemeyen olgun bir erkek aynı zamanda her türlü baskıya karşı evlendiği kadını koruyacak bir erkek bunu başarabilir fakat bu defa tartışma veya kavga edince yerine göre boşanmış olmanin lafını edebilir. Yani en güzeli denklik hiç başın dişin ağrımaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılablam 7 kez boşanıp evlendi bende 3 neden tekrar evlenmeyesin ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılkocalari nasil buldunuz bana da ogret
+1 yılÇocuklu, çocuksuz farkeden bir durum yok eğer geçmişini tamamen bırakabildi ise ve seviyorsam bir problem olmaz.
10 Yorumla
+1 yılNeden kabul edeyim? Etmem. Bir kadın olarak boşanmış Dulkadiroğlu istemem. Kadın kolay kolay yuva dağıtamaz
ya adam sorumsuzdurya şiddet uygulamıştır
ya kocalık görevini yapmamistir
Ya adam karısını aldatmistir birçok sebebi var o yüzden hayir
11 Yorumla
Soran+1 yılaslinda ben kadinlar hakkinda sormustum ama tesekkur ederim ama herkes de ayni degil kadinlarda da suc oluyor
Hayır hiç sorun değil iki insan birbirini sevdiği sürece cocuğu olup hiç evlenmeyen biriyle evlenmiş gayatte mutlu olan insanlar çok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir, neden olmasın? Bir evlilik geçirmiş olmasının bir önemi yok. Hatta çocuğu da olabilir.
10 Yorumla Yok tatlim hic olmaz bizim millet buna hazir degil daha yakin bir zamanda sahit oldum olamadilar yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. erkek evlenip bosaninca oluyorda kadin neden olmasin onemli olan anlasabilmek
25 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ya karin çok yapmışsa baya
- +1 yıl
Ben evlenmicem bana göre değil evlilik , sen alırsın diye sordum , kıskanç değilsin galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılSen evlenip bosanmis bir erkekle olur muydun? Biraz da yasa bagli. Gencler bunu genelde tolere etmiyor. Ilkleri onlarin da ilki olsun istiyorlsr. Yasi biraz buyuk biri farkli dusunebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin bencede yasa bagli ben sahsen gencken sorun ederdim ama su an seversem ve adamda bu durumu idare edebilecek kapasite gorursem cocugu olsa bile kabul ederim nolacak
+1 yılBen hiç evlenmedim seversem kimse karışamaz evlenirim
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@scarface0707 hiç evlenmemiş olsa problem bakireliği ön3mserim. Ama evlenmiş boşanmışsa her şey resmi olmuştur saygı duyarım
- +1 yıl
Tamamda ya çok erkekle yatmışsa açık kapiyim diye
- +1 yıl
@scarface0707 ekstrem durumlar hiçbirzaman bilemezsin. Güven ya da güvenme işte bütün mesele bu.
- +1 yıl
Umursamam diyorsun , kanka bi yzsana senin xper yetiyor
- +1 yıl
@scarface0707 anlamamakta ısrar ediyorsun. Umursamam demedim. şu an müsait değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılSorun etmezdim. Ayrıca bunu dert edecek kadar sığ düşünen birinin de başka birini mutlu edeceğine inanmam.
22 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@scarface0707 Aynı şey kız kardeşinin başına gelse olaya biraz empatiyle yaklaşın. Kadını meta gibi görmeye karşıyım..
+1 yılnormalde iyi birisoyse kafala uyusuyosa. evlenilir. ama aile. yapisi ve cevredikilerini dedikoduaundan dolayi buna cesaret edebilen col. az kisi. vardir sanirim oyle bi sikintiniz. mi var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. olabilir lakin bu konunun çok iyi şekilde konuşulması gerek baştan biletin kesilmesi lazım sonradan sorunlar olmasın die
10 Yorumla
+1 yılbence davul bile dengi dengine olmalı madem boşandıysan kendin gibi evlenip boşanmış birini bulcan
01 Yorumla
Soran+1 yılhayat bu. kimi sevecegin hic belli olmaz. buyuk konusma
Evlenirim , pazarda bile cürük meyve alabiliyoruz insanin çürüğü gelmiş olamazmı bunu geç farkedemezmiyiz?
03 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılnasil ya curuk meyveye benzetiyorsun bu nasil bakis acisi
+1 yılAşk bu hiç birşeye engel değil benim komşum var üç kız çocuğu vardı adamda bekar dı evlendiler çocuklarına babalarından daha iyi babalık yapıyor bir tane de çocukları oldu. Aşk hiç birşeye engel değil sadece güven olsun yeter
10 Yorumla
+1 yılben. olsam hoslanirsam mantikli akilli biriyse alirim karim yaparim. hic uzatmam
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@scarface0707 malmisin arkadas evlenip ayrilmis diyor! bunun bakirelikle ne alakasi var. her bakire olani namuslumu saniyon sen. artik o dediklerin arkadan calisiyor arkadan yiyip onden bosaliyor hemde zevkin doruklarina cika cika.. hersey zar degil.. beyin namusu onemlidir..
- +1 yıl
Ben evliliğe karşıyım sana sordum , açık paket kıskanmaz misin sonuçta sen hiç evlenmedin
Soran+1 yılalkis
Neden sakıncalı olsun. Evlenip ayrıldı diye kimse yargılanmamalı
16 Yorumla
Soran+1 yıloyle doıyenler var sapık bırısı cok guzel donalımlı bı kadına bunıu demıs
Soran+1 yıldogru , kadin onu kabul etmedi egosunu tatmin etmek icin kadini vurmak istedi bence
Soran+1 yılkararli erkeklere saygim buyuk
Evlilik dediğiniz nedir ki bir kağıt parçasına bir imza. Siz sevdikten ve aşık olduktan sonra evlenmiş boşanmış ne önemi var ki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. Hiçbi sakıncası yok saga sola kulak asmayın mutluluğunuza bakın hayat sizin hayatınız baskalarının laflarına göre hayatınıza yön vermeyin
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@scarface0707 kadın sokaklarda bakireliğini kaybetmemiş evlenmiş bitmiş arkadaşım neyini kıskanacan
+1 yılÇocuğu varsa yapamam ama çocuğu yoksa hiç bir önemi yok evlenip boşanmış olmasının. Anlasabiliyorsak onunla mutluysam ailem değil ben evlenirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu varsa sorun diğer türlü olur. kafa yapınız uyması önemli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Erkek istese de erkegin ailesi egerki erkek hiç evlenmemiş layık görmezler
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç bir sakıncası yok evlenirdim yeterki sevgi olsun
00 Yorumla
+1 yılben evet derdim namuslu düzgün biriyse gecmisini akasında bıraktıysa takılıp kalmadıysa sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılbenim eşimde yıllar önce boşanmış oğluda vardı. önemli olan anlaşmak. çok var öyle evlenen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı yok seviyorsam ne önemi var
Bu algıları yıkmalıyızzz00 Yorumla tabi gayet normal soruyu sormak bile saçma geldi kusura bakmada
00 Yorumla
+1 yılNeden sakıncalı olsun sevdiysem evlenirim artık bu tabuları bırakmak gerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Seviyorsam kimse karışamaz benim hayatım benim kararım bu kadar basit olay
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aslından evlenen için sakıncası yok ama aileler anasını ağlatıyor nedense
00 Yorumla
+1 yılŞimdi i asla asla dememek lazim ama erkeklik gururu var diye bişey. Başkasının soktuğu deliğe sokmak tercihim değildir evlenecek sen kadın bakire olmalı bence yani ben duymusun ilk gecede kızı baba evine gundereni patlak ti adam kabulenemedi..
01 Yorumla
Soran+1 yılkafalar dusuncesi farkli, okadar onunla bununla sabah edip bakire kalan kizlar var ki, guven olacak arada dedigin gibi delikten bisey olmaz, ayrica bunu diyen erkek kendisi bakir olmasi lazim.
- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılEvet neden olmasın anlaştiktan sevdikten ve istedikten sonra hiç bir sakıncası yok bence.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın hayatta her şey başına gelebilir
Asla , asla dememeli00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Çocuk yoksa düşünülebilir, gönül süzgecinden geçirilebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişe takılan geleceğe gidemez sevemez ki ben sorun etmezdim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşayayım hayatta ne olacağı hiç belli olmaz fakat tercih etmek istemem.
00 Yorumla
+1 yılNeden evlenilmesin peygamber efendimizden ne fazlamiz var tôvbe haşa
08 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Niye kıskanïyım kardeşim
- +1 yıl
Kıskancak birsey yok senden oncesi seni ilgilendirmezki
- +1 yıl
Sen hiç evlenmedin karin evlenmiş olacak öncesinde erkekler olmus oluyor
- +1 yıl
Senden once ne yaptigi degil seninle ne yaptgi onemli
- +1 yıl
Çok erkek ile yatmışsa?
- +1 yıl
Yav o kadarı zaten kadnliga degil ksrliga giriyor oda evlenme derdinde olmaz zaten emin ol
- +1 yıl
Olsun yine onlarda evleniyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkedeki erkeklerin evlenme kriterleri;
1- Çalışıyor olmak.
2- Nefes alıyor olmak.
Bunlar yetiyorken evlenmezsen o da senin beceriksizliğin olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek için sorun olmuyor ama kadın için biraz sorun. Aileler o kadını pek istemez.
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Evlenip ayrılan erkek olsa pek sorun olmuyor dedim.
- +1 yıl
Sen istemezsin anladim
- +1 yıl
İstemem.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çocuğu olmadığı sürece sorun olmaz. Sevdiğim aşık olduğum biriyse olabilir tabi neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılevlenilmesi normal ama toplum yapımızda hoş karşılanmadgıı için baskı oluyor
00 YorumlaNe sskincasi olbilr sacmalama lutfen yetrki seni sevsn sahip ciksn kimin evlilgi garntiki sanaki canım
10 Yorumla
+1 yılBu neden olmasın ki kesinlikle evet
18 Yorumla
Soran+1 yılbencede oyle de birisi israrla hayir olmaz aile istemez falan deyince sorayim dedim belki kendisi gorur de utanir
- +1 yıl
Senin için sorun mu bu
Soran+1 yıltabikide degil, erkekte evlenip bosanmis olabilir.
- +1 yıl
Yani hayat kimin ne olacağını bilemeyiz degilmi
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
Cocukluda olsa insan severse gözü görmez
Soran+1 yıloyledir gercekten bencede
- +1 yıl
Ben öyle bir seveni bulsam basarim nikahı valla
- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz