Sizce ilk adımı atan Kızlar Bir adım geride mi başlar?

Bir kız arkadaş var Yeni ise başlayan cocuktan etkilenmiş Hemen adını falan bulup eklemiş çocuk buna yazmış kusura bakma yanlışta anlama ama eklemissin tanıyamadım yazmış sonra kiz da gördüm ekledim demiş.. Rahatsız ettiysen silebilirim yazmış oda sen bilirsin demiş.. Sonra kiz silmiş çocuğu ona yazmadığı için sonra tekrardan Eklemiş Fakat benim eklememeden sonra tabi bende sildim çocuğu.. Neyse bir anda ne olduysa konuşmaya başlamışlar.. Bu çocuğun erkek arkadaşları bu kızla konuşması için baskı yapıyormuş sanırım.. Neyse kız geçen benim ağzımı aradı Tanıdigin biri var mı diye sormuş çocuğa oda benim ismimi vermiş.. O günden sonrada bir baktım çocukla hiç muhattapligim olmadı ama ne olduysa bir anda beni engellemiş.. Pek bir anlam veremedim.. Geçen gün de görüştüler akşamında çocuk sayfasını gizlemiş.. Neyse sizce kiz bu durumda da fazlaca onun gözünde sizce Basittemi kaçmış oldu ve de Sürekli yazan kiz çocuk mesaj dahi atmama durumunda sadece video falan atiyomus sanırım.. Durum sizce beni kıskandırmak içinmi şu an onunla konuşuyor olabilirmi

Sizce ilk adımı atan Kızlar Bir adım geride mi başlar?