Bir kadın bir erkeğe kendisine nasıl yatırım yaptırtabilir?

Detayı okumadan yorum yapma. İnstagramda sürekli erkekler kendisine yatırım yaptıran kadınlara bağlanır. Önem verir. Sever, unutamaz diyorlar. Bu yatırım dedikleri şey sanırım sadece manevi şeyler değil aynı zamanda da maddi şeyler. Ben internette çok erkekle konuştum. Genç yaşlı fark etmez çoğu kadınların ellerini hiç ceplerine atmayan, hep erkekten maddi anlamda bir şeyler istemelerine para harcatmalarına kızıyorlar. Feministlere de böyle kızıyorlar. Yine kızın sürekli ilgi beklemesine, bütün zamanlarını kıza ayırmaktan da şikayet edenine denk geldim. Kadınların erkeklere yük olmaması gerektiğini istiyor gibi görünüyorlar. Öyle diyorlar. Ben de hiç ilişki yapmadım. Sebebi de bunlar. Kendi paramın işimin olmaması, erkeğe yük olmamak falan. Ama gördüm ki tam tersi herhalde erkekten maliyeti yüksek hediye falan istemek lazım. Bütün zamanını kendisine ayırmasını istemek lazım. Bende de bir sorun vardır. Ben hiçkimseden kolay kolay bir şey isteyemem. Kız arkadaşlarım sevgililerinden kuaför için para bile istiyor. Ben bunları çok tuhaf buluyorum. Sadece babamdan istedim bu zamana kadar. O adamın bende bir şeyi kalmasın kafasındayım. Nasıl kendine yatırım yaptırır insan yav? Bana bu sitede daha önce pick me gril diyen de çıktı ama ben bunu erkek beni becersin diye değil gurur yaptığım için isteyemem yani. Yani benimle sevgili olduğu için benimle seviştiği için bunun karşılığında bana maddi bir şeyler mi vermeli? Para mı harcamalı bana? Bu nasıl istenir ki?

Güncellemeler
+1 yıl
Soru cümlesi yanlış ve eksik yazılmış sorum şu şekilde “Bir kadın bir erkeğe kendisine nasıl yatırım yaptırır?” soru budur. Kast ettiğim beni seviyorsan bana altın, pırlanta alırsın, kaliteli yerlere tatile, yemeğe götürürsün, hesapları sen ödersin, bana alışveriş için para verirsin. Çünkü benimle sevgilisin. Ben trip attığımda defalarca arasın, gönlümü almak için yine pahalı hediyeler falan... Ya açıkçası ben kimsenin benim için böyle bir şeyler yapacağını ben düşünmüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Çünkü ben de kimse için böyle şeyler yapmam. Empati kurunca böyle geliyor. Ben hiçbir erkeğin peşinden koşmadım. İkna etmeye çalışmadım. Gönlünü almaya çalışmadım. Hiçkimse için bir fedakarlık yapmadım. Benim için de yapılmaz diye düşünüyorum. Günümüz koşullarında kimse yapmaz diye düşünüyorum. Benim azerbaycanda konuştuğum biri vardı bana doğum günüm için son model iphone göndermeyi teklif etti istemedim. Nişanlı/evli değiliz aileme açıklayamam diye ve aşırı buldum o yüzden kabul etmedim.
Bir kadın bir erkeğe kendisine nasıl yatırım yaptırtabilir?