Sevgilim rahat bırakmamı istiyor lütfen yardımcı olun :(?

Arkadaşlar 4 aydır çıkıyoruz ve ikimiz de aşırı derecede kıskancız. O benim yaptığım bütün şeylere karışır ben de ona karışırdım açıkçası beni sahiplenmesi hoşuma gidiyordu.4. ayın başına kadar hiçbir sorun yoktu ara sıra küçük nedenlerden kavga ediyorduk ama sonunda dayanamayıp hemen barışıyorduk. Daha 1 hafta öncesine kadar beni sahiplenmen çok hoşuma gidiyor sevgilim değil de kocammışsın gibi çok güvende hissediyorum derken bugün birbirimizi çok sıkıyoruz çok kısıtlıyoruz bu yüzden kavga ediyoruz ben bunaldım sıkıldım artık birbirimizi rahat bırakalım karışmayalım böyle daha iyi olacak diyor. Ben de bu isteğini ilk başta kabul etmesem de çok ısrarcı olduğu için artık dayanamayıp kabul etmek zorunda kaldım istediğin olsun dedim. Arkadaşlar yardım edin ne yapmam gerekiyor aşkta ilişkide karışmamak rahat bırakmak çok saçma geliyor bana onu eski haline nasıl getirebilirim :( :(
Güncellemeler
+1 yıl
Aynen öyle yardımın için çok teşekkür ederim bir sonraki buluşmamızda güzel bir dille bu yaptığının ilişkimize zarar vereceğini eskisinden daha kötü olacağını bu yüzden birbirimizi kırmadan istekleri yerine getirmemiz gerektiğini söylicem.
Sevgilim rahat bırakmamı istiyor lütfen yardımcı olun :(?