Gözü dışarda olmak, hep ''ondan daha iyisi vardır '' diye aranmak ya da ben unumu eledim eleğimi astım demek...

Gözü dışarda olmak, hep ''ondan daha iyisi vardır '' diye aranmak ya da ben unumu eledim eleğimi astım demek...

Gözüm dışarda değil aslında ama hayatımda birisi olmadığı sürece çapkın birine dönüşüyorum.. Biri olunca da diğer herkes boş. Biri gelince hepsi gidiyor 🥺
Cevap
10Cevap
Unumu eledim, eleğimi astım. Gözlerimi kapattım, sevdiğim ölünceye dek iyi ama kötü kalbimde.
Ne istediğimi biliyorumda keşke insan olsa
Tek bir kişide saplanıp kalırım ben.. dışarıda kim var yok gözüm görmez
Gözüm dışarda. İlgimin olduğu alet edavatlar var çok güzeller ama çok para yahu. İnsansı durumlarda hayatımda olanlar yetiyor
Hayatımda biri varken ikinciyi aramaya çıkmam. Ya odaklanır onunla dibi görürüm ya da olmuyorsa başka denizlere yelken acarim.
açıkcası gözüm hiçbir yerde değil😂😂benim gözüm kendimde bile değil bir başkasına nasıl baksın.
Hep daha iyisinin peşinde koşanların avuçları açık kalıyor genelde.
Ben bulduğumda bundan daha iyisi vardır demem. Bulduğum dersem demekki bu ruh eşimdir. Gözüm hep onda ve dışarıya kapalı olur😇
Gerek var mı sence
en iyisini isteyen sizin gibi bir beyefendi için mi? En iyisini bulmuşken yok tabii ki
Dışarda ne olduğunu zaten biliyorum
Gözüm hiç bir yerde değil. Kapalı 🔐
Gözüm içeride aw dışarısı beni ilgilendirmiyor
Gözlerim kapalı ne içerde ne dışarda
Gerek yok bence.
Gözüm hep dışarıda:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?