Sevgilim beni tanidiktan önce 6 ay Bir kizla yazisiyordu WhatsApp üzeri (sevgili degillerdi ) Kiz onun icin herseyi yapiyordu yani Tam asik olunacak Bir Kiz di. Hem Güzel, seksi akilli ve cok iyi kalpli ve Karakteri de cok sirin Sakin di… sevgilimle onun yazismalarini okudum hic Bir Sebep Ortada olmadan sevgilim kiza seni istemiyorum artik sogudum falan ve sikildim senden yazmis Bide hep böyle soguk soguk laflar etmis hic iyi davranmamis Sonunda da engellemis.. sonra ayni gün benimle Bir platform üzeri tanismis sevgilim. Yani onu Benim icin birakmis.. sevgilimle iki gün yazistiktan sonra sevgili olduk - simdi 8 ay beraberiz hep görüsüyoruz, ve götümden ayrildigi yok onun.. fazla üzülen taraf hep o oluyor soguk yapan Ben oluyorum umursamiyorum onu fazla ve kötü söz de söylüyorum bazen ama buna ragmen Bir dedigimi iki etmiyor duygusal biri olmaya basladi beni tanidiktan sonra.. (seviyorum kendisini ama karakter olarak sogugum Ben )
simdi soruyorum… niye eski kizin kiymetini bilmedi? Onunla daha Mutlu olmazmiydi? Erkekler niye toxic kadinlari sever? Iyilerin kiymetini bilmiyorlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer