Sizce konuşmaya devam etmem saçma mı?

Biriyle konuşuyorum 3 haftadan fazladır. Aramız çok iyiydi, birçok konuda benden hoşlandığını fark ediyordum hep. Kendi de söylüyordu zaten. İltifatları ağırlıklı olarak karakterime ve zekama yönelikti bu çok hoşuma gidiyordu. Zamanla öğrendim ki 8-9 ay önceki sevgilisini hala sevmese de duyguları tam olarak bitmemiş. Ben konu kayınca beni arkadaş olarak görmesini istemedigim için ona aşık olmadigimi ama hoşlandığımı inkar edemeyeceğimi söyledim. Duvarları olan biri, kimseyi yanaştırmıyor yanına. Çok acı çektiğini fark ettiğim anlatmadığı şeyler de var. Bana benim gibi biriyle olmayı çok istedigini ama geçmişe takılıp kaldığını söyledi. İsterse yanında olacağımı ama istemiyorsa bir daha konuşmamayı teklif ettim. Yine de konuşmaya devam etmek istedi. Sizce konuşmayı kesmeli miyim yoksa zamanla onun da hisleri değişir mi? Ne yapıyorsa açıklıyor, biraz geç cevap verse nerdeydi anlatıyor. Son bir haftadan fazladır sabahlıyoruz hep. Şarkı söyleyip video atıyor ya da göz kırpıyor vs. Niye böyle davranıyor anlamiyorum
Sizce konuşmaya devam etmem saçma mı?