Bir yorum gördüm de düşündüm sonra..
ismi "sevgili" olunca bu adı üstünde kalmış olur ama gerçekten bir sevgili olabilmek partnerlikten de öte. sizin sevgilim demeniz için ne gerekir?
Bir yorum gördüm de düşündüm sonra..
ismi "sevgili" olunca bu adı üstünde kalmış olur ama gerçekten bir sevgili olabilmek partnerlikten de öte. sizin sevgilim demeniz için ne gerekir?
Ben çok ilişki kurmayı sevmem şu an bir sevgilim var ona hayat arkadaşı gözüyle bakıyorum onun her sorunu benim sorunum onun sevdiği şeyler benim de sevdiğim şeyler birbirimizi tamamlıyoruz en önemlisi de bu
Sevmek nasıl bir şey 🤨 yani tuhaf bir soru gibi durabilir ama
Sevmek eğer seviliyorsan seni zirveye çıkarır sırtını güvene almışsın hissi verir düşsem de beni kaldıracak biri var diye düşünürsün
Bizi zirveye çıkaran sizin düşüncenizle sağlam bir ilişki mi? 👀 yoksa sağlam biri mi?
Sağlam kişiyle sağlam ilişki olur cevap ikisi de
Bide şöyle en sağlamından
😆😆 ama o zaman da
Siz jealous olarak çok kıskanırsınız falan yorulmmmayın
Anlamadım
Cevap
4Cevap
Aşık olmamız ve birbirimizi sevdiğimizi söylememiz
Evet barış bakalım hayat neler getirecek bize 😆
Bakalım umarım güzel şeyler getirir :D
Bana olan sevgisinden, sadakatinden şüphe duymayacağım, ileride hayatımı birleştirmekten korkmayacağım birisi olmalı
Aslında hiçbir şeyden emin olamayız ilişkilerde ama emin olduğumuzu hissettiren biri çok özel olmalı.
Hiçbir zaman emin olamayız ama bu şüpheyi yaşatmayacak bir insanı bulabilme ihtimali vardır diye düşünüyorum 🙄
Güzel olan ihtimaller aynı zamanda korkutucu ihtimallere beraber
Hep ihtimal 🤨👀👀👀👀
Ama bizi korku hissinden uzak tutan ihtimal dahilinde bir ilişki güzel olmalı.
Kesinlikle
Sevgilim olması hahdjdj
👀 sevgili olmak zor değil ama sevgilim diye hissetmek daha ayrı. birçok kişinin hissederek severek beraber olduğunu düşünmüyorum.😶
Sevdiğimizi, sevdiliğimizi nasıl anlarız
İnsanların düşünceleri bu konuda ilgimi çeker sizinkini merak ettim.👀
Onunla vakit geçirmekten keyif alırım. Ben film izlemeyi oyun oynamayı çok severim. Ve tek başıma yapmaktan aşırı keyif alıyorum. Seviyorsam onunla yapmak isterim. Keyif aldığım şeyi onunla yapmak ayrı bir zevk verir bana. Sürekli düşünürüm ederim vs tarzı bir şey demicem. O alışkanlıkta olabilir benim için. Ben yalnız kalmayı severim, bir şeyler yapmak istediğimde onu da dahil etmek istiyorsam seviyorumdur. Kolay kolay kimseyi dahil etmem çünkü. Umarım anlatabilmişimdir 🫠
Nikâh.
Resmiyet diyorsunuz
Ya hep ya hiç diyorum
Güven,
Özveri,
Tecrübe
Tecrübe edinmek için de hata lazım ama hata yapmadan doğru bir ilişki mümkün müdür sizce
İmkansız, hatalar, iletişim kazaları illaki olacak, güven ve özveri burada devreye giriyor. Karşındaki insanı anlamaya tanımaya vakit ayırabilmeli
Peki hatalar dahi barındırmış olsa üstünden gelinebilmiş ve ilerleyen bir ilişki doğru ilişki olmaya müsait mi? (Affedilemez hatalardan söz etmiyorum)
Tabiki, ilişki sorunları birlikte aştıkça, paylaştıkça güçlenir. Doğru ilişkidir çünkü iki tarafta oldurmaya bakıyordur
Sevgilim olması
Shhshs true
Gerçekten güvenebiliyorsam o zaman
Kesinlikle güvenmek mümkün mü sence
Doğru diyorsun.
Ama böyle diye de kalbimizi tamamen kapatmak diye bir şey olmadığı için illaki gün gelir...👀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?