Arkadaşlarımın daveti üzerine cluba gittim. Bi de ne göreyim benim hiç muhabbetim olmayıp hoşlanıp ıfaktan takıntı yaptığım çocuk da orada. Sonra baya içtik ve biz baya yakınlaştık dans ettik sarıldık öpüştük falan ama dahası olmadı
Ama çocuk bana daha sonrasında ne yazdı ne bişey dedi halbuki clupta arkadaşına beni beğendiğini söylemiş (utangaç diyosanız hiç utangaç değil)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Senden alacağını almış ve yeni tatlara bakmaya gitmiş.
Ya deme lütfen
Sana temiz kız gözüyle bakmadığı da orta da maalesef.
Ama ondan daha temiz olfuğum kesin
Ondan temiz olabilirsin ama sende de biraz bir olsa o potansiyel varmış.
sen yaz... optun kokladın tadı kaldı de
Kaleı cidden hatırlayonca bile içim kıpır kıpır ama bunu ona yazamma ben reddedilme korkusu
sırışl sırıl dı o geece yanı... yazz kolay kolay bı erkek takılcak kızı red etmez... tipi olmasan yıyışmezdı
Ben tam olarak da takılmalık istemütorum çok yanlış başladık
o kıvama sen getırcen uzun bı ılıskı ıstıyorsan.. ama o senı yataga atmayı ıstıycek en yakın zamanda boyle bırseyle savasmaya hazırsan... yazzzzz
Yatağa atmayı isteyem bi erkekten uzun ilişki düşünülebişir mi ki
gosterıp elletme... o surede o duygusal bağı yaklarsan... gider.. yok basaramazsan alkole yenık dustugun gece yatakda olursun
Güzel taktik deneyecrğim gözü önümde olursam mesela onun bulumduğu ortamlarda beni görmesini sağlarsam nasıl olur
bak sana ne dıyorum goste r elletme... yaz sımdı mesaj o gece guzeldı cart curt susle ıste.. nasıl yazıyor sana... o senı yataga gecelım sunu yapalım diye mesaj atacak sende onla duygusal bişeyler ıcın bajaneler yatarcan mesela 5 bulusmadan sonra sevısıyorum tarzı.. de o 5 bulusma sınema tıyatra dısarda vakıt gecırme.. sonrası sende ya takılırsın ya da bırakırsın kısılıgını karakterınıde tanımıs olursun.. fiziksel cezbedıyordur senı ama tanıdıkca kısılıgını sevmıyceksın belkı
Tamandır beni gaza getirdib dediğini yapıcam
:D:D:D sorumluluk almıyorum bakk ıkıgun sonra yatakda bulup kendıne benı anmaa
Eğlence bumu? İçip içip kiminle seviştiğini bilmemek ne yaptığını bilmemek kendini kaybedip başka bedenlerde uyanmak.. maalesef bu olmuş…
Yani eğlencw parçası sayılır
sana sosyal medyadan ulasır
Sosyal medyada uzun süredir takipleşiyoruz nunarası falan da var
o zaman şu an taktik yapıyor sana anında yazarsa götun kalkar felan diye bekliyor
Olabilir mi ki inşallah
Kafa yerinde değil ondan htırlamıyor olabilir
Hatırlayamayacak kadar sarhoş değişdik ben tüm ayrıntılarıyla hatırluyorum
Beşki de anlık yaşadı
Anlıktan kastın nedir
Yani o an yaşadı ve bitti
Üzdü
Özür dilerim ama durum bunu gösteriyor ne zaman yaşandı bu
2 gün önce
O zaman maalesef dediğim gibi.
Peki sağol
Fizik olarak nasıl birisin etkileyici misin
Yani bilmiyprum beğenilirim yani cluba gittiğimde çok yaklaşmaya çalışan oluyo hepsini reddediyorum ilk defa böyle oldu
Görmek isterdim seni aslında 😊
Yaşandı bitti evlenceksin mi sandın
Hayır ama bi umut daha sonrasında da konuşuruz sandım
Sen yaz devamı neden gelmedi falan de
Bazı kriterler var
Nasıl yani
Özle glr misin
Buradan yazsana
Yazsan nolcak gl iste