Sizce bu gerçek mi :D Kızlar siz inanır mısınız, erkekler neler düşünüyor :D

Sizce bu gerçek mi :D Kızlar siz inanır mısınız, erkekler neler düşünüyor :D
Bilemezsin ki? Şimdi mesela abin vardır her kadına yürür. Erkek dersin. Eski erkek arkadaşların vardır... dersin. Bazıları kafasını kaldırmaz ki! Onlar da bilir ki senin gibi güzel kadın 20 sene sonra eskiyecek teni.
Siz kadınlar gerçekten çok zor şeyler düşünüp duruyorsunuz. Yani bak ağzıma içki koymadım hayatım boyunca. İçki içsem belki club birisini bulurdum. Siz hak ediyorsunuz bazen hiç bir erkeği. Bazı erkekler de gerçekten şerefsiz.
Ve biliyorum ki, en güzel bedenler de bir gün eskir
Merhaba, gönlü başkasında olduğu için buna doğru diyebiliriz ama biri önünde soyunursa ve bu güzel bir kadınsa cinsel yönden etkilenmeme şansı yok denecek kadar az bence. Bu kısmı yalan olmuş. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Sevgilim yok olsaydı başka seçenek olmazdı benim için.
Barbara Palvin güzel kadın ama bana göre çok abartılıyor yani ondan çok daha güzel kadınlar var.
benden sana gelsin dinle olur mu
Cevap
48Cevap
Barbara deyim değişiklik olsun😄
Sevgilim tabi ki
Sevgilin mi yoksa Barbara PalVin mi? sorusu saçma.
Bu soruyu sorabilmek için Palvin ile sevgili olabilme ihtimali olması lazım.
yani karşımda sevgilim ve PalVin olacak ve ben kimi seçersem onunla yoluma devam ediyor olmam lazım.
varsayım üzerinden olmaz, Çünkü kimse Palvini seçmez. Seçerse sevgilisinden olur. Palvin Zaten yok.
Barbarayı bir tek bizim açlar abartıyor. Sokaktaki on kadından sekizi bu kadından daha güzel
Sevgilim yok, barbarayıda napcam ben kalsın ikiside
Ac gözlü değilim yokluğu iyi bilirim ama gitsede hayata kusmem yeni birisi illa olur yani 😊
Barbara Palvin kim tamam su bana askinti olan hatun bir peşimi birakmadi gitti kahrolsun FBI CIA ye şikayet ettim adamlar iPhone 14 pro Max hediye etti nerede olduğumu tespit etmeleri için sartmis 🤣
O durum öyle gelişmiyor.
Bir müddet sonra yani sevgili ve flört evreleri geçtikten sonra ota b*ka bakar halde buluyorlar kendilerini.
Manita vermesin bir bakalım, üç gün sonra kapıcı İzzet'in 60 yaşındaki yaşmaklı karısına bile kaldırır...
Kesin öyle olur zaten.😅Uzaktan atıp tutmak, soyunup domalsın önünde de sevgilinin adı aklına gelirse ben bişi bilmiyom.
Sevgilim. Çünkü o beni bende onu severim. Barbara Palvin' e 5 km den daha az yaklaşamam bile :)
Çok ilgimi ceken biri degil ama barbarada gomulmez simdi turk kizini göm de yabanci bir kizi niye gömersinn
Sevgilim çünkü barbara palvini beğenmiyorum zaten güzel ama çok ultrasonik bir güzelliği yok benim şahsi düşüncem😅😅
Bunu erkek versiona çevirsek
Sevgilin mi Brad Pitt mi şeklinde.
Kesinlikle sevgilim derdim
Ama erkekler duygularıyla hareket etmiyor, gerçek aşktan bihaber o yüzden kendilerinden katbekat daha iyisini seçme eğiliminde olacaktır
İstemedikten sonra sevgilin de olmaz Palvin'de. 4 sene oldu çok şükür tescilledik
Sevgilim yok Barbara fena olmaz tabi de yüzüme bakmaz haha
Var tabi şu kalıp düşüncelerden egodan sıyrılsanız sevginin aşkın ne olduğunu öğreneceksiniz
Samanlıkta iğne aramak gibi. Yani binde bir falan çıkar böyle erkekler.
İşsiz gibi bir post paylaşırken nasıl bu kadar ekler bulaibliyorsun açsana
Sevgilim yok ama olsaydı ondan başkasına bakmak istemezdim
çok sevdigim biriyse tabikide sevgilim barbarada kimmiş :D
Sevgilim Barbara ise paradoksa girebilecek bir soru.
Palvin kim bilmiyorum. 😃 Diğeri de yok zaten. İkisi de değil diyerek yarışmadan çekiliyorum. 😃
Sanırım Barbara’nın cazibesi yok oldu. Başka trend bir kadını tercih edebilirler.
O kesinlikle yalan bence ben bile barbara'ya döner bakarım yani bakmıyorum diyen erkek yalan söylüyordur
Ben bakmıyorum Barbara palvine çünkü tanımıyorum😂
Barbara Palvin mi yoksa Sevgilim mi
düşünmeden vereceğim tek cevap tabiiki hayatımı bi ömür boyu birleştireceğim sevgilim
Daha önce asik olmadığım için bir şey diyemeyeceğim 🤣🤣
İnanma boş ver 😂😂😂😂
Tabi ki yalan. Klasik erkekler işte.
Şu muhabete o kadar yabancıyımki
Barbara tabiki
Sevgilim ama sanırım barbaraya bakardım 🫣
barbara fazla abartılıyor
bu mesto kimmiş ya 😂
Doğru sevgilin olunca ilgi çekmiyor diğer kızlar
Ooooo Çok zor bir soru tabikide barbara😅
Cok hatta hiç inandırıcı gelmedi
Sevgilim yok ki 😄