Neden maddi imkanlar da varken bazı şeyler yolunda gitmez?

Birazdan anlatacağım kişiyi sadece örnek olarak yazıyorum, kendisini çok seviyorum kuzenim olur kendisi.

Ben 1 yıl önce evlendim ailem erkek tarafına güvendi, çeyizim dışında hiçbir şeye faydaları olmadı, benim de 2019 yılından beri çalışmamı istemediler bir evi köyde hapis hayatı yaşadım. 2 yıllık üni. mezunuydum, İzmir'e okumuştum ve daha önce de İstanbul'a yaşıyorduk.

Nelerin hayalini kurduysam öncelikle annem sağolsun onun yüzünden olmadı bu süreçte.

Dün kuzenimin nikahı vardı bana nazaran maddi durumu olmayan biriyle evlendi, kayınvalidesiyle aynı evde yaşayacaklar bu yüzden. A'dan z'ye tüm çeyizi son model, pahalı markalar. Yatak odası takımını, damata pahalı bir damatlığı, 2 bileziği ve kına gecesi organizasyonunu 2 abiye 3 kostümler beraber kendisi aldı piyasaya göre çokta uygun bir fiyata kiraladıkları salonla beraber maliyetleri 7k ve dünde nikahı oldu. Nikahı benim düğünümden daha güzel oldu diyebilirim kına gecesi zaten öyle.

Dış çekimini nikahtan sonra yaptılar. Ben ailem yüzünden düğün günü eve erken çağrıldığım için onu da yapamadım.

Eşime fazla kızamıyorum çünkü evlenirken ben Karun kadar zenginim demedi elinden geldiğini de fazlasıyla yaptı benim demek istediğim ben halâ neden ailemin eteğinden kucağından sözünden dışarı çıkamıyorum ve ailem neden en son kız çocuklarına böyle cimrilikler yaptı bilmiyorum...

Neden maddi imkanlar da varken bazı şeyler yolunda gitmez?