Aşk İlişkileri Sevgiliye dokunmak mı daha mühimdir hissetmek mi? Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sizce bir sevgiliye dokunmak mı daha mühimdir yoksa onu hissetmek mi? Sevgiliye dokunmak mı daha mühimdir hissetmek mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Hissetmek. Herkes herkese dokunabilir ama sadece belli kişiler hissederek sevebilir. 1 7 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Çok doğru söyledin :) Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl ☺️✌️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Aaa bu arada tebrikler 🎉 Fenomen olmuşsun 😜 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Teşekkür ederimEvet sonunda oldum ya :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hak etmiştin 🥳🥳 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Sen öyle düşünüyorsan ne mutlu bana :) Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😊🎉 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Hissetmek daha mühim... 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Erkekler için dokunmakkadınlar için hissettiğine dokunmak 1 1 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Katılıyorum kesinlikle :) Yorumla
yuppiyyyyask Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hissetmek daha önemlidir ama her insan hak etmez bunu hak etmeyene de hissetmek eziyet olur insanın kendine 1 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. hissetmek çok daha güzel. ama dokunmak da zevk veriyor 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kesinlikle hissedebilmek daha mühim. 1 0 Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hissetmek daha önemli 1 1 Yorumla Green009 +1 yıl kanka üzerindeki hırkamsı şeyin adı nedir Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Mutlaka dokunmalıyım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hissetmek. Herkes herkese dokunabilir ama sadece belli kişiler hissederek sevebilir.
Çok doğru söyledin :)
☺️✌️
Aaa bu arada tebrikler 🎉 Fenomen olmuşsun 😜
Teşekkür ederim
Evet sonunda oldum ya :D
Hak etmiştin 🥳🥳
Sen öyle düşünüyorsan ne mutlu bana :)
😊🎉
Hissetmek daha mühim...
Erkekler için dokunmak
kadınlar için hissettiğine dokunmak
Katılıyorum kesinlikle :)
Hissetmek daha önemlidir ama her insan hak etmez bunu hak etmeyene de hissetmek eziyet olur insanın kendine
hissetmek çok daha güzel. ama dokunmak da zevk veriyor
Dokununca hissedenlerdenim🙂
Kesinlikle hissedebilmek daha mühim.
Hissetmek daha önemli
kanka üzerindeki hırkamsı şeyin adı nedir
Mutlaka dokunmalıyım
Hissetmek..
hissetmek.
Hissetmek
Hissetmek