Sevgilim benden bir yaş büyük ve bunu yüzüme vurup duruyor. Keşke benden büyük olsaydın 5 yaş kadar diyor. Bu durum canımı sıkmaya başladı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizce sevgililik veya evlilikte yaş farkı önemli mi?
Toplumumuzda maalesef yer alan kadının yaşının erkekten küçük olması gerektiğine dair bir görüş hakim ve genel olarak erkeklerin olgunlaşması kadınlara oranla daha geç bu yüzden sevgilinin üzerinde bu baskı var. Sen ona olgun olduğunu göstermeye çalış bir yaş çünkü sorun edilecek sorun çıkaracak bir yaş farkı değil. Yengeme iyi bak mutluluklar dilerim 👰🌷🤵
Teşekkür ederimm. Evet toplumumuzun beğenmediğim yönlerinden biri de bu. Halbuki kendisi yer yer benden daha çocukça davranıyor. Yengen sana kurban olsun 😂
Yine de sevgilin senden 13-14 yaş büyük olsun istemezdin diye düşünüyorum. Bence yaş farkı arttıkça düşünce yapısı değişeceğinden anlaşmazlıklar başlar. Annem babamdan 7 yaş küçük ve anlaşamıyorlar çoğu zaman.
Onlar aynı yaşta olsalardı da anlaşamayacaklardı seni temin ederim. Baştan kafalar faklı olduğundan yaş sadece “acaba mı” diye düşündürten bir şey olarak kalıyor bana göre. İnsanlar görsel olarak beğenirler ilk etapta daha sonra fikren anlaşıp anlaşamadıklarına karar verirler. Bir şeyin ömür boyu devam ediyor olmasına inanmıyorum, neden bilmiyorum.
Katılıyorum. Keşke daha kalıplı olsan falan da diyor. Güç demek illa 190 boy 85 kg demek değildir. 179'a 71 im. Bana zayıfsın diyor. Ben de askere gideceğim 20 gün sonra. Orada fizik yaparım diyorum. Kaldı ki siyah kemer judocuyum. Ağırlık hiçbir zaman hızı yenemez. Hızlı olan en güçlüdür. Bunun örneği de Mike Tyson ile Muhammed Ali'nin reality showdaki sohbetinde açıkça görülüyor. Muhammed Ali diyor ki "Mike bana vursaydı beni tek vuruşta nakavt edebilecek kadar güçlüydü. Ancak bir kere bile vuramaz." Egoist olan Mike Tyson bile bunu kabul ediyor. Durum özetle bu.
Zaman ayırıp, böyle olağan üstü bir soruda 2 şık arasında gel gitler yaşadım. Hayatının en önemli kararında sana yardımcı olmaya çalışan birine, basit bir şekilde teşekkür etmek he çok kırıcısın dostum
En İyi Cevaplar