Saygılular onlarla zorla flört etmiyorum
Türk erkekleri çok zorluyo ve ısrarcılar
Saygılular onlarla zorla flört etmiyorum
Türk erkekleri çok zorluyo ve ısrarcılar
Baya normal onların abazasının bile kendine saygısı var küçük düşürmüyor kendini ve ülkelerinde ki kadınlar Tr deki gibi kendine hayran değil bi numara iste veriyorlar bazen kendileri veriyor Yani ölsem adım atmam illa erkek atcak demiyorlar yoklukda felanda değilller. O yüzden yazmaz boşuna uğraşma
Çünkü medeni ve kibarlar, kadına karşı saygısız değiller. İddiaya girip de "bu kezbanı kolayca elde ederim" gibi iğrenç zihniyetleri yok. Yazma bir daha dersen "hi" bile yazmazlar. Uzunca bir süre batılı bir adamla yazışmıştım. Hiç ısrar ettiğini görmedim. Bir anda sohbeti kestim, hala ses soluk yok. Ama bir hello yazsam cevap vereceğini çok iyi biliyorum. Fakat yoruldum artık, değmiyor ya gururunu çiğneyip de bir erkeğe yazmaya. Bıraktım artık yazma mazma işini. 🙂
Kadına doydukları içindir, istedikleri zaman istediklerini yatağa atıyorlar, Yabancı kızlarda çok rahat, gidip ilişki bile teklif edebiliyoruz sizin gibi cinganlık yapmıyorlar 😎
Yoo ben yapmıyorum ki rahatım bu konuda
İyi hafta sonu ne yapıyorsun
Cinganlık ne alaka istediği zaman istediğini yatağa atmak normal bir şey mi bu nasıl bi kafa yapısı ya acıdım haline
Al işte ciğeri beş para etmez ezik cingan geldi bile 🤣
Cevap
12Cevap
Türk erkeği. 😂😂😂😂. Abaza oğlu abazalar hayvana bile tecavüz eden bi ırk ne bekliyorsun
Ohaaa benim gibi düşünen biri
Yoo benim konuştuklarım gayet de yazıyordu ve ısrarıydı ama türk erkekleri gibi değil ya seni tanımaya ısrarcı seni merak ediyor tanımaya çalışıyor vs ama bizim Türķ erkeleri aboo yalandan abazaliktan başka bir şey bilmiyor seni asla umursamıyorlar
Niye yazsın ki zaten. Başka işleri vardır. Seni sürekli düşünmüyordur
Bizim abazalar gibi değiller tamam içimizde bazıları gibi konu üstünde farklı davranıyor ama yani
Çünkü onlar sadece beğendiği zaman yazar bizim erkeklerin çoğu farklı amacı
Yani ben İsveç'te bir fark görmedim ama sen bilirsin
Ne bilim benim karşılaştıklarım sürekli yazmıyo saygılılar
Hahaha yorumlarda ağlamış terli erkek kekolar djdjddj
Yabancikarla iplemiyor.
Ama yabanci bayanlarda turk bayanlari kadar havali egoist dehiller
Bence öyle düşünme. Benden 10 yaş büyük Alman bir adam benimle bir gece geçirebilmek için (buna onun sözünü vermediğim halde) şehir dışından 8-9 saatlik yol gelmişti. Adam da gördüğüm en yakışıklı erkeklerden birisiydi üstelik. İş adamıydı. Kızlar onunla beraber olmak için para bile öderdi bence. Ama onun birkaç gündür tanıdığı ve sadece görüntülü konuştuğu birisi için bu kadar zahmete girmesi beni şaşırtmıştı.
Doğal sarı mavi gözlü kızları beğendikleri için kendileri gibi yoksa yok.
şu an yabancı olduğumu anladım 🤔
kurban ol sen turk erkegine.. ona kalirsa ruslarda cok temizler
Esohbet chat gir sürekli yazıyolar
Ayy İsveçli erkeklerrrr
Yabancı derken nereli tam olarak?
Ne bilek
Yabancılara sor
iyi yapmıs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?