Doğru düzgün biriyle tanışıp ilişki yaşayamama sebebimi kariyerimin olmayışına bağlıyorum. İyi bir iş hayatı olanın kaliteli de bir çevresi olacağı için güzel de bir ilişkisi olur diye düşünüyorum.
Sizce?
Doğru düzgün biriyle tanışıp ilişki yaşayamama sebebimi kariyerimin olmayışına bağlıyorum. İyi bir iş hayatı olanın kaliteli de bir çevresi olacağı için güzel de bir ilişkisi olur diye düşünüyorum.
Sizce?
Katılmıyorum.
İyi bir işe sahiptim.
Eğitim olarak da doktora yapıyordum.
Maddi olarak da 8,79 milyon liralık varlığa ve aylık düzenli olarak 30 bin lira gelirim var.
12 yıldır yalnızım.
İstediğim biriyle hiç tanışma fırsatı bulamadım.
Yok abi sen ağır istisnasın, biraz huysuzsun ondan 😂
Evet?
Peki... Umarım bir gün bir karganın eline düşmez o ceviz :)
Insanların seviyesi ve kalitesi ne olursa olsun birsure sonra bulunduğu ortamın seviyesine düşer. O yüzden daha düşük seviyede bulunan bir iş ortamında kaliteli birini bulma ihtimali düşüktür
Sonunda biri anlamış sorumu. Aynen ben de böyle düşünüyorum. Kaliteli çevre çok önemli
Çünkü bulunduğum ortam seviyesi kalitesi düşükse sohbet ortamı bir süre sonra seni o seviyeye düşürür. O yuzden kisinin ortalaması bulunduğu is ve arkadaş ortalaması ile alakalıdır
Veya yalnızlığa hatta depresyona sürükler.
Evet. ama yalnızlık ve depresyon kişinin kendini kapatarak sadece kendini cezalandirmasidir. Elalem için kendini cezalandırma. Biz insanlar deneye yanila dogruyu buluruz çünkü
Bu aşamada karakter de önemli. Karşısındaki insana değer verebilecek, sevgisini hissettirecek biriyse neden olmasın? Yani sadece iyi işi olan insanlar için geçerli değildir diye düşünüyorum.
Cevap
11Cevap
Kaliteli ilişkisi olur mu bilmem ama eğer kariyerin varsa kendin gibi birini bulursun. İşin yoksa ve karşı taraf seni seviyorsa yine kaliteli bir ilişkin olur bu da çok çok nadirdir
İyi bir işi olanın kaliteli bir ilişkisi olmayabilir de
Yanlış düşünmüşsün kankam ya
Alakasiz,
İliski işe bakmaz
Yanlış düşünce
Tamamen hurafe 😏
Nasip kısmet ona bağlama
Hayır ilgisi yok
Saçma bu sana bağlı bir durum bence
Bence alakası yok
Olmaz dusunle bile
her şey nasip kısmet