İnsan mutlu olduğu yere mi aittir yoksa ağladığı yere mi?
Çoçukça düşlediğin düşlerin gerçek olabilecek diyelim , nereye doğru gidersin? Ağladığın yere mi yoksa çoçukça eğlenip mutlu olduğun yere mi dönersin?😞🥹

İnsan mutlu olduğu yere mi aittir yoksa ağladığı yere mi?
Çoçukça düşlediğin düşlerin gerçek olabilecek diyelim , nereye doğru gidersin? Ağladığın yere mi yoksa çoçukça eğlenip mutlu olduğun yere mi dönersin?😞🥹

Merhaba.
Şunları söyleyeyim : Var olmak yok olmaktan çok daha değerli ve anlamlıdır bakın hayatın içerisin de sevinç acı mutluluk hüzün biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşadığımız sürece görüyoruz anlıyoruz bir çok, durumu esas olan zorluklara göğüs germektir nitekim başımıza gelen her olay atlattığımız badireler bizleri güçlü ve dirençli kılmak içindir bunun yanı sıra hayat başından sonuna kadar imtihana endekslidir bu dünyada iken en fazlasıyla bizlerin bize ihtiyacı olacak, kendimize sarılmayı öğrenmeliyiz kendimizle kucaklaşmayı bilmeliyiz aksi halde kendimizle baş başa kalırız.
Mutluluk dediğiniz nedir ki? Dündü bugündü bakın geride, kalmış demek ki şu an içinde bulunduğumuz anlar geçici böyle var sayarak hareket etmeliyiz. Hayatın her bir alanında mücadele vardır evde sokakta işte aklınıza neresi geliyor ise tam olarak orada insanın olduğu yerde bu olur bakın ekmeği dahi ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz saniye midemize gidiyor bu dahi, bir çaba gerektiriyor nihayetin de üstelik nefes alıp veriyorsak anlarız ki hikayemiz halen daha devam ediyor o halde geç kalmayız her ne varsa bunun farkındalığı ile davranmak en sağlıklısı.
Yüreğine sağlık 😬
Çocukken hayal kurmazdım, diğer çocuklar gibi gezmek falan bir yerlere gitmek hiç benlik bir şey değildi, hala öyleyim. Bir hedefim yok bakalım hayat ne getirir ne götürür bilinmez.
Cevap
6Cevap
Ben artık hiç bir şey istemiyorum
Çocukluğuma ama o zaman da birsuru sıkıntı yaşamıştım. Hayat hep üzücü ve yorucu
dönme zor orası
Tam anlamıyla mutlu olduğum bir yer olmadı
Günaydın neredesin peki Şu an
Günaydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?