Biri var seninle konuşunca bazen çok gülüyorum dedi neden benle konuştuğunu da söylemedi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Tabi ki severim eğlenceli kızları. çünkü gülmek her zaman mutlu hissettirir
Komik kızlar eğlenceli olur ama bazıları çok zorlama yapıyor
Bazen çok gülüyorum dedi. Yani benimle gülmek için yazismiyordur dimi
Yok canım saçmalama gülmek için kızla mu yazışılır sjsjdjjdkd
Neden benimle konusuyorsun dedim cevap vermedi ama. Sadece seninle bazen çok gülüyorum dedi
Neden benimle konuşuyorsun ne demek ya? İlla bi sebebi mi olması lazım biriyle konuşman için. Muhabbet etmek sebepsiz ihtiyaçtır insanlar arasında
Eski sevgilim bu kişi terk etti seneler geçti aradan on sene. Şimdi öyle arkadaş olduk yani arada naber dio öyle. Bazen çok gülüyorum dedi niye benle konusuyorsun dedim cvp yok ne deseydim
Bir şeyler yaşadıysan onun beklentisine girmiş olabilir ama eski sevgiliden ne olursa olsun fayda gelmez
Olay gülme değil diosun ya cinsellik mi
Bana kalırsa öyledir
İki senedir konusuyoruz arkadaş olarak ama konu oraya gelmedi
Bir erkeğin belki bir şeyler yaparız motivasyonunu hafife almamak lazım 😅
Açık konuşsana on sene geçti ayrilali şimdi hayatlarimiz ayrı farklı saygı çerçevesinde konuşuyoruz arkadasca iki sene oldu hala o seviyede gidiyor
İyi o zaman neye takılıyorsun konuşmaya devam et aklını gıdıklayan ne ablacım?
Şimdi sen beni iskillendirdin aklıma başka şey soktun bdn olaya öyle bakmamistim arkadaş olarak görüyordum karşı tarafın baba başka gözle baktığını bilmiodum
2 yıldır muhabbeti olmadıysa sıkıntı yok
Acar gibi oldu ama ben izin vermedim sonrada hiç o konuda konuşulmadı sonra merak ettim niye konusuyorsun benle diye cevap vermedi sadece senle bazen gülüyorum dedi
Açar gibi olduysa tamam işte aaa bu kadar da canım olamazsın
İyide ilk başta sonra izin vermedim sonra normal konuştu hep öyle de devam ediyor şimdi pusuda bekluomu yani
Ablacım ne biliyim benle mi konuşuyorsun sjjsjskd adamın içine girmedim ya ihtimal bunlar hep hiçbir zaman emin olamazsın
İyi tamam ya sende erkek kafasını bilion diye yazıyorum
Genelleme yapamazsın böyle bir konuda her erkek aynı değildir sadece bazı ortak yönler vardır çıkın lütfen şu kafadan
Genellemeden çık Dion ama sen genelleme yaparak aklindaki başka şey diosun nasıl olucak ben dusunmedim sen aklıma soktun öyle bişey olcagini
Ya ablacım hadi git işine gece gece
Komik kızlar kalp ben
Yani severmisiniz sizi gulduren kızları
Seni içmeye davet ediyor, kanka ayağına
Nasul yani
Güldürecek başka şempanze bulamamış mı kendine evladım?
Yani ne anlamam gerekiyor ne yapmam lazım güldüğü için mi benimle konusuyor uani
Ne güzel işte beraber gülüyosunuz. Ne yapsın seviştiği için mi konuşsun senle?
Off. Eski sevgilim di bu on sene sonra olgunlaştık tabi o zamanlari falan komik oluyor konuşuyoruz
İyi bari en azından hala eski sevgilinle muhabbet edecek kadar genişsin tebrik ederim geoid bünyeni
Konusmamam mi gerekiyor neden düşman olucam ki
Düşman ol demedim evladım, ne gerek var muhabbete. Gereksiz bir faaliyet
Helal et falan dedi hakkını on sene sonra çıktı odur diledi sonra arkadaşca seviyeli konusuyoruz nasılsın falan
Hakkı geçmiş demek ki, sen de geçir hakkını
Espiri yapabilen kizlari severim
Bazen çok gülüyorum dedi benimle gülmek için yazismiyordur dimi
Ben olsam yazışırdım. Oda öyle yapıyordur.
Çünkü narşist bir yerleri kalkik kizlarin mumyalanmiş gibi tavirlarin oldugu yerde komik bir kiz sevilir.
Neden benle konusuyorsun dedim cvp vermedi sadece bazen çok gülüyorum dedi yazışmalarda
E tamam da anladin konuyu anlatiyorum sana burada bir saattir. Benide güldürür müsün merak ettim
Güldürmek için çaba harcaniyorumki konusmada bı laf açılınca öyle bişey diyorum guluyormus yani ekstra çabam yokki içten gelio güldür diyince olmaz ki
Severiz
Arkadaş olarak mı peki
Sevgili olarakta
Severimmm
Arkadaş olarak mı peki
Onu zaman gösterir belki ilerde aşık olabilirim
Tabili