- Ona mesaj atmak
- Ondan mesaj beklemek
- Sinir/Ağlama krizi gecirmek
- Hiçbir sey olmamıs gibi davranmak
Sizce en doğru hamleniz ne olurdu?
Sizce en doğru hamleniz ne olurdu?
Bu dört seçenek benim yaptığım davranışları yansıtmıyor. Bu seçeneklerin dışına çıkarak cevap vermek istiyorum. İlişkim bittiyse öncelikle üzülürüm ve içime kapanırım. O dönem pek sosyal olamam üzüntümü yaşarım sonrasında hayatıma devam ederim. Hiçbir duygunun ertelenmesi veya bastırılması taraftarı değilim.
Tabi ki o an içinden ne geliyorsa onu yaşıyorsun
Keşke herkes öyle yapsa bastırılmış duyguların verdiği zarar tahmin edilenden çok büyük yıkımlara sebebiyet veriyor.
Sanılanın aksine ağlamak insanı oldukça rahatlatır. Güçsüz gözükmek söz konusu değildir. Ama insanlar güçlü görünmek için dediğin gibi iç güdülerini bastırıyorlar. Hatta çivi çiviyi söker mantıgıyla ilerliyorlar :)
Tabi ki rahatlatır yasla başa çıkmada en etkili yöntemdir. Beyinde salgılanmasını sağladı hormonlar sayesinde sakinleştirici etki sağlar. Günümüzde insanlıktan o kadar uzaklaştık ve robotlastık ki duygulara yer kalmadı.
Özünde İnsanlar sosyal bir varlıktır. Herşeyle etkileşim ve uyum halindedir. Yalnız kalmak dogamıza aykırı. Kendimi cok kapatırsak , bunalım depresyon stres beraberinde getirir ve döngü haline sokar. Robot gibi yasamamak gerekiyor. İnsan içine karısmalıyız.
Teknolojinin dezavantajları işte asıl kıyamet meta evren sonrası.
Buradan 30 yıl sonrasını görmek zor değil :)
😃
Kesinlikle, insanlık kendini nasıl bitirecek adım adım göreceğiz.
Belki o günleri görürsek tabi :)
Cryonics'e katılım sağlayacağım sırf sona olan meraktan.☺️
Merak ettiğim tıbbi bir tez değil mi? Tam olarak nasıl bir işlem oluyor tam bilmiyorum
Şöyle ki beyin ölümü gerçekleşen veya herhangi tedavisi mümkün olmayan hastalığa sahip ve (parası olan)😃 kişilerin vücutlarını dondurdukları bir proje, ilerleyen zamanda biyokimyasal, fizyolojik, genetik gibi alanlarda varsayılan gelişmeler sayesinde bir de tabi kriyopektanlar daha etkili bir seviyeye oluşturulması temmenisi ile birlikte dondurulan insanların tekrar diriltilmesi
Teknik olarak mümkün ancak pratikte şu an için imkansız bir durum
İleride tedavisi bulunma olasıgı olursa çözünüyorlar. Bir nevi ölümü ertelemek gibi.
Öyle de denilebilir ancak o zaman hiçte gelmeyebilir hücre bozulur neticede
Bunu yapmak icin gerekli Ar-Ge calısmaları, maddi yatırımlar, koşullar, teknik imkanlar vs bir sürü sey gerekir eminim. Haklısın.
Araştırdım biraz ayrıntılı pek bilgi yok.
Çünkü mantık ve veri belli şu an için yapılacak bir şey yok bekleniyor sadece, zaman ilerleyip gelişen teknoloji ve anatomi üzerine yapılacak çalışmaların getirileri ışığında bir yol haritası oluşturulur.
Sen baya bilgilisin bu konuda. Biyoloji ya da Sağlıkla ilgili alanda mı calısıyorsun?
Haklısın
Hayır sadece ilgi duyuyorum.
Ne güzel anladım😊
Unut gitsin
Cevap
0Cevap
Ona dair resim eşye ne varsa hepsinden kurtulup heryerden ebgelleyip bu süreci atlatmak için kafamı başka şeyler ile meşgül etmeye çalışırım
Kimseye mesaj atmam ben geberirim ağlamaktan belki ama atmam
güzel
Gerçekten bittiyse hiç bir şey
Sinir ağlama krizi ve stalk
Önüme bakmak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?