Aşk İlişkileri Çayımın ilk şekerini sen at dediğiniz biri var mı☕️? İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Merhabaa🌸Şekersiz içenler de şekerli içtiklerini farz etsinler , ilk şekeri kim çayınıza atsın isterdiniz? 😄herkese çaylar benden ☕️ Güncellemeler+1 yıl O kadar çay ısmarlıyoruz soruyu beğenmiyorsunuz bile 😂 Çayımın ilk şekerini sen at dediğiniz biri var mı☕️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Şekersiz çay içmenin en kötü yanı bu olsa gerek.😅 1 4 Yorumla İrşii +1 yıl Şekersiz içene bile fikrini değiştirtmiştir belki :D Yorumla u OurangMedan +1 yıl Muhatap kişinin güzelliğine bağlı fjjf Yorumla İrşii +1 yıl Bol şanslarr Yorumla u OurangMedan +1 yıl Şansa ihtiyacı olanlar, eziklerdir. Ben değilim.😀 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. Çay içmeyi sevmiyorum :D 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Çay sevmiyorum ve öyle birisi yok 1 0 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Şekersiz çay sevdiğimi bilmiyorsa yallah 😂😂😂 1 2 Yorumla İrşii +1 yıl Sana şekerli çayı sevdirir belki 😄 Yorumla __hillsMooNn__ +1 yıl Mümkün değil. Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Yok 😶 Kahveme atan olmalı, çayıma değil. 1 4 Yorumla İrşii +1 yıl Tamam sen kahveyi söyleee Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Sorunda bu, kahveme eşlik eden manit de yok 😶 Yorumla İrşii +1 yıl Üzücüklü.. Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Olsunduu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl karşımda bir kadın varsa çaya şeker atmam :D 1 8 Yorumla İrşii +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şeker atarsam çaya odaklanırım çaya şeker atmaz isem manzaraya odaklanırım :D Yorumla İrşii +1 yıl Oo :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu derece hassasiyete sahip insanların yalnız oluşu :D düşün işte dünyanın adaleti Yorumla İrşii +1 yıl Yeterince hassasiyet yok gibi geldi bana. Karşımda kadın varsa yazdınız. çok genel , spesifik bir kadın için konuşma yok :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D valla bendeki hassasiyet evli insanlar da olsa boşanma oranları % 0 olur eşler birbirlerine bir o kadar bağlı olur Yorumla İrşii +1 yıl sayıca artmanızı temenni ediyorum o halde :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl teşekkürler ama mümkün değil bu :D günümüze baktığımızda Yorumla
SymrnaCity Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Şekersiz içiyorum. Kendisini katsın çayıma. 1 0 Yorumla
Karikatür3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl O dediğim kisi yanımda olunca çayı şekersiz içiyorum genelde kendisi şeker gibi olduğu icin 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Şimdi kendim attım, tüh.. 😄 1 3 Yorumla İrşii +1 yıl Şike yapıyorsunuz.. Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Sen geç kaldın sormak için.. :/ Yorumla İrşii +1 yıl 2. Bardağa artık Yorumla
ezgiitugcee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Şekere gerek yok parmağımı karıştırayım yeter 😃 1 6 Yorumla İrşii +1 yıl 😂 Yorumla ezgiitugcee +1 yıl Bunu bir sevgilim söylemişti 😃 kaç şeker dediğimde parmağınla karıştır yeter demişti bende ma l gibi ne diyo bu ya diye baktım 😃🤣 Yorumla İrşii +1 yıl klişeler klişesini söylemiş nasıl anlamazsın 😂 Yorumla ezgiitugcee +1 yıl Bön bön baktım 😃 sadece Yorumla İrşii +1 yıl Yapma.. Yorumla ezgiitugcee +1 yıl Seneler evveldi ya geçti artık o evlendi galiba 😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aslında sitede bu kadar nadir ve görüşlerini hoş olan bir kadına söylemek isterdim yani sana ama çekindim aahhahahs 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Evet, var 1 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Nerdesin şekerim 🙄🙄 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şekersiz çay içmenin en kötü yanı bu olsa gerek.😅
Şekersiz içene bile fikrini değiştirtmiştir belki :D
Muhatap kişinin güzelliğine bağlı fjjf
Bol şanslarr
Şansa ihtiyacı olanlar, eziklerdir. Ben değilim.😀
Çay içmeyi sevmiyorum :D
Çay sevmiyorum ve öyle birisi yok
Şekersiz çay sevdiğimi bilmiyorsa yallah 😂😂😂
Sana şekerli çayı sevdirir belki 😄
Mümkün değil.
Yok 😶
Kahveme atan olmalı, çayıma değil.
Tamam sen kahveyi söyleee
Sorunda bu, kahveme eşlik eden manit de yok 😶
Üzücüklü..
Olsunduu
karşımda bir kadın varsa çaya şeker atmam :D
Neden
şeker atarsam çaya odaklanırım
çaya şeker atmaz isem manzaraya odaklanırım :D
Oo :D
Bu derece hassasiyete sahip insanların yalnız oluşu :D düşün işte dünyanın adaleti
Yeterince hassasiyet yok gibi geldi bana. Karşımda kadın varsa yazdınız. çok genel , spesifik bir kadın için konuşma yok :D
:D valla bendeki hassasiyet evli insanlar da olsa boşanma oranları % 0 olur eşler birbirlerine bir o kadar bağlı olur
sayıca artmanızı temenni ediyorum o halde :D
teşekkürler ama mümkün değil bu :D günümüze baktığımızda
O dediğim kisi yanımda olunca çayı şekersiz içiyorum genelde kendisi şeker gibi olduğu icin
Şimdi kendim attım, tüh.. 😄
Şike yapıyorsunuz..
Sen geç kaldın sormak için.. :/
2. Bardağa artık
Şekere gerek yok parmağımı karıştırayım yeter 😃
😂
Bunu bir sevgilim söylemişti 😃 kaç şeker dediğimde parmağınla karıştır yeter demişti bende ma l gibi ne diyo bu ya diye baktım 😃🤣
klişeler klişesini söylemiş nasıl anlamazsın 😂
Bön bön baktım 😃 sadece
Yapma..
Seneler evveldi ya geçti artık o evlendi galiba 😃
Aslında sitede bu kadar nadir ve görüşlerini hoş olan bir kadına söylemek isterdim yani sana ama çekindim aahhahahs
Biz şekersiz seviyoruz çayı :)
Şekersiz çay icenler kulübündenim.
Evet, var
Nerdesin şekerim 🙄🙄
Çayımı şekersiz içiyorum 😂
Annem veya kardeşime derim 😂
Şekersiz içiyorum.
Çay içmiyorum 🥳
Maalesef
Evet var
atsa da içsek