- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence hakkında hayırlısı olmuş. Allah zina yapmayın değil zinaya yaklaşmayın diye emrediyor ve Allah'ın en nefret ettiği 7 büyük günahtan biridir zina. Zinaya davet eden adamdan ne hayır gelir. Evlilik öncesi ilişkiye girmeyi kabul etsen bu sefer de ooo bu kız yollu diye düşünecekti kim bilir. Bel ki de cinsellik sonrası terk edecekti seni. Bu seferde olan senin psikolojne olacaktı sonra ben şimdi nasıl evleneceğim diye sen düşünecektin o değil. O yüzden erken kurtulman güzel olmuş. Erkeklerin yüzde 99 u evlilik öncesi cinsellik yaşamayan bir kız ile evlenmek ister.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa yıllar geçiyor erkekler ne düşünür kadınlar ne der soruları bitmedi, arkadaş tüm erkekler olarak bizler aynı organizma mıyız? Birinin he dediğine öbürü hayır diyebilir ben seviyorsam yıllarca da bekleyebilirim ama bir başkası bırak nişanlılığı sevgili döneminde bile yakınlaşmak isteyebilir. Bence o biraz gönül eğlendirecek ve senin performansini beğenirse (bu kısmı için özür dilerim) evliliğe karar verecektir, bazıları için bu konu normalinden fazla önemli çünkü
00 Yorumla
Onun niyeti başkaymış. Ben saygı duyarım mahremiyete. Zaten az sevgilim oldu ama olanlarla da en fazla öpüşme durumu oldu yani. Kimseyi yatağa atmak için özel bir çaba falan harcamam. Kişi isterse saygı duyarım, kabul ederim tabii. Yok istemezse de saygı duyarım.
10 Yorumla
Kesinlikle iyi yapmışsınız. Yani demekki daha öncesi var. Olmazsa bırakıp gidecek. Ben çok iyi gözle bakarım. Yakınlaşmış olan ama niyeti ciddi olan da kötü diyemem. Ama bu yaptığınız çok güzel bir davranış. Ben yolun yarısını geçmiş biri olarak hala yapmadım.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok iyi açık sözlü imiş. Zira evlenme vaadiyle, cinsel ilişkiye girip; ortada bırakan çok ırz üşmanı var. Bu yüzden kendisini, takdir ediyorum. Seni de dindar değilsen ve LAİK cumhuriyeti ve Atatürkü seviyorsan takdir ediyorum. Çünkü genelde seks yapmayanlar, Tanrı cehhenemle tehdit ettiği için ve ya dindar ailelerinden korktukları için ; yapmıyorlar. Ama bunlarda da yapanlar var ama büyük korkuyla yaptıklarından, kolay ifşa oluyorlar.
Şimdi sen, kesinlikle iyi yapmışsın. Çünkü eğer, evlenmeden önce seks yaparsan ; senden daha iyisini bulursa, sana güle güle der. Çünkü seks yaptıkça, sana olan ilgisi azalıyor. Sonuçta büyüklerimiz, boşuna; 'göster ama elletme" sözünü icat etmemiş.
Bakire kızlar hakkında benim düşüncem: evlenmeye niyetliysem ve diğer tüm şartları mı taşıyorsa ; benim için değerli olur. Yoksa flört aşamasında, bakire olmayan kız isterim. Zira ben şu an, evlilik istemiyorum ve tecrübe istiyorum.
Ama evlenmeye karar verirsem ve kız bakirelikten daha ender bulunan kırmızı çizgilerimi taşıyorsa; bakire olmayan kızla da evlenebilirim. Kırmızı çizgilerim, benimle aynı düşünceye sahip memur olması. Zira evlilik, geçinebilmek demektir. Ters düşünceden birisiyle, geçinemem ve ilk celsede boşanırız.
Memur olması da önemli. Zira evlilik, çok yüksek gider demektir. İşçi maaşları, genelde memurlardan düşük oluyor. Bu yüzden sadece benim yüksek gelirli olmam, yetmez. Kaldı ki boşanma halinde, nafaka ödemek istemiyorum. Bunun için, Memur olması lazım.
Ama bakire olan kız, diğer kırmızı çizgilerime uygunsa, daha önceliklidir. Aksi halde, evlilikte bakirelik aramam00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnternetten adam çıkmaz. Adam gibi adamları zaten mahallede kaparlar.. internette ağına düşündüklerinden evlilik vaadiyle hem faydalanır hem dolandırırlar. sadece faydalanmak istemiş. Belkide evlidir.. sen farkedene kadar söylemezler. sorarsan eşiyle anlaşmıyordur. Akrabasının kızıdır. Evlenirken güle oynaya evlenirler. Sonra sazan avlamak için onu bunu bahane gösterirler. Karısının haberi olmaz. Ama yeni kadına boşanacağım derler..
madem evlenme niyetinde.. niye bir iki yıl bekliyormuş. O kişi karaktersizin biriymiş.
nikah olmadan ölmeyeceğini nasıl garanti ediyor. Yarına çıkacağının kimsenin garantisi yok.. hormonlarınızla değil aklınızla düşünün.. bir kadının namusunu ancak kendisi korur.Alıntır. Facebook üzerinden bir kullanıcı yazmış tavsiye olarak paylaşmak istedim
14 Yorumla- +1 yıl
saçma bir genelleme
mahalleden kapılan o evli adamlarin internet ortamında neler yaptıklarını görsen ooo🤔 bekar olarak ben utanıyorum onları görünce. Evli olup sanal ortamda sevgili kovalayan daha doğrusu ava çıkan çok kişi gördüm tanıdım. karakter meselesi, sıradan bir komşun bile sanal ortamda coskunvari olabilir. gormeden bilemezsin - +1 yıl
@Serdarium Neresi saçma genelleme? Benim eklediğim yorumda belki evlidir ava çımıştır diyor. Yorumu tekrar oku bence.
- +1 yıl
@Tınaztepe Bence tüm kızları veya kadınları aynı kefeye koyma. Aenin nasıl 10 parmağın eşit değilse kadınlarda öyle değil. Sen belki dengesiz olanlara geldin. Aklı başında kızlar, kadınlarda var. O kızlarda yuva kurmayı bekliyor.
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani devir malum, kucuk 15 yaslarindaki gencler bile neler neler yapiyor artik, biraz da kisinin bakis acisi ve bu durumlara nasil baktigi onemli. Ben sahsen evleneseye kadar yapmam, yani her seyi ilk gece esimle her seyi beraber o gun o gece yasayalim ilkimiz olsun birbirimizin hani nisanlansak bile yapmam, hem bi tadi kalmaz ilk gecenin o buyusu bozulur.. Ben sahsen ibadetinde olan birisi oldugum icin boyle dusunuyom bakiyom olaya ama tabi cogu boyle olmadigi icin ondan boyle dayanamam edemem diyor, istiyorlar cunku ve daha once yapmis insanlar bunlar...
14 Yorumla
Soran+1 yılSen böyle olmaya devam et allah karşına temiz birini çıkarsın inşallah 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılAmin tesekkur ederim inshallah, senin de inshallah. Ya ne bilim benim bulmam zor gibi, var tabi boyle ben gibi kizlar kapali ibadetinde falan yok demiyorum ama benim bulmam hani olayin oraya varmasi falan pek benim yapabilecegim bir sey degil sanki o yuzden bu gidisle gorucu falan olur heralde...
Soran+1 yılAllah hakkında hayırlısını versin kardeşim benim sen temiz kal doğru ol konuştuğun kişilerde olur seversin yakınlaşmadan da beraber vakit geçirebilirsin Allah bizi kendisinden uzaklaştıran herşeyden uzaklaştırsın
Cevap sahibi+1 yılAmin amin inshallah. Iste ben o sekilde yazamam heralde daha once de yapmadim. Ne bilim hosuma gitmiyor kizlara oyle yazmak rahatsiz eder gibi sarkintilik yapiyormus gibi serseri kiz duskunu gibi bide malum siz kizlara bir suru erkek yaziyordur dm’leriniz doludur yuzde 90’i ciddiyetsiz falandir hani benim de onlar gibi gormesi de normal sizleri de suclamiyom tabi ama kendimi de bunlar yuzunden neden bi ayirmam gerekiyor aciklama yapar gibi o yuzden bilmiyom benim halim ne olacak😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer evlenmeden yakınlaşma olursa değersiz olursun 👍 kendini değerli hissetmeyip bırakırsın be defa ortalık malıymiş iyi ki evlenmedim der. İkincisi bir insanı tanımak için alışveriş yapmak, yola çıkmak ve zor durumda kalınca yardım istemek yeterli olur. 35 yaşında bir erkek bunları biliyor fakat niyeti farklı olunca böyle saçma sapan konuşur. Sen 25 yaşında evlilik düşünüyorsun ama paşam 35 yaşında uzun uzun nişanlı kalıp 1 2 sene rahat rahat seks yapmak sonra anlaşamıyoruz deyip nişanı atmak mı istiyor!!! Aynı şeyi ablasına bacısına söyleseler kabul eder mi acaba?
20 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten seven ve değer veren biri olsaydı bu konu üzerinden bırakan biri olmazdı. Belli ki amacı cinsellik olan birisi o yüzden senin adına bitmiş olması iyi oldu diyebiliriz.
30 Yorumla
+1 yılKız ya da erkek fark etmez Nefsine hakim olan herkesi gerçekten yürekten tebrik ediyorum
Evlilik öncesi yakınlaşmaların flört etmek gibi şeyleri dinimizce haram olduğunu biliyoruz bir şekilde bundan uzak durmak yaklaşmamak gerekiyor bunun farkında olan Her kim olursa olsun gerçekten doğru yoldadır demektir Allah'ım bizleri Hayırlı insanlarla karşılaştırsın23 Yorumla- +1 yıl
Zaten yapanları pek anlamıyorum bizde çıplakları gördük teklif eden oldu teklif edeni yapmadım diye sırf o yüzden erkek değilsin dedi öyle ağır şeyler söylediki üstelik akrabam istesem hertürlü yapardım zaten telefonda cinsellikle alakalı konuşmadığımız konu kalmadı sırf o yüzden bi arkadaş dediğim biriyle oldu sözde arkadaşla birlikte bana iftira attılar sözde arkadaşla konuşmuyorum artık ama o fırsat oldukça konuşuyor onla artık asla barışmam ölsem bile
Seni gerçekten de seven biri için bu konu önemli olmamalı. Sonuçta aseksüel değilsin bir gün olacak hiç olmayacak dememişsin. O önce bir seninle ilişkiye girecek sonra duruma göre karar verecek belki de yarı yolda bırakacak sakın güvenme böyle insanlara. Bir daha yazarsa da dönüş yapma konuşma. Kendini evliliğe saklamak da bir karardır. Kendini sadece bir kişiye saklıyor olmak gayet normal. Böyle erkeklerin tuzağına düşme
20 Yorumla
+1 yılBence saçma bakıyorum bu konuya hani seviyorsan eğer ciddiysen biseyler olabilir hani tamamına kadar olmasada şimdi kadınlar nefsine sahip çıkma konusunda başarılı yaradılış şekline göre de böyle aka erkekler de o özellik pek yok karşı tarafında anlayın biraz kizlar erkek de ister sevdigiyle birşeyler yaşamak
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da sevcek kadar olmadı işte tanıştıktan 2 saat sonra böyle şeyler istemek ne kadar normal zaman geçirmemişiz birbirimizin huyunu suyunu bilmiyoruz
- +1 yıl
Bu normal değil sanki amaç en başta belli gibi görünüyor ozaman işler degisir tabiki adamın düşüncesi belliymis burada
+1 yılİyi oldu tabi. Böyleleri seni eleştirir evlilik dışı ilişki yaşamıyorsun diye. Ama evlenmeye gelince de bakire ararlar. Veya aramaz derdi evlilik değildir. boş ver kafana taktığına değmez böyle bomboş kurnaz geçinen tipleri.
20 Yorumla
+1 yılYani yaşlarınız yakın olsa sana hak verirdim ama 35 yaşında bir adam o yaşa kadar zaten yaşayacağını yaşamış olacağı için 2 sene bir insanı beklemez bence de. Böyle bir yakınlık istemiyorsan daha muhafazakar ve akranın olan birini bulmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yıl2sene bir insanı beklememeli o yaştaki insan bunda hemfikiriz o zaman evlenmek için acele etmeli hem niyetim ciddi diyip hem 2 sene bekleyelim ne demek?
- +1 yıl
orada yalan söylüyor işte ciddi middi değil :)
+1 yılSeven erkek zaten saçına bile dokunmaya kıyamaz evliliği düşünür direkt cinselliği düşünenden bi b*k olmaz iyi yapmışsın.
41 Yorumla
+1 yılDoğal olan budur. Buna saygı duymayan erkekle zaten evlilik düşünmek aptallıktır. Fakat daha önce ilişki yaşamış bir kız, evleneceği erkeğe evlenmeden olmaz diyorsa, bu da o*rospulugun en daniskasıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmek iki kişinin ortak fikriyse birlikte olmakta öyledir. hristiyanım ve nikahsız birlikteliğim olmadı. kimseyede güvenmem. olan bize oluyor kişiliğimi ucuz yapamam.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Amacı farklıymış iyi yapmışsın ve nasıl bir zeka ile sosyal medyadan bir süre konuşup sonra ciddi yola çıkma kararına variyorsunuz çok merak ediyorum?
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kendisi istek attı çok beğendim seni falan dedi duru bi güzelliğin var dedi bende yaşı gelmiş heralde niyeti ciddidir dedim ve evlilikten çocuklardan falan bahsetti
- +1 yıl
İstagram dan tanımadan etmeden bir kadına istek atıyorsa bilki senden önce bir çoğuna da atmıştır yaşı gelmiş ola bilir ama tanımadan etmeden ciddiyet olmaz. Uzak durun böylelerinden. Seni dışarıda görür beğenir istagramdan bulur ulaşır anlarım ama rastgele karşısına çıkıyorsun istek atıyor böyle erkekler tehlikeli unutmayın
Soran+1 yılYok birdaha asla hiç kabul etmezdim gelen istekleri ilk defa birine içim ısındı güven verdi tipi ama yok kalsın
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle doğru davranış yaptın katılıyorum evlenmeden yapılması yanlis demekki adam değilmiş konuştuğun kişi ciddi düşünen bir bey o konularda bile gezmez😊
10 Yorumla
+1 yılSenin fikirlerine, değerlerine saygı gösteren, değer veren insanla olur. demekki onunda niyeti ciddi değilmiş olmayacağını anlayınca sürdürmek istememiş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılİyi olmuş
Hayir yani insanlar neden bu kadar değişmiş evlilik öncesi her şeyi yapmaları mi lazım 😡 dinen ahlaken vicdanen hukuken de yanlıştır yani ne oluyor bu insanlara😱10 Yorumla
+1 yılAmaç senin duygularını kontrol altına alıp seninle birlikte olduktan sonra yol vermek dikkatli olmalısın
110 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 ya seni bekliyorsa hala.
Soran+1 yılSanmıyorum hayat kısa o kadar sabırlı değilim demişti en son 😂
- +1 yıl
Hahaha vay puşt bu ne acele böyle.🤣
Soran+1 yılYaşından dolayı olsa gerek 😂🤷🏻♀️
- +1 yıl
Yaşı kaç ki
- +1 yıl
Söylemeyecen mi
Soran+1 yıl35 yazmıştım soruda
- +1 yıl
Yeni fark ettim 😅
Soran+1 yılOkumadığın için 🙂
- +1 yıl
🤣🤣 olabilir çoğu zaman içeriği değil başlığa bakıyorum ondan oldu öyle
+1 yılEvet kesinlikle iyi olmuş. daha tam anlamiyla tanımadan, duygular oluşmadan bu düşüncesini ögrendigin için sanslisin
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi birbirimizi tam anlamıyla tanımadan sevgi oluşmadan birbirimizin vücudunu merak ediyoruz nasıl bi nesile denk geldim bilmiyorum erkeği kızı bozuldu şimdi selam nasılsın hadi yatağa bumu sevgi
- +1 yıl
Evet kesinlikle haklısın. Insanların zihniyeti bozuldu.
Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı. İnsanların kararlarına saygı duyulmalı eğer sevecek olsaydı beklemeyi göze alabilirdi o yüzden en iyisini yapmışsın
20 Yorumla
+1 yılBöyle konularda ısrarcı olmayan insanların sevgisinden her zaman emin olurum çıkar yok sadece sevgi var derim. iyi olmuş gerçek yüzünü görmüşsün
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Açık olduktan sonra hiç bir problem olmaz. heekesin beklentisi farklı olabilir. Kisisel menfaat için karşındaki insanı kandırmak bencil bir davranis olur
00 YorumlaZaten maksadı belli maksadı evlilik olan birisi bırakirmı söylediğiyle yaptığı anormal olmuş. Tamam çoğu ilişkide yaşanıyor olabilir böyle şeyler illa evlilikten sonra veya önce diye şartlamamak lazım sonuçta ilişki içerisinde oluyorsun ama bunlar yazışmalarda söylenmez olgun bir insansa birde. her şey zamanı gelince olacaksa oluyor zaten belki evlilikten sonra belki önce olur karşı tarafa bağlı bu tavırlarından belli eder ama mesajda söylenip olmazsa bırakıp gidilmesi saçma olmuş
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi yapmışsın canım, öylelerine öyle gerek. Ben de aynısını yapardım.
Ne düşünürlerse düşünsünler umurumda değil.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn doğrusunu yapmışsın Allah'ın yasakladığı ve haram kıldığı herşeyden uzak durman senin için en güzeli Allah bu şekilde gönlüne göre birini verecektir
17 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah hayırlısı 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılAmin. Gönlünce olsun her şey 😊
Cevap sahibi+1 yılYalnız o kullandığın emoji Hıristiyanların kullandığı emojidir ve İslam'da yeri yoktur
Soran+1 yılSağol seninde
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim Allah razı olsun
Soran+1 yılBilmiyodum kullanmam bidaha teşekkür ederim 😄
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
Sorun değil çoğu kişi bilmeden kullanıyor zaten umarım herkes öğrenir
+1 yılSeven bekler. Bu sayede gerçek yüzünü görmüş oldun. Seni evlilik bahanesiyle kandırıp kullanıp atacaktı👍🏻
10 YorumlaYani sadece sohbet fantezi olarak sorduysa tamam ama gerçek yapmak istediyse tabi ki evlenmeden olmaz
10 YorumlaSen başkasını boş ver! Kocişin başkasının parmak izine dokunmasın 🙂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yakınlaşan kız Ka şar, yakınlaşmayan kız Kezban oluyor halk dilinde. Bu değişmez çünkü erkek milleti değişmez.. Siz siz olun çizginizi koruyun..
00 Yorumla
+1 yılGenelde kızlar bana öyle cinsellik için bakar benim önceliğim cinsellik olmadı hiçbir zaman gerçekten sevmek lazım aynı evde yaşayabilmeliyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğin kişiden en çok yoğunlaşacagin konu güven uyum falandir diğer konular ön planda olsa basit gelir bana
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBizce iyi olsa ne, kötü olsa ne.. Sence iyi mi oldu?
Evet diyorsan sıkıntı yok. Beyaz atlıyı beklemeye devam 👍00 Yorumla
+1 yılSen doğru olanı yapmışsın ciddi olan böyle zaten düşünmez
07 Yorumla
Soran+1 yılDüşünse bile niyeti ciddiyse bekler öyle değilmi
- +1 yıl
Tabiki de adam gibi adam zaten bu konulara girmez
Soran+1 yılBide demez mi hayat kısa o kadar bekleyemem bende evet senin için hayat daha kısa olmalı dedim yaşından dolayı evlen ya da bunu kabul eden biriyle olabilirsin dedim
- +1 yıl
Boş ver böyle tipleri böyle ortalıkta dolanan çok var
- +1 yıl
Sen git onlarla takıl disiydin
Soran+1 yılUmarım aradığını bulursun dedim 😅
- +1 yıl
çok var emin ol kim neye meyillise bulur
+1 yılValla en doğrusu boş ver erkekler ne düşünüyorsa düşünsün
10 Yorumla
+1 yılİyi etmişsin. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Evlenmeden cinsellik yaşanmamalı
10 YorumlaValla iyi etmişsin seni sevseydi zaten beklerdi terbiyesiz tebrik ederim kendini kullandırma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cidden hangi çağda yaşıyoruz ya evlenmeden ne yani illa resmi bir şey mi olmalı yakınlaşmak için
11 YorumlaBen namuslu iyi kızları seviyorum çünkü bana hayırlı bir eş çocuğuma da iyi bir anne namuslu iffetli kızdan olur
20 YorumlaSen onun gibi dusunmuyorsun diye seni bunun için terk ettiyse sevinmelisin. O sabredemiyor diye senin bütün iyi niyetini kullanip cinsellige tesvik etmesi de yanlis zaten bence. Pek iyi niyetli düşünmemiş belli ki..
20 Yorumla
+1 yılAseksüel diye düşünürüm, evlilikten sonrası eziyet olur
00 Yorumla
+1 yılBeden senin mi kime ne ki? Birazcık erkek kadın olmanızı öneririm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 35 yaşında adam senin dengin mi Allah aşkına sen daha iyilerine layıksın
00 Yorumla
+1 yılniyeti ciddiyse ilk gunddn nasil aciyir? rol yapmis, sahtekarin teki
01 Yorumla- +1 yıl
Başkasını mı bulmis 😅😅 e sktret ozaman boş ver
+1 yılİyi yaptın. Erkek olsun kadın olsun başta nasılsa sonuna kadar öyle devam etmeli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Doğru olanı yapıyor diye düşünürüm tabi kide bu tür şeyler evlenmeden olmamalı
00 Yorumla
+1 yılSen kararı vermişsin zaten bize sorduğun ne?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Madem amacı evlilik neden 2 yıl nişanlı kalacaksın ki 2 ay nişanlı kal evlenelim de ilişki olmadan kabul ederse devam et etmezse bilki amacı sexs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer düzgün ve niyeti ciddi olsaydı beklerdi seni o yüzden iyi olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven bekler. Aldığını aldıktan sonra bırakıp gitmeyeceği ne malum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet iyi olmuş takma kafana ne düşünürse düşünsün ama basit biri olmadığını anlamıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaşta bunların mevzu olaması garip bence. Evlenmeden olmaz demen bana da garip geldi
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMüthiş namus anlayışı
+1 yılArkadaşlar o evlilikten sonra olayı eskide kaldı. Artık evlendikten sonra diyenlere kzebab gözü ile bakılmaya başlandı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru olan budur zaten kardeşim yani nikahsız yaklaşmak kadar iğrenç bir şe var mı
00 Yorumla
+1 yıl3 ay sevgili kal asla ilişkiden bahsetme olur olmaz deme zaten o yakınlaşma olursa kendini tutamazsn güvenilir olduğundan emin ol yeter
00 YorumlaO tek gecelik ilişki arıyor nişanlı vs sözlerini seni ağa düşürmek için söylemiş emin ol resimlerine bile doğru düzgün bakmamıştır
00 YorumlaNiyeti ciddiyse hemen evlensin yeme bu yalanı seni bozduktan sonra tadına baktıktan sonra bir kavga bahanesiyle ayrılık olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSakallı gördüğün herkesi deden zannetme. İyi yapmışsın.
00 YorumlaEn baştan bunu söyleyenden sakın hayır bekleme. Ayrıca tam olarak nereden tanıştınız ve gerçek mesleğini ismini söylediğinden emin misin?
00 Yorumla
+1 yılGenelde ciddi düşünürler ama ben evlilik kafasında değilim. Daha önce birlikteligim oldu cinsel anlamda. Bu sebepten gidiyorlarsa da gitsinler
01 YorumlaSaçma seninle ilişki için devam etmiş bence ve bir süre sonra zaten olur ciddi olmayıp ciddi gibi davranmış bence
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat