Erkek arkadaşım çok dürüst ve ilişkide mutlu olduğunu belli eden biri. Yine de bahsedeceğim durum sizce beni endişelendirmeli mi?

Erkek arkadaşım 25 yaşında çok dürüst ve iyi bir insan. Bana ilgisi ve sevgisini çok bariz gösteriyor. Eskiden çok utangaç biri olduğu için hep platonik takılmış. 16-22 yaş arasında 6 yıl boyunca ilk platoniği olmuş. Daha sonra 2 kişiye daha platonik olmuş. Platonik dönemleri bittikten sonra kısa süreli ilişkiler yaşamış ama romantik ilk ilişkisi benimle yani ilk sevgilisiyim. Daha sonra öğrendim ki ilk platonik olduğu kişi full erkek olan 6 kişilik bir arkadaş grubunda tek kız ve dolayısıyla ilk yakın olduğu karşı cins. Şimdi kız o arkadaş grubuna çok da dahil değilmiş ama hala aynı whatsapp grubundalar. Erkek arkadaşım hentbol oynuyor ve şu an o kız da kadın hentbol takımında. Hala arkadaşlar sosyal medyada takipleşiyorlar vs ama ikisinin özel bir yakınlığı yok sadece 10-15 kişi toplandığında aynı ortamda olabiliyorlar ayda 3-4 defa. Ben bu ekiple bizzat tanıştım erkek arkadaşım bana o kızın yanında gayet normalde nasılsa öyleydi. Daha sonra dürüst davranmak istediği için bahsettiğim 6 yıllık platonik bu kişiydi dedi. Ama artık hiçbir hissim yok vs dedi ben de saçmalama açıklamana gerek bile yok dedim. Kızın da sevgilisi var üstelik. O zaman gerçekten öyle hissettim ama şu an uzaktan ilişki yürütüyoruz ve kafamda kuruyorum acaba aynı ortamda olmaları sorun mu ya da içinde ukte mi kalmıştır o kişi onun için ulaşılmaz bir seviye falan mı diye. Mantığım erkek arkadaşım benimle mutlu, aşık o kişi klasik 16 yaşında ilk yakın olduğu kişiye duyulan ilgi hem sonrasında benden önce 2 kişiye daha aşık olmuş diyor. Hem bu endişe edilmesi gereken bir konu olsaydı bana niye kim olduğunu söylesin? Kaba davranmak istemiyorum ama kızın kim olduğunu bilmeden ilk gördüğümde yazık ne şanssız hiç güzel değil diye düşünmüştüm. Sizce ortada takılı kalınması gereken bir durum var mı? İki dakika mantıklı davransam üçüncü dakikada yine kafamda kurgu kuruyorum. Mantıklı açıklamalarınızı rica ediyorum :D

Güncellemeler
+1 yıl
Ve bu modumu inanılmaz etkiliyor kıskançlıktan başka hiçbir şey düşünemiyorum resmen. Suratım düşük mutsuz hatta günlük yaşantımı baltayalacak şekilde davranıyorum. Dün mesela sinirim bozuldu neden bunda takılı kaldım diye erkek arkadaşıma da bir şey söyleyemiyorum öylece ağladım durdum görüntülü konuşurken. Çocuğu endişelendiriyorum bir de birdenbire noldu buna diye
Erkek arkadaşım çok dürüst ve ilişkide mutlu olduğunu belli eden biri. Yine de bahsedeceğim durum sizce beni endişelendirmeli mi?