+1 yılAlt caddede bir cigkofteci var onun yaninda tekel onun yaninda erkek berberi. O berberde bir oglanlar var oys yani berber sahibinin oglu var onunla aynı okula gitmiştik benden küçük o bahaneyle berbere gir çık yapiyodum ama cocukla küstük şimdi paso cigkofteciye gidiyorum. Ama nasil tatli ya lanet
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk değil de hoşlantı olur o. Evet geçen sene öyle bir şey yaşamıştım. Otobüste bir oğlanı görmüştüm bayağı bir bakışmıştık. Sonraki hafta tekrar gördük birbirimizi falan._. Uzadı bayağı böyle sonra oğlan benimle konuşmak istedi bende geri çevirdim neden çünkü malım *-*
10 Yorumla
aşk nedir ilk görüşte aşk varmıdır? eğer ilk görüşte aşk varsa Mecnun Leyla'nın ayağının tozunu gördüğünde bayılması nedir günümzde aşk var mıdır hissettiğimiz hoşlantı mıdır? Bunlar çelişki midir =) inanmıyorum aşka felan hoşlantıdır o veya bir anlık bakış
11 Yorumla
+1 yılBen oldum. Öyle afalladım ki malesef konuşamadım. Üstünden 3 yıl geçti hala aklımdadır.
22 Yorumla- +1 yıl
O musun yoksa :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
+1 yılOldum. 1 hafta boyunca aynı otobüste denk geldik. Klasik karşılıklı gülüşmeler filan. Tam dedim ki kendime tamam artık zamanı geldi bugün açılıyorsun kıza diye. O gün patron yanıma geldi ve artık yarım saat Mesaiye kalıyorsun akşamları dedi. :(
Böylelikle macera başlamadan bitti.
Aşık olmadım belki ama çok hoşlanmıştım.21 Yorumla2 yıl kadar önce kaldırımda yürüyordum önümde bir kız vardı ışıklara yakındı ama öylece köşede bekliyoru yüzünü göremeiyordum önünden geçerken kızı görünce dondum kaldım ama korktum acaba yanlış anlarmı bakışlarımdan korkarmı dedim kendi kendime ama kız oralı bile olmadı çünkü elinde bastonu vardı ve gözleri görmüyordu şu yaşıma kadar öyle güzel bir kız görmedim hala aklımdadır
11 YorumlaBugün sinemada biletleri kontrol eden sarışın kızın hoşlantısı platonikti.. Kesinlikle ben hoşlanmadım, birazcık beğenmiş olabilirim ama çok da etkilemedi.. Nezaketen gülümsedim, aşık olmadım.. Sadece o hoşlandı..
Seviyorum uleyn =(12 YorumlaHayır tabiki aşık olmadım..
Ama bazen dışarı malzeme veriyoruz ve orada bir muhasebeci kız var, kapısının önünden geçiyorum sadece öyle göz göze geliyoruz ama bişi çıkar mı bilmem =)14 YorumlaAşk başka hoşlantı başka bir şey cınımm. Sokakta gördüğüm çoğundan hoşlanabiliryorsun hatta avm de gördüğün birinden bile hoşlanabiliyorsun tanışıyorsun. Ama kimseye aşık olmuyorsun. Aşk herşeyden öte bir şey. Hatta herşeyden farklı diye düşündüğünden bile farklı bir şey. AŞK BİR BAKIŞA SIĞACAK KADAR KÜÇÜK BİR ŞEY DEĞİL.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk kelimesini ota b. ka kullanıp anlamını yitirmesini sağladığınız için sağolun. İnsanlar ayak üstü tanımadığı kişilere aşık olamazlar saçma saçma konuşmayın artık delirtmeyin beni şu kodumun sitesinde
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler kanki bense seni seviyorum^^ @dellrey
Universiteye basladigim gün sokakta birini begenmistim sonra bir de baktim ayni okula hatta ayni sinifa girdik.. zamanla daha cok sevdim belki de asik oldum. 3 senedir de ayni platonik durumdayim degisen hicbir sey olmadi...
12 Yorumla
+1 yılYav güzel birini görünce içimizde olan duyguyu diyorsanız o aşk değil hoşlanmak. Eve gidince unutursun zaten.
11 Yorumla
+1 yılotobüs aşkları meşhurduur :D otobüste bir çocuktan çok etkilenmiştim ama mazide kaldı artııkk :/
11 YorumlaOlmaz olmadı da. O esnada bir koşuşturmacanın içinde olduğu için kafa zaten meşgul. En fazla yaptığım düşüncesiz davrananlara yahut kasıtlı olanlara saydırmak oluyor.
10 YorumlaHoşlandığım çok kişi oluyor :) Aşk denemez ama insanın aşık olası geliyor :) Genelde bu kişiler yakışıklı olanlar ama bazen kızlarda olabiliyor tabi :))
10 Yorumla5 6 seferdir otobüste bir kıza denk geliyorum çok şirin çok tatlı çok masum bişey kendımı fark ettıremedım daha çalışmalara devam...
13 Yorumla
+1 yılOtobüste, sokakta ya da avmde gördüğün bir kişiye aşık olsan ne olur ki? O anda onunla tanışamadıktan sonra zor yani ;)
20 YorumlaŞimdi bundan 1 sene önce ben oldum otobüsten indik konuştum sorada sevgli olduk:)) tabi burası amerika. Türkiye'de yapsam bunu kesin kafama çanta veya pis sapık olurum :))
24 Yorumlaböyle saçma salak fantezilerim yok yakışıklıysa yakışıklı der geçerim ne aşkı
24 YorumlaYaa cok begendigin oluyorda bidahaa nerde nasil goreceksin.. ici gidiyor insanin
21 Yorumlaoldum pampa kendisi marketten sakız alıyordu ben bayandan parasını almayın ben öderim demiştim ödedi ve gitti
14 Yorumlaotobüslerde hep karşıma liseliler oturuyor :( ::((:(:(:
21 YorumlaKasiyerdeki kizlara baktikca bakasi geliyo insanin. Tabi anca bakiyom
11 YorumlaBen arabada bir tane çocuk görmüştüm normalde esmer severim ama o kumraldı çarpıldım resmen. İlk kez öyle olmuştu bir daha göremedim ama :(
10 YorumlaBiz buna kısaca platonik aşk diyelim elbette var ancak sonu herzamanki gibi hüzünlü veda :)
11 Yorumlabuda sorumu sen benim resmime bile aşık olmuştun. allahtan unuttunda beni kurtuldum :D
12 Yorumla
+1 yılHiç olmaz mıyım? Hatta ben amfide bölümümden bir kıza aşığım :) ama çekingenim işte :)
10 Yorumlabenim bir huyum var.. Ne zaman Yenibosna-Zincirlikuyu arası metrobüse binsem hemen kendimce güzellik yarışması yaparım... Metrobüsün en güzelini seçerim kendimce :))
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşık değil de yüzü fiziği çok hoşuma giden gördüm ama neye yarar sevdiğim olmadıktan sonra anca bakıyorsun..
20 Yorumla tabi ki aşk değil ama hoş çocuk deyip kaçamak bakışlar attığım olmuştur efenim :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılakış olmaya mecalim kalmadı ünv de sınıf mevcudu 70 erkek sayısı 4 gerisini sen hesap et :D
10 Yorumla Hoslanti oluyorda ask abarti veya saplanti otobüs icin :)
10 Yorumla
+1 yılOldum, bugün halı saha çıkışı dolmuşun teki 20 km ile yanımdan geçerken kızın biriyle öyle bi' kesiştik ki, aşık oldum..
Bak yine aklıma geldi =((01 Yorumla
+1 yılOlmadım ben öyle bir insana ilk görüşte ısınamıyorum ama etkilenmişimdir tabiki kaldıki oda aşk değil ası üstünde etkilenme :)
10 YorumlaHayır aşık olmadım ama dikkatimi çok çekip ve uf kıza bak keşke böyle bir sevgilim olsa dediğim çok oldu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Aşırı dozda hoşlanma oluyor ama bida da görmüyorum zaten. Öyle filmlerdeki gibi hoşlandığımız adam her fırsatta karşımıza çıksa da aramız olsa ama nerdeeee
10 Yorumla
+1 yılBenim bazen otobüste 2 farklı kıza aşık olduğum olmuştur. Benim başıma çok geliyor buı olay. Ama kız otobüsten inince aşkımız bitiyor :)))
10 YorumlaOlanlar icin su sarkiyi dinlemelerini istiyorum james blunt you r beautiful bu durumu acikliyor guzelce
20 YorumlaHayır yolda tanımadığım insanlara hiç alıcı gözüyle bakmadım belki ondan aşık olmamışımdır birine
10 Yorumlaaşık olmak değilde beğeniyorum beğendiğim yerden ayrılınca unutuyorum :D
10 Yorumla
+1 yılask bir otobustur binmesini bilmeli son duraga gelmeden inmesini bilmeli ;)
10 Yorumlasadece üniversite otobüsünde 3-5 kişiye aşık oluyorum :(
10 Yorumlagörüp beğenirsin. sabaha da unutursun. bu aşk değildir.
20 Yorumlaotobüste görüp aşık olmak mı? anca ayran gönüllülük alametidir
10 Yorumla
+1 yılyaw canım benim bebişim bir tanem aşk değil o yaa aşık olman için birisini tanıman lazım senin hissettiğin duygu yoğunlunluğu çok fazla olan hoşlanma hepsi bu :))
10 Yorumla
+1 yılhickimseye asik olmadim. ama avmde onumden bir kiz geçmişti dunya guzeliydi :D
10 YorumlaHer önüme gelene aşık oluyorum ama karşıdan geldiği için birbirimizi geçiyoruz sonra bir başkası sonra bir başkası derken böyle yalnızlık kalıyoruz işte
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılmağzada bir kız gördmüştüm gözlerimin gördüğü belkide en güzel şeydi
10 Yorumla
+1 yılOtobüste oldu ya yalan yok hatta tanıdık çıktı sonradan :D
00 Yorumlaaşık olmadım takıntı yaptığım oldu bu ara göremiyorum nerede olduğunu çok merak ediyorum:)) nerde ki
10 Yorumla
+1 yılNasıl aşık olalım bir anda çok beğendiğim olmuştu...
10 Yorumla
+1 yılAşık olamazsın sadece hoşlanırsın. Evet bende hoşlanmışımdır.
10 Yorumla
+1 yılevet aşk değilde çarpıldığı şaşırdığı oluyor insanın bazen öyle güzel hatunlar varki
10 Yorumla
+1 yılTabikide sonra onun oturdugu yere kadar herseyini ogrendim ;)
13 Yorumla- +1 yıl
benıde ogrennn :P
- +1 yıl
:p olur :Ddd
+1 yılilk görüşte aşk yoktur bence ilk görüşte beğenmedir o
10 Yorumla''Hoşlanmayı aşk zanneden milyonlarca aptal
insan var.'' sözünü kanıtlarcasına..03 Yorumla
+1 yılAşık olunmaz. Ama hoşlanıp etkilendiğim çok olmuştur. Mecidiyeköy ukraynalı kaynıyor bu ara :D
10 Yorumla
+1 yılcevahire gittigimde en az 10 kişiye aşık oluyorum :)
10 Yorumla
+1 yılOldum herhalde ama platonikmiş sonradan anladım :ddd
10 YorumlaÇok tatlı l*n vs demişimdir de aşık olmadım hiç.
12 YorumlaBende asik oldum ama bir yerden sevgilileri oldugunu ogrendim ne yazikki 😱😭
10 YorumlaMetrobüste bir kız gördüm offf offff harbiden baya hoşlandim
10 YorumlaKapali carsida durmadan asik oluyorum :))
22 Yorumla
+1 yılOtobüs aşkı, otobüsten inene kadardır. :)
31 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne