İlla ki mutluluğu başkasında mı aramalı?

Yaklasık 9 yıldır evliyim. Meslegim var. Kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum fakat cok baskıcı ve duygu sömürücü bir ailem var. Vicdanımı ve evlatlık görevlerimi kullanıyorlar. 9 sene önce ortak bir tanıdık aracılığı ile kısmen görücü usulü eşimle tanıştım. Benden 21 yaş büyük biriydi. Fakat ailem beni manipülasyon ederek yok çok seviyor yok söyle maddi durumu iyi yok bize cok saygılı yok yasını asla göstermiyor diyerek görüşmeye zorladılar. Sonra eşimi tanıdıkça bende ısındım. İlgili dininde bir adamdı. Gene aile baskısı ile (baskı derken dayak ya da hakaret gibi dusunmeyin. Yok biz yaslıyız yok göremezsek içimizde kalır gözümüz acık gider diyerek) 1 senede evlendirirldik. Fakat evlendigimiz anda eşim degişti. O ilgisi sıfırlandı. İçki içtigini hemde neredeyse alkolik derecede oldugunu gördüm. Zaten cinsel olarak da sıfır. Gece rüyalancak kadar uzak durur. 2 haftada 1 kere ister ve 5 dk da kendi rahatlayıp bitir. Asla dokunmaz öpmez. Asla cirkin biri degilim. Bakımlıyım. Vücudum güzel. Evde hep güzel kıyafetler ile gezerim. Kac kere yaklasmama ragmen beni defalarca red etti. İsteyen kadın orp. Dur dedi. Kadınlar istemez boyle sey kocası isterse dişini sıkar demeye basladı. Bosanma davası actım 2 kere hatta 1 kere tamamen evimi filan ayırdım. Ama her seferinde annem hastalanıyor hastahanelik oluyor. Üzüntüden ölecegim diyor. Babam senin yüzünden bosanıyorsun annen ölecek diyor. Bu arada eşimde yalvarıyor yok oyle haklısın yok boyle haklısın diye. 2 hafta ilgili cinsellige dikkat ediyor sonra yine aynı. Ben hiç mi bir aşk kalp cırpıntısı yasamayacagım? Ya boyun egecegim ve asla askı bilmemiş biri olarak bu adamla omrümü bitirecegim. Ya da karsı cıktıgım ve kotu birsey oldugunu bilerek gönlümü hos edecegim. O kadar ilgisiz ki eşim gözünün onunde mesajlassam kim demez. Yoruldum yıldım. Aldatmak istemiyorum ama cok yanlızım. Bosanamıyorum. Ne yapacağımı sasırdım. AİLE terapisti pskologa bile gittik eşimle çözüm olmuyor. Dr bile yüzüne soyledi baska bir adamın bu kadar kücük güzel karısı olacak ne yapacagını sasırır dedi adamda gene tık yok. Aldatmıyorda eminim. Bütün gün evde.

İlla ki mutluluğu başkasında mı aramalı?