Neden evlenmek istemiyorum? Bilen var mı:)
hani evim var, param var vs neden mutsuzluğa imza atayım demi😬🧐
Neden evlenmek istemiyorum? Bilen var mı:)
hani evim var, param var vs neden mutsuzluğa imza atayım demi😬🧐
Hı işte bende senin gibi diyorum ev araba para her şey var niye evlenmiyorum aslında şöyle dediğin gibi hayatımızı yanlış kişiler ile birleştiğinde aşırı mutsuz olacağımızı düşünüyoruz bu konuda haklıyız ben mesela yaş 31 evlenmek istiyorum ama sırf yemek yapsın şu yapsın bu yapsın diye değil gerçekten mutlu olmak için zina yapmamak için erkeğim ben ihtiyaçlarım yokmu var ha yemek yapmayı falan herşeyi biliyorum benimle yemek tatlı çeşitlerini yarışacak Varsa gelsin ben sırf ilerde eşime hayırlı koca olmak için eşime baklava falan yapmak için baklava açmayı öğrendim hayatımda iki kişi oldu ilkinde ailesi bir Kürt ile evlenemezsin birlikte olamazsın dediği için kız intihar etti öldü ikinci kız da çok akıllı diye o 130 ben 159 kiloydum zayıflamak istedi destek verdim zayıfladı sora beni aldattığını beni sevmediğini bana çirkin obez deyip terk etti sora bir çok şey yaşadım akciğer kanserini yendim bir çok şey ve o arada da insanların aşklarını sevgilerini gördüm akıllı insanlar zamanı geldiğinde terk edip giderler kocası sevgilisinden sürekli aynı yüze baktığı için ay ben sıkıldım ayrılmak istiyorum derler ama deli olan biri ise deli dolu yapmacık olmayan yani ne olursa olsun asla sevdiğini üzmez sadece Azcık ufacık Sevgi bekler senden sen azcık ufacık Sevgi ver o seni dünyanın en mutlu insanı yapsın işte bende hep deli aradım ama çıkmadı talip çok vala her hafta ablamlar bu kadar kızları nerden buluyorlarsa işte her ablamı ailemi kırmayıp konuştuğum kızlar ya yatak odana geçelim mi ya da evlenince sana ne diyeyim sora ne bilim bisürü şey kıza mutluluk mu cinsellik mi diyorum kız cinsellik diyor ama deli birine sor Mutluk diyecek çünkü mutluluk olmayan bir ilişki de cinsellik olmaz ki
Kusura bakma biraz uuzn oldu
Mutsuz olan evliliklere çok tanıklık ettiğin için bu sende böyle bir bakış açısı oluşturmuş olabilir evliliğe karşı. Ya sa paran evin varsa cimri olabilirsin belki ve bunu kendine bile söyleyememişsindir 😂 ya da özgür ruhlu bir kişiliğin karakterin vardır ve bağlı kalmak istemiyor olabilirsin bir yere ya da kişiye. Gibi gibi sebepler... 🙃🙃🙃 Günaydın 🤗🙃
Sen inanmak istemiyorsan aşka en güzel aşk gelse ne fayda görmek istemeyene. Birşeye önce kendin inanmalı sonra başkalarının inanmasını beklemelisin bence. Dürüst olmak doğru olmak en büyük etken bence aşkda. Belki de aşk da yoktur ve herkes yaşadığı duyguları aşk diye anlatıyor olabilir. Bilinmez...
Mutluluğu evlilikten ibaret görüp, sevgilinle birlikte yaşama ihtimalini doğrudan yok sayıyorsan, muhtemelen 30 yaş üstü evde kalmış ve evlilik dışı ilişkileri mümkün görmeyen tip olarak, evliliğe ikna olmayı bekleyen bir çılgın bakiresindir yavrum
Cevap
18Cevap
Bende istemiyorum sanırım artık anlamı olmadığı için
Herseyin olsun ama yanında adam gibi seni sen olduğu icin seven yoksa ve üstüne hava atarsan kazandığın gibi kaybedersinde aklından çıkarma eski biri dersin söyledi
Yess 😕
Arapp uok artık
Sadece şunu söylüyorum ve cikicam birazdan
Benim okadar çok hakkımı gunagimi almissinki aldatmıssin ihanet etmişsin aynısını sude sende yaşa şimdi ne book yiyorsan ye ama herzaman bu kapı sana kapalı olucak çünkü sen insanlık değerlerini kaybetmişsin sattmissn anlaşıldı sanırım hası bana musade hazırlanmam gerek
Evle parayla ne ilgisi var malmı insan arabamı alıyon, neden evlenmek istemiyon sen bilecen kendine sor
Niye yok sebep belkide aşık olunacak kimse yok
Evlilik kumar zaten. Mutlu da olabilirsin mutsuz da. Mutlu olanı çok nadir gördüm şahsen. Düşüncem yok ama değiştiren biri çıkar mı bilemem.
Paranda olsa ruh halini tatmin edecek ve senin içini ısıtacak bir ruh eşin yok. Seni koruyacak ve geceleri seni kabus gördüğünde sarıp sarmalayacak bir yarennin yok.
İşte böyle acı acı gülersin 😆
Hayatım tadını çıkar gez toz eğlen çapkınlık yap vur dibine
Neden istemediğini biz nerden bilelim otur kendine sor 😁
Eee bundan bize ne? Sizin tercihiniz, böyle sorular sorarak zekanızı belli etmeyin.
Bu ev ve para yurt dışında sanırım 😊
Farkettim 😊
İki kişilik yaşamak istemiyor olabilirsin.
Sevgiye dair bir inancın kalmamış olabilir
Maddi herşeye sahipsin ama duygusal yaklaşımın yok
Sorun çözüldü o zaman 😂
Bence çözülmedi benim içime bir şüphe düştü 😂
Araban yok onu yazmayı unutmuşsun
gununu gun et istediginle sevis
Dogru bende ayni
Bana da versene
Aç tavuk...
Herkes kim 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?